PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Lena poszła jednak pociągnęła Artura ze sobą. To nie była rzecz którą powinna omawiać z Ivą sama. Powinni porozmaiać o tym razem. Iva siedziała na kamieniu obok chłopaka szlochając cicho. Było to kilka metrów od bazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Ive, zrozum mnie, nie chcę żeby ci się coś stało. Nie ważne jak dobra jesteś zawsze potrafi cię coś zaskoczyć. Sam myślałem że jestem nie do pokonania i popatrz co się stało, nie mam ręki. Pomyśl o swojej mamie co by czuła gdyby ciebie zobaczyła martwą. Już za dużo bliskich nam osób zginęło. Kochamy cię i nie chcemy żeby ci się coś stało. Rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Iva spojrzała na ciebie zapłakana. - A ja chcę mieć was blisko siebie. Jedynym sposobem na to jest dołączenie do Overwatch. Inaczej cały czas będziecie mnie zostawiać, samą... - powiedziała. Lena połorzyła dłoń na ramieniu dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Wiem, będziesz z nami podróżować ale żadnych walk. Rozumiemy się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Iva spojrzała na ciebie, rozszerzyła oczy. - Tak! Oczywiście, dziękuję. - powiedziała po czym rzuciła ci się na szyję. Lena uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Ale pamiętaj że jeśli się zrobi zbyt niebezpiecznie to masz się schować. - Powiedział i objął córkę ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Tak jest! - powiedziała po czym spojrzała na chłopaka. - A tak, mamo, tato to jest Kakeru. - przedstawiła ci chłopaka. Ten lekko skinął głową na przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Może coś więcej nam powiesz o tym Kakeru co młoda? - Zapytał się jej Artur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Iva pojrzała na Artura. - Skoro o to ci chodzi, to tak, chodzimy ze sobą. - Lena spojrzała na ciebie z podziwem. Dosyć szybko wyciągałeś z młodej informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Hmmmm - W Arturze aż się gotowało żeby coś powiedzieć na temat nieletnich związków ale odpuścił sobie westchnięciem. Cóż były takie czasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Iva spojrzała na ciebie nieco podejrzliwie. - Jeśli chcesz coś powiedzieć tato, to się nie powstrzymuj. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Nic nie mam do powiedzenia. - Burknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Iva spojrzała na ciebie smutna. - Obrażasz się na mnie? - zapytała cały czas skupiając swój wzrok na tobie, po jej policzku popłynęła łza. Lena stała obok Kakeru i oboje patrzyli na was czekając na rozwój wydarzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Tego nie powiedziałem. - Poczochrał głowę Ive i wrócił do reszty obradujących członków Overwatch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Lena poszła za tobą. Przez drzwi nagle wpadli Helen i Shiro, niezwykle zdyszani. - Przepraszam za spóźnienie, mieliśmy drobne problemy. - powiedział zzipany. Szybko jednak zauważył ciebie. - Artur? Bracie, czy tyy czasem nie zginąłeś? Jak to się stało, że tu jesteś? I czemu nie masz ręki? - zapytał stając obok ciebie. Shiro stała za nim i tylko skinęła do wszystkich głową w geście przywitania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Najpierw mi wyjaśnij coś ty mały gnoju próbował zrobić z tymi nożami. A tak byłem w niebie i cię obserwowałem - Arturowi przemknęło przez myśl że to co powiedział jest dosyć głupie. - Ty głupolu jeden - Podszedł do niego i objął go ręką. - Dobrze że nadal żyjesz młody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Helen spojrzał na ciebie, jego oczy lekko się zaszkliły. - Coś mi uderzyło do głowy, pewnie nie wziąłem tabletek. - wymamrotał. - Do tego ciężko było patrzeć jak Lena cierpi a Shiro nie może jej pocieszyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - A co ty byś tym zdziałał gdybyś ty odszedł. Było by jeszcze gorzej i byś miał mnie na karku. No ale dobrze, nie roztrząsajmy przeszłości, dobrze że jesteście. - Zwrócił się do wszystkich. - Zostało nas mało, zbyt mało żeby bronić całą ziemię na raz, musimy uderzać tak samo jak pierwsza generacja. Jack. Żołnierz wyszedł. - Będziemy działać w miejscach najbardziej zagrożonych, jest nas 12 z jakiejś 100 agentów. Podzielimy się na 2 drużyny, broniącą i atakującą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Ana spojrzała na ciebie. - Zgłaszam się do grupy obraniającej. - powiedziała tylko. - Czy znajdzie się zadanie dla hakerki? - zapytała Shiro. Helen spojrzał na nią. - Na pewno. To ja takrzetakrzezgłaszam zgłaszam się do grupy broniącej. - powiedział. - Oczywiście, że pragnę się znaleźć w grupie atakującej. - powiedziała D.Va uśmiechając się. - Lena pewnie też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Przyda nam się właśnie haker najbardziej. - Powiedział Artur do Shiro. - Ktoś musi zablokować Sombre i zniszczyć w sieci program boga. - Tutaj ustawimy naszą bazę, stacjonować tutaj będą Shiro i Helen. - Arturowi wpadł pomysł do głowy. - Może zostawimy tutaj do dodatkowej obrony naszych najnowszych członków? - Wskazał na Ive i Kakeru. - Hmmm to by był dobry pomysł. - Powiedział żołnierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 (edytowany) Iva i Kakeru uśmiechnęli się momentalnie. Stanęli na baczność. - Będziemy zaszczyceni! - powiedzieli w tym samym czasie, gdy to do nich doszło zaśmiali się. Również Lena i D.va stojące obok siebie zaśmiały się. Edytowano Grudzień 11, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - Dobrze będziecie bronić Shiro razem z Helenem. - Artur był zadowolony bo upiekł 2 pieczenie na jednym ogniu, nie przestając się uśmiechać pozwolił kontynuować Morrisonowi. - Do drużyny atakującej dołączą Mccree, D.Va, Ja, Smuga, Zarya. W obronie będą Artur, Torbjorn, Świniak, Ana i Hanzo. - Tak jest - Wszyscy krzyknęli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 D.Va przybiła Lenie żółwika. Ta tylko mignęła w stronę Artura. - Ale jeśli sobie coś zrobisz, to ci nie wybaczę. - powiedziała. Shiro tymczasem zaczęła się rokładać przy terminalach. Spojrzała nana Helena. - Podasz mi pendrive? Ten czerwony z cyfrą dwa. - poprosiła. Helen zaczął grzebać w jejstronę torbie wyjmując przy tym kilkanaście czerwonych pendrive'ów jednak po chwilii znalazł ten o który chodziło. Podszedł do dziewczyny która już usadowiła się na krześle i go jej podał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 - To też tyczy się ciebie - Powiedział Artur Lenie. - Shiro znajdź w terminalu największą bazę omników, tam uderzymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 Shiro zaczęła stukać w klawiatury. - Mam. Znajduje się w Brazylii. Dokładne dane prześlę wam zaraz na ekran holograficzny. - powiedziała rzucając Jack'owi niewielki prostokąt z przyciskiem włączania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts