PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena uśmiechnęła się. - Całkiem dobrze. Nie zwracaj większej uwagi na Anę. Jest trochę stara przez co oschła i bardzo podatna na to by wszystko było bezpiecznie. Z jednej strony to prawda, ja byłam w szkole pilotarzu ty chyba nie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Co nie zmienia faktu że jestem dobrym pilotem. Chyba, a może mi się wydaje ... czy Phara żyje? NIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Dziewczyna spojrzała nana niego tak, jakby powiedział największe głupstwo. - Nie żyje. To dla Any też musi być swego rodzaju trudna sytuacja. W końcu to jej córka, a nie wiem, czy Pharah miała jakieś dziecko. - powiedziała cicho. Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Skąd mam wiedzieć, chyba miała męża? Po rozbiciu Overwatch się gdzieś osiedliła co nie? - Odpowiedział jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 - To na pewno. Nie zmienia to faktu, iż nie wiem. Choć, może dowiemy się tego w swoim czasie, prawda? A w sumie... Nadal chcesz by pomiędzy nami pozostało tak jak przed twoim zniknięciem. Ja nadal czuję do ciebie toi samo ale nie wiem czy ty też... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Chcę ale nie wiem czy mogę. Też cię kocham, ale czuje że nadal zasługuję na karę. Muszę to odpokutować, a i na głowie mamy jeszcze naszą córkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Smuga spojrzała na ciebie. - Nie, nie musisz nic odpokutowywać. Doprowadźmy wszysto do porządku, i wtedy myślmy o naszej córce, zgoda? Niech ta mała byndzie nastolatko OuO. I nie pamiętam jej imienia Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Nawet jak mi tak mówisz mam to uczucie. Oczywiście jeśli chcesz będę taki jak kiedyś. - Wymusił uśmiech na twarzy. - Chyba nigdy nie przestanę cię kochać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena zachichotała. - Czym to sobie zawdzięczam? - zapytała klikając jakieś przyciski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Wszystkim, a i chyba nasze pierwsze spotkanie miało na to wpływ. Podczas bitwy z omnikami w pierwszej wojnie chyba przez przypadek na mnie wylądowałaś. - Zaczerwienił się tak jak kiedyś. - I wtedy ich dotknąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) *bierze scyzoryk* Chyba idę się zabić. Ej, Helen poczekaj na mnie! Popełnimy samobójstwoo we dwoje! Smuga momentalnie stała się czerwona. Szczerze, nie pamiętała tego. Nieco się skuliła. - Zboczeniec. - szepnęła dalej paląc buraka. Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Każdy jest zboczony na swój sposób - Próbował się wytłumaczyć Artur. To przeze mnie? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Smuga siedzi taka skulona. Spojrzała na niego dalej paląc buraka. - To ja też? - zapytała. Chyba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur w ostatniej chwili złapał za kierownice i wyrównał lot. - Ehh Lena, nie bierz tego na serio. Poza tym każdy człowiek ma jakiś popęd seksualny, nie jest to nic dziwnego. A przynajmniej takie mam zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Dziewczyna dalej lekko się rumieniła. Złapała za stery. Niedługo potem byliście na miejscu. Wszyscy wyszli już z samolotu. Poza tobą i Leną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur podszedł do dziewczyny. - Ale teraz chyba mnie nie zostawisz przez to że jestem troszeczkę zboczony. - Powiedział i pocałował ją w usta. Gdy oderwał usta zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Dziewczyna zachichotała. - Oczywiście, że nie. - powiedziała po czym cmoknęła go w usta. Patrzyła mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Chodź zobaczmy kogo uda nam się odnaleźć. - Powiedział Artur i ruszył do wyjścia z samolotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Wkrótce doszliście do bazy. Ana szperała w różnych papierach które leżały tu i uwdzie. Stał tu też terminal, widocznie wszyscy czekali aż Artur coś z nim zrobi. Smuga podążała za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Okej, dobra super haker z piekła zabierze się do pracy. - Artur zaczął przeszukiwać Terminal, Świniak robił to co wcześniej a Jack pomagał Anie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Szybko znalazłeś informacje które cię interesowały. Cóż przy życiu pozostała tylko garstka. Przesuwałeś informacje. Mccree, D.Va, Hanzo, Zayra, Torbjon... Na końcu zobaczyłeś dwa imiona i nazwiska które znałeś doskonale. Helen Urbanowski i Shiro Oxton. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - No to teraz wysłać im informacje żeby tu przylecieli. Poczekamy trochę, Lena mam ci coś do pokazania chodź. - Pociągnął ją za sobą do kwater sypialnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena nie była pewna co chce jej pokazać. Jednak poszła za nim. Weszliście do jednego z pomieszczeń, Lena spojrzała na ciebie pytającym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur poprowadził ją do jednego z łóżek i powiedział żeby usiadła. Gdy to zrobiła pchnął ją delikatnie na łóżko i wskoczył na nią i zaczął całować. Na chwilę przestał. - Tyle na to czekałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena zarumieniła się nieco. Była z lekka zaskoczona. Pocałowała go wplatakąc dłonie w jego włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts