Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 @PervKapitan Co prawda tobie już to dzisiaj mówiłam, ale wkurzają mnie takie poważne dziewczyny Faceci też, tyle, że baaaaardzo rzadko się taki sztywniak trafi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 dobrywieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 @Chip Witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Elo. Czas powrócić z martwych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 aleluja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Cześć i czołem Ja ogółem nie lubię takich w większości poważnych ludzi, dla mnie wygląda to jakby mieli kije w tyłkach. Po prostu nie trawię tego zdystansowania i powagi, a to głównie bije od starszych ludzi których odkąd zamieszkałem w mieście zdążyłem jeszcze bardziej znielubić. Uff, powinienem chyba krócej pisać to będę nadążał z tematem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Zgadzam się. Są sytuacje kiedy należy być poważnym. I tyle, na tym koniec. A jak ktoś jest poważny cały czas to...meh Sama jestem zbyt poważna na rl. Ale to dlatego, że zwyczajnie boję się, że się ośmieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 z własnego doświadczenia powiem że tacy "poważni zawsze i wszędzie" zazwyczaj mają coś do ukrycia, w każdym bądź razie są nieszczerzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 1 minutę temu Uszatka napisał: Zgadzam się. Są sytuacje kiedy należy być poważnym. I tyle, na tym koniec. A jak ktoś jest poważny cały czas to...meh Sama jestem zbyt poważna na rl. Ale to dlatego, że zwyczajnie boję się, że się ośmieszę. To raczej nie jesteś poważna co raczej sama nie inicjujesz żartów i głupot, ja tak robię i czasami żałuje jak ktoś nie potrafi zrozumieć że coś było żartem i się obraża albo gada na mnie durnoty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 (edytowany) 1 minutę temu PervKapitan napisał: sama nie inicjujesz żartów i głupot To nie jest definicja powagi? Proszę, wcale chyba nie jestem taki poważny za jakiego się mam. Edytowano Marzec 8, 2017 przez Mordoklapow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Właśnie teraz Mordoklapow napisał: To nie jest definicja powagi? Nie, dlaczego? To że ktoś nie inicjuje nie znaczy że się nie dołączy. Ktoś poważny będzie się krzywił i chciał by ktoś przestał się wydurniać. Brak czynnika nie zawsze oznacza jego przeciwieństwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 8, 2017 Autor Share Napisano Marzec 8, 2017 No w sumie coś w tym jest. Jak już inni zaczną żarciki i śmieszkowanie to się przyłączam prawie zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 (edytowany) Ja robię żarciki z małą szkodą, więc prawie nigdy nie żałuję jak ktoś czegoś nie zrozumie bądź krzywo spojrzy, mówię sobie "worth it". Co najwyżej się tłumaczę albo wyjaśniam dlaczego to było śmieszne xD o tyle dobrze że umiem wyczuć na ile mogę sobie pozwolić. Edytowano Marzec 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 8, 2017 Autor Share Napisano Marzec 8, 2017 Tłumaczenie żartów ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Bo jednak trochę głupio być takim Strasburgerem i czasem samemu się śmiać ze swoich żartów. Ale tylko czasem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Ja się śmieje ze swoich żartów xD najlepsze jak walnę jakimś żartem i jest on zarazem tak żenujący jak i śmieszny że mam satysfakcję widzieć jak powstrzymują śmiech xD potem mówią że mam skończyć a sami powtarzają ten żart innym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 8, 2017 Autor Share Napisano Marzec 8, 2017 Perpetum mobile żenującego żartu, który żyje mimo, że powinien zdychnąć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 (edytowany) Mam dosyć ciężką interpretację swoich myśli/zachowań tak aby inni je zrozumieli, stąd wyrobił mi się nawyk zbyt częstego i niepotrzebnego tłumaczenia się i przepraszania (można to zaobserwować, silniejsze ode mnie niestety). Stąd często wyjaśniam żarty bo w efekcie końcowym często pada stwierdzenie "eej, dobre". Chociaż nie zawsze rozróżniam czy na serio, czy z politowania xD O, mówiłem że powoduję ciszę :3 Idę w takim razie spać, bo oczy już bolą (a raczej nadal szczypią po tym szamponie, eh), nie przeszkadzam wam już, o ile nie zabiłem tym postem reszty konwersacji. Dobranoc xD Edytowano Marzec 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Liściasty dilmah jest zarąbisty. Torebkowy jest słaby, ale liściasta jest prawie tak dobra jak British Empire TETa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 8, 2017 Autor Share Napisano Marzec 8, 2017 Ja to ogólnie preferuję liściaste herbaty. Tych torebkowych już nie kupuję. No, chyba, że owocowe lub inne smakowe typu babeczka, ale to ciężko nazwać herbatą. Prędzej napój herbaciany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 23, 2017 Share Napisano Marzec 23, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 Inb4 wczesna skapa, że trochę to to było nieaktwyne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Zamów mi ktoś pizzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Path is now open Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Are nekos allowed? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts