Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Artur kontynuował, jeździł ręką po jej ciele podtrzymując się nogami żeby nie upaść. Cholerny demon - pomyślał. - Rozbierz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena zarumieniła się bardzo. Spojrzała na ciebie zawstydzona. - Cz-czemu? - wydukała. Była bardzo speszona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Przecież nigdy tego nie robiliśmy pomimo małżeństwa. Nie chce niczego żałować. - Powiedział dosyć poważnie Artur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena pocałowała Artura nieco speszona równocześnie rozpinając guziki jego koszuli. Jej ruchy nadal były niepewne. Nieco się trzęsła i miała lekki rumieniec na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Gdy jego koszula została rozpięta sam zajął się rozbieraniem Leny. Robił to delikatnie i z wyczuciem przy okazji pieszcząc ją w odkrytych miejscach. Gdy już była naga uśmiechnął się. Wyglądał jak młody chłopiec. Zaczął całować i lizać ją w szyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Ta chwila trwała długo, przynajmniej tobie się tak wydawało. Lena spała nago przytulona do ciebie. Była nieco zmęczona, ale ty nie czułeś zmęczenia. Wyglądała tak uroczo podczas snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - No było warto - Powiedział cicho do góry. Przytulił ją do siebie. - Tylko jedno jest dziwne, że my wcześniej tego nie robiliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena powoli otworzyła oczy patrząc na ciebie spod rzęs. - Coś mówiłeś? - zapytała cicho. Trzymała głowę na twoim obojczyku. Czułeś jej przyjemne ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Nic kochanie, chyba się uzależniłem od ciebie. - Uśmiechnął się i zaczął ją głaskać po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena cicho zamruczała. Dalej patrzyła na ciebie swoimi czekoladowymi oczami. - Mówisz? Heh... Nie wiedziałam, że działam jak narkotyk. - wymamrotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Ty mój narkotyku ty. - Pocałował ją w czoło. - Będziemy musieli kiedyś to powtórzyć co? - Uśmiechnął się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 Lena spojrzała na ciebie zalotnie. - Jeżeli znajdziemy czas. - powiedziała wplatając palce w twoje włosy. - Zawsze podobał mi się twój tatuaż na twarzy... - stwierdziła po czym przejechała po nimz palcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Nawet nie pamiętam kiedy go zrobiłem ani co miał oznaczać. - Powiedział patrząc prosto w oczy Leny, sam dotykał jej policzek swoją ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Szkoda, że nie wiesz. Bo jest bardzo ładny. - powiedziała i otarła się o niego lekko. Patrzyła na niego lekko zmęczona. Zegar wybijał godzinę dwudziestą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 - Chyba zaraz powinni wszyscy przylecieć. Co? - Zapytał się Leny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Lekko wzruszyła lekko ramionami. - Nie wiem, powiedziała. - po chwili pocałowała Artura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Nagle wszedł do nich Morrison. - Co do... ? Artur zasłonił Lenę swoim ciałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Lena skuliła się. Czy w tym miejscu nie, może być ani chwili spokoju? Na jej twarzy pojawił się lekki rumieniec. Miała nadzieję, że Morrison z tąd wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Wychodźcie, reszta się już zbiera. - Powiedział i wyszedł. Artur pogłaskał po głowie Lene. - Chyba musimy się ubierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Lena ubrała się i pomogła to zrobić i tobie. Wyszliście, dziewczyna nadal była lekko zawstydzona. Doszliście do głównego pomiszczenia. Byli tam wszyscy poza D.Vą, Shiro i, Helenem. Ale oni na pewno tu dojadą. Mccree palił w kącie a Hanzo rozmawiał o czymś z Morrisonem. Ana przejechała po was wzrokiem. Wtedy przez drzwi weszła D.Va, jak zwykle uśmiechnięta. - Witajcie wszyscy. - powiedziała po czym rozejrzała się dookoła. - Chyba nas trochę ubyło... Ale to nic! Mam dwóch nowych rekrutów, którzy chętnie do nas dołączą. - powiedziała. Wtedy przez drzwi weszły dwie osoby w wieku około trzynastu lat. Chłopak i dziewczyna. Byli takiego samego wzrostu, spojrzeli po was. Chłopak posiadał czarne włosy i ciemne oczy, rysy typowo azjatyckie, do tego był uderzająco podobny do D.Vy, ubrany w czerń, na plecach miał dwie katany. Zdawało się, że dziewczynę skądś znacie, te same rysy twarzy, te same czerwone oczy, jednak białe włosy... Czy to mogła być Iva? Ubrana była w biel, taką samą jak włosy, przez ramię miała przewieszony łuk, a do paska kołczan. Spojrzała na ciebie i Lenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Nie, żadnych nowych rekrutów, są za młodzi. - Powiedział Artur gdy rozpoznał Ive. - Za mało widzieli a już chcą iść zginąć. - To samo mówiłam D.Va - Powiedziała Zarya, Torbjorn usiadł przy warsztacie i zaczął coś majstrować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Iva skrzywiła się. - Nie po to tyle lat trenowałam, żeby spełznąć na niczym tato. - powiwdziała. Lena w tym momencie rozpoznała w dziewczynie młodą Ivę. - Chciałam być tacy jak wy, broniłam ludzi... Wszystko to, na nic? - powiedziała i podeszła do ciebie. Chłopak widocznie nie chciał się wtrącać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Ive, to nie tak. Walka to nie tylko obrona ludzi ale także rany i śmierć. Nie pozwolę ci ryzykować pomimo tego że się starasz, ponieważ się o ciebie martwię. Jak podrośniesz to może ci pozwolę. Za kilka lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Ach tak? A to ciekawe... Nie, najlepiej zostawić mnie samą, ponownie. Po prostu świetnie. Nikt mnie nie chce. - powiedziała po czym wyszła z budynku trzaskając drzwiami. Chłopak pobiegł za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Lena proszę przemów jej do rozsądku. - Poprosił ją Artur. I zaczął opowiadać strategie reszcie członków Overwatch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts