Killer Poke Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 nie jadam koniny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 (edytowany) Pytanie źle zadane, dobrobyt to tylko jeden z czynników aktywujących. Dlaczego ludzie są głupi? Edytowano Luty 4, 2018 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 bo nie jedza orzeszków XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 1 minutę temu, Raxoros napisał: Ludzie od dobrobytu się nie zmieniają, tylko robią to co zawsze chcieli, tylko nie mogli kiedy byli biedniejsi. Nienawiść nie kosztuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 *Liże Nocne Makri* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Cóż. Nie chce mi się tłumaczyć o co mi chodzi, jak prosto nie da się zrozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 @Raxoros czego się spodziewasz po capinie perversji on nie jest od tłumaczeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 5 minut temu, Decaded napisał: *Liże Nocne Makri* Dec niestety nie mamy pizzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 (edytowany) @Raxoros Podniosło mnie po zobaczeniu czegoś, w sumie nie potrzebnie to pisałam, ale chciałam się jakoś... nie wiem... wyżyć? Ale stwiedziłam, że wolę jednak zapomnieć, przepraszam za kłopot ._. @Zandi Wtf? Edytowano Luty 4, 2018 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 4 minuty temu, Chip napisał: Dec niestety nie mamy pizzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Przed chwilą, Raxoros napisał: Jaki kłopot? Dyskusje to mój żywioł Tak, ale ja zaczęłam, po czym ją skończyłam chamsko W każdym razie żeby nie gadać o bezsensownych rzeczach to piję herbatkę yunnan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 @Raxoros a nie ciemność w końcu się nią opiekujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Przed chwilą, Decaded napisał: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 (edytowany) wielki brat patrzy @Raxoros a czy ta ciemność nie powinna być w opozycji do stadka szonszczyka? Edytowano Luty 4, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 A nie molestia @Chip z Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 wut? @Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 W sensie czy to nie molestia patrzy i molestuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 miałem na myśli Deca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Co to za gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 w co gracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 ej. bf1 to ja toż to mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 nie tykam się tych gier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 w bf 1 kampanie przeszedłem, na multi pociupalem chyba całe 40 minut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Nie przepadam za strzelankami w ogóle. Ale PUBGa lubię oglądać czasami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts