Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Taa, liczy się. Ale i tak nie mamy szans. Jest nas za mało. - Odpowiedział Jack. - Najlepiej będzie jak zniszczymy centrum dowodzenia omników, ich boski program zapewne gdzieś musi tutaj być. Wejdę tam z Aną a wy będziecie bronić wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Smuga spojrzała na ciebie. - Nie ma mowy, żebym puściła cię tam sama. Nawet jeśli mi nie pozwolisz, wejdę tam. - powiedziała zbulwersowana. Ana rzuciła jej nieco chłodne spojrzenie. - I z uczuciami... Tylko same problemy. - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Lena, jesteś potrzebna tutaj. Ci ludzie cię potrzebują - Wskazał na ludzi którzy byli w mieście - Potrzebują bohaterki, a Ana zadba o to żeby mi się nic nie stało co nie? Żołnierz położył rękę na ramieniu Leny. - Zostań, przydasz nam się. Świniak nic nie robił poza oglądaniem swojej broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena zmarszczyła lekko brwi. - Rozumiem, że robisz to specjalnie. Zgoda. Zostanę. - powiedziała. Już po chwili biegłeś ku centrali omników, za tobą podążała Ana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Jeśli dobrze pamiętam centrala była na - 10 piętrze , czy coś zmieniono? - Zapytał się Any i w jego dłoni zmaterializowała się włócznia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Kobieta wskazała ci głową, że nie. Po chwili dobiegliście na miejsce. Dostanie się na odpowiednie piętro była trudna z powodu ataku. Wkrótce jednak stałeś przed systemem komputerów który sterował omnikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur oparł włócznię o ścianę i zaczął wpisywać kody do komputera żeby wyłączyć program. Nie szło mu najlepiej ale próbował. - Znasz się na tym? - Może potrafiła lepiej tym się zająć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Wzruszyła ramionami. Podeszła do komputera wpisała jakiś kod. O dziwo był on poprawny. Program wyłączył się. - Rozwal komputery dla bezpieczeństwa. - poprosiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur wbił włócznie w maszynę która po chwili wybuchła nie robiąc większego wybuchu. - Wracajmy, jest dużo rzeczy do zrobienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Kiedy wróciliście do reszty urzeliście omniki które z powodu braku sterowania leżały teraz na ziemi. Smuga rzuciła ci obrażone spojrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur jedynie westchnął, cóż musi się z tym zmierzyć sam. - No już, powiedz co mam dla ciebie zrobić żebyś się przestała tak dąsać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena zmierzyła cię wzrokiem. Lekko się skrzywiła. - Nic? Po prostu chcę spędzić z tobą trochę czasu. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Przecież spędzamy, a nadal jest coś nie tak. Chyba jednak coś nie tak robię? Albo nie jestem taki jak kiedyś? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Dziewczyna zwiesiła głowę. - Po prostu, boję się się, że znowu znikniesz. Że znowu mnie zostawisz, samą. - powiedziała. Po jej policzku popłynęło kilka łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Postaram się nie zginąć. - Powiedział i podszedł do niej, pogłaskał ją po głowie i pocałował w czoło. - Pamiętaj że zawsze będę nad tobą czuwał. Teraz musimy ruszać do punktu Giblarta. Nie naruszyli tej bazy a mamy tam informacje po pozostałych przy życiu agentów. Musimy się zbić w porządną grupę. - Ostatnie zdanie powiedział do wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena delikatnie wtuliła się w twoją klatkę piersiową. Była ciepła. Ana spojrzała na Morrisona. - No to chyba przydałoby się zorganizować jakiś transport. Zajmiesz się tym Morrison? - zapytała patrząc na żołnierza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur objął Lenę ręką. - Już niestety nie mogę cię przytulać. Morrison spojrzał na Ane. - Raczej nie da rady załatwić tak że nam dadzą. Musimy coś ukraść sami bo inaczej nas oleją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Ana westchnęła. - Cudownie. Zostańmy złodziejami. Nie, tak serio zgadzam się. Oczywiście, że nas zignorują. Ale mamy osobę która jest pilotem więc damy radę. - tu spojrzała na Smugę i Artura. Lena mruknęła coś niezrozumiale. - To nic. - powiedziała. - Ale bądź przy mnie, proszę... - dodała po chwili szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Postaram się. - Odpowiedział do Leny. - Dobrze ruszajmy na najbliższe wojskowe lotnisko. - Powiedział Artur i wszyscy ruszyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Wkrótce znaleźliście się na lotnisku. Ana spojrzała w stronę Morrisona. Po chwili podeszła bliżej Leny. - Będziesz pilotować, zgoda? - zapytała. Smuga skinęła głową w geście potwierdzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Czemu nie ja? - Zapytał się Artur Any, Morrison wypatrzył gotowy do startu samolot i wrócił do reszty. - Ruszajmy, szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Ana uniosła brew. - Bo Lena ma licencję, a ty nie. - powiedziała. Chodziło jej jedynie o bezpieczeństwo. Weszliście na pokład samolotu. Smuga po chwili wystartowała obierając odpowiedni kurs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Przecież ja też bezpiecznie latam, ile razy się rozbiłem? Może 2? W ciągu 250 lotów. Cóż nie będę się kłócić o to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Ana zmierzyła cię wzrokiem. - W kabinie pilota jest zapewne jeszcze drugie miejsce. Jak chcesz, idź do niej. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Ana była denerwująca staruszką - pomyślał Artur i poszedł do Leny. Gdy wszedł do środka usiadł obok niej. - Jak ci idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts