Lunar Zagłady Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Zaprawdę drogi generale, Już wezwałem odziały do treningu... Jutro o tej samej Porze się tu widzimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Zaistne nasza armia po potężnym treningu rozgniecie i rozsmaruje zarówno Skittlesów i Solarne kuce a Wieczna Noc będzie królowała i panowała na wieki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 28, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2018 Azaliż zapomnieliście jak zimnym stał się świat bez słonecznego blasku? Noc zaiste jest piękna lecz dla dobra zarówno naszego jak i świata, którym władać chcemy musimy Solarnym okazać tyleż łaski ileż słońca potrzeba roślinom by istnieć mogły i plony dawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 To jak to jest w końcu z tymi konikami, żyją w świecie heliocentrycznym czy geocentrycznym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Selenocentrycznym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Nikt z nas nie mówi aby noc trwała wiecznie... Gwiazdy są piękne ale chłód zabił by każdą ze stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 (edytowany) Widzę że wszystkie kucyki poszły spać więc życzę miłej nocy. Dobranoc. Edytowano Styczeń 28, 2018 przez Robert Trela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Chciałabym spać teraz :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Przeważnie jest tak że ci co chcą nie mogą a ci co nie chcą Muszą. Idę wędrować poszukiwaniu towarzyszy nocy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 A po normalnemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Przeważnie ktoś ma zmianę w nocy i musi jakoś noc przeżyć , a inny ma zmianę na rano i się musi wyspać. Wolę to ładniej nazywać ale najprościej to tak brzmi normalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Ah. Dość filozoficznie albo poetycko to brzmiało i mój móżdżek nie załapał pierwszej wersji xD Ja pracę na ogół mam tak bardziej na drugą zmianę (między pierwszą a drugą), ale teraz mam egzamin bardzo wcześnie w szkole i jak na złość nie mogę usnąć mimo że specjalnie wcześniej dziś (wczoraj) wstałam by być padnięta w nocy. Jak to jest że w dzień jak się położę nawet nie specjalnie zmęczona to usnę od razu, a w noc taką jak ta czuje się rozbudzona mimo że leżę ciągle w łóżku? Telefon wzięłam bo już którąś godzinę z rzędu nie umiem usnąć Potrafię zasnąć wszędzie, na stojąco nawet, ale jak w nocy mam czasami spać to ni chuja. .-. Pełni chyba nie ma, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Nie ale ma być pełnia druga w tym miesiącu bodajże 30 stycznia połączona z zaćmieniem Księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Pewny odsetek ludzi tak ma ze jak dzień przychodzi to senność przybywa a gdy przychodzi noc zamiast iść spać organizm się budzi. To co pamiętam to około 10 % ludzkości ma taką przypadłości, Sprawa całkiem normalna ale można się bez wahania nazywać Stworzeniami nocy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Skoro ze słodkim stworkiem nie chcieliście się przywitać wczoraj, to dzisiaj macie Mistral, która bardzo gorąco, mimo chłodu, wita c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Trochę tu spokojnie, dzieci nocy poszły spać to może wierszem kogoś obudzę Zapada już noc i wicher dmie. Kto o tej porze na koniu mknie? Z dzieckiem w ramionach, w mroku bez dna; To ojciec z synkiem do domu gna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 (edytowany) Wicherkę masz na górze. Ewentualnie wicher po lewej. Edytowano Styczeń 30, 2018 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Ja mam tylko takie dla młodszych wierszyki, w pracy się przydaje aby uśpić. Za oknem to wicher w każda stronę wieje a tu znowu cisza i spokój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 (edytowany) 1 godzinę temu, Lunar Zagłady napisał: Trochę tu spokojnie, dzieci nocy poszły spać to może wierszem kogoś obudzę Zapada już noc i wicher dmie. Kto o tej porze na koniu mknie? Z dzieckiem w ramionach, w mroku bez dna; To ojciec z synkiem do domu gna. "Król olch" Goethego Lubiłam ten utwór w liceum. Edytowano Styczeń 31, 2018 przez Dairinn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Cóż. Nic nie poradzę, że nikt nie chce gadać :C może ja odstraszam? Ostatnio jak mnie nie było to działo siętutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Raczej nie , ostatnio zahaczyłem tu z Towarzyszami nocy i próbowałem rozruszać towarzystwo bo i tak mało kto spał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 ...albo: "Spać czas! Śnić czas! Pod ciepłą kołdrą aż po świt! Już spać czas! Śnić czas! Pora zasnąć w mig!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 No skoro tak , to mogę jeszcze wierszykami pociągnąć temat ale podkreślam znam głownie dla dzieciaków małych wierszyki Kiedy piękna noc zapada, księżyc bajki opowiada. Wszystkie gwiazdy go słuchają, bo na piękny sen czekają . Więc bez żadnych zbędnych słów, życzę Tobie miłych snów Jak bym coś przestawił to mnie upomnijcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 31, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2018 Skoro nie znasz wielu wierszy to czemu sam czegoś nie ułożysz~? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts