Lukiner Napisano Październik 12, 2011 Share Napisano Październik 12, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Jsu5PNm7UPg http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UCusebyq2WU&noredirect=1http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5xh1UoShdPM&feature=related http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5ZDjwfH7kok&feature=related TEMAT WYŁĄCZNIE DO DYSKUSJI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 13, 2011 Share Napisano Październik 13, 2011 Ta... Ja zrobiłem basic( zbyt dosłownie tłumaczyłem) a lunek i reszta męczyli się nad poprawieniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 13, 2011 Share Napisano Październik 13, 2011 Przeczytałem troche i uznałem, że w nocy będą lepsze efekty więc zaczekam hah Ale dzięki za przetłumaczenie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 ... Właśnie przeczytałam. Po angielsku pewnie bym nie dotrzymała do końca, bo by mi się zrobiło niedobrze. Już wcześniej słyszałam o Cupcakes, ale tylko słuchałam Something Broke, w którym bardziej działała na mnie muzyka, a słowa nie opisywały wszystkiego tak dosadnie (choć pierwsze słuchanie połączone z wczytywaniem się w tekst było ciekawym przeżyciem, jeśli czasem się ma wyczuloną empatię). Tu jednak były wszelkie opisy itd. Fu, aż nie wiem jak zareaguję jak we wtorek będę z K prowadziła lekcję i w krzyżówce będzie jednym z haseł 'cupcakes' (układałam wczoraj). Przed przeczytaniem tego moja reakcja byłaby zwykła, ale teraz... Ale ogólnie mi się podoba. Choć w środku nie byłam pewna, czy dotrzymam do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Przeczytałem, ale nie wiem co jest w tym takiego strasznego. Co prawda, jest to wszystko "okrutne", ale nie wywołuje u mnie żadnego "strachu" czy też negatywnych emocji. ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 To postaraj się wyśnić całe cupcakes od początku do końca z perspektywy RD...jak sobie przypomnę to jeszcze mnie pewne miejsca bolą. Jeszcze cupcakes w stylu ludzkim i czegokolwiek i będzie fajnie. Pentafun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 czyli ogromy nie kończący się ból aż do śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 @Emoś, ja ci na PW już pisałam, dlaczego miałam taką reakcję. Ale żeby inni wiedzieli: Mam czasem zbyt wyczuloną empatię + jak coś czytam, to sobie to wyobrażam. + Nie jestem przyzwyczajona do krwawych fików lub w ogóle... takich opisów. Przed przeczytaniem tego fika zajrzałam tu do tematu z Cupcakes w wersji komiksowej - nie zrobiło na mnie wrażenia. Takie... zwykłe. Nie było tam... tej dynamiki, o ile można to tak ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Szczerze mówiąc osobiście nie lubie aż tak tych brutalnych fanficów. Z chęcią bym poczytał opowiadanie które działa na psychike, a nie wszędzie flaki i krew, troche to dla mnie niesmaczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisiekMajster Napisano Październik 24, 2011 Share Napisano Październik 24, 2011 Mój świat stanął do góry nogami, śmieszna i urocza Pinki Pie stała się krwiożerczą bestią. Ale mi to pasuje:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Sn81P8ihsOw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 UP to jest chore... I śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Noo to jest chore xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Lubię to. I jednocześnie nie lubię. Brutalne i chore a zarazem fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Styczeń 16, 2012 Share Napisano Styczeń 16, 2012 krótko na temat filmiku: Poj**ane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Retm Napisano Styczeń 21, 2012 Share Napisano Styczeń 21, 2012 Mi się podoba to opowiadanie, a w szczególności ta Pinkie. To jest takie... takie... chore. Tak, to dobre słowo. Szkoda że nie wzięła Fluttershy, byłoby zabawniej (nie żebym coś do niej miał, wręcz przeciwnie). Filmik 5 postów wyżej - epic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 13, 2012 Share Napisano Luty 13, 2012 Zacne opowiadanie xD. Nie wiem czemu, ale lubię bezsensowną, przesadzoną i okrutną brutalność, a tutaj sporo takowej . W sumie... po prostu lubię chore rzeczy xD ... Ale trochę mi szkoda RD. Też mam trochę wyczuloną empatię xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 13, 2012 Share Napisano Luty 13, 2012 A, mi nie szkoda rd a, czemu? A bo sobie wyobraże, że to Rd z rainbow factory. I wtedy popcorn cola i czytamy. i mam Wielką satysfakcje i radość z tego. A, to wszystko dlatego bo nienawidzę Rainbow factory xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Uwaga ! Coś na co wielu czekało. Wersja Audiu czytana przez misiek200m twórce lektora do MLD cz1 cz2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Marzec 29, 2012 Autor Share Napisano Marzec 29, 2012 wow xD że też komuś się chciało ;p to co teraz pozostaje zgrać na kome/mp3 i przesłuchać tego leząc w łóżku ^^ akurat przed snem. Zaraz dodam linki do main posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Jakieś takie słabe.... Może jak czytałem za pierwszym razem, to wywarło wrażenie, ale teraz... Bajeczka taka na dobranoc, w porównaniu do Sweet Apple Masacre. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Chyba jestem walnięty *Derp* ale zamiast obrzydzenia był śmiech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Bardzo fajne opowiadanko. Do poduchy je czytam dość często. Ale brakuje na forum Sweet Apple Massacre. To jest HIT! Oka po tym nie zmrużyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Hmmm. Widzę że mam zupełnie inne zdanie. Po ''cupcakes'' potrzebowałem 5 min. żeby śię pozbierać, matomiast Sweet AM nie zrobiło na mnie aż takiego wrażenia. W skali gdzie 10 to ''cupcakes'' Sweet AM dałbym 6. Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez ROBoT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Prawdę mówiąc, to ani Cupcakes, ani SAM nie są prawdziwie napakowanymi przemocą "gore". Moja psychika konfrontowała się z o wiele mocniejszymi tworami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts