PrinceKeith Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 Przypadkiem napotkałeś Smugę. Siedziała skulona na dachu budynku. Widocznie nie chciała o tym wspominać. Czy nie powinieneś jej wesprzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 - Aż tak źle wspominasz tamtą dziewczynę? - Zapytał Artur i usiadł obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 Lena spojrzała na ciebie. - Nie po prostu... Zostawiłam ją tak nagle, nic nie mówiąc wyjechałam... Na pewno mnie nienawidzi. Boję się, że ty też mnie za to znienawidzisz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 - Przecież jak by na to nie spojrzeć to nie moja sprawa. A i nie mógł bym cię nienawidzić ponieważ cię kocham. A co do niej, może będzie zła ale potrwa to chwilę bo przynajmniej na przekazie nie wyglądała na złą. - Artur pocałował Lenę w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 Smuga przytuliła cię. - Na prawdę mi na niej zależało... Tak, bardzo. Pozostaje chyba tylko, czekać. Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 - Mhm, - Powiedział Artur i uśmiechnął się. Tak na prawdę trochę go to zabolało ale nie pokazał tego po sobie, cóż sam zrobił coś okropnego Lenie więc nie miał prawa teraz jej mówić kogo ma wybrać jeśli by doszło do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 Spojrzała na ciebie. - Ale ktokolwiek nie pojawiłby się w moim życiu... Ty będziesz najważniejszy. Dlatego. - powiedziała pokazując ci dłoń na której miała obrączkę i pierścionek który dostała od ciebie gdy jej się oświadczałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Artur uśmiechnął się i pocałował Lene. - Ja niestety straciłem mój wraz z ręką, chyba będę musiał kupić nowy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 Lena zachiotała. - Jeśli będziesz miał taką potrzebę. - powiedziała po czym dotknęła twojego nosa palcem. Nad wami roztaczało się przecudowne nocne niebo. Przypomniało ci się jak kiedyś oglądałeś z nią gwiazdy na balkonie leżąc na hamaku. Było to po twoim porwaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 - Na prawdę wszystko wraca do normy? - zapytał Artur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 23, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2016 Smuga spojrzała na ciebie. - Nie rozumiem w jakim sensie to mówisz - przyznała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 - No chodzi mi o nas, Overwatch. Znowu będziemy bronić ludzi przed omnikami. Dla mnie to trochę dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 27, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2016 Lena spojrzała na niego. - Taaak. Racja, to bardzo dziwne. Takie nienaturalne wręcz. Cóż możemy poradzić, chyba do tego należy nasza praca. To nasz obowiązek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2016 Share Napisano Grudzień 28, 2016 - Z drugiej strony chciał bym prowadzić normalne życie z tobą i Ive. Brakuje mi tego, cóż chyba jesteśmy skazani na bycie herosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 28, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2016 Dziewczyna zaśmiała się. - Bycie boharerem nie jest znowu takim złym zajęciem - stwierdziła po czym cmoknęła go w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 - Wiesz gdybym miał wybór chciał bym z tobą przeżyć normalne życie, mieć szansę przynajmniej na zbudowanie normalnej rodziny. Teraz już nie mam jak, bo jest kolejny kryzys omniczny. Cóż może świat nas zignoruje i będziemy mogli założyć swój dom gdzieś. A i tak na poczekaniu marzy mi się domek drewniany na kamieniach gdzieś głęboko w lesie, taki z kominkiem. Kupimy sobie psa, preferuje rasę husky. - Artur wdał się w swoje fantazje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 29, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2016 Smuga zachichotała. - Ale moje miejsce jest tutaj Artur... I, musisz to zrozumieć. Jakkolwiek byłoby to trudne do zrozumienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 - Mhm - Artur się zgodził z Leną ale w środku żałował że nie jest inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Grudzień 29, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2016 Drzwi na dach otworzyły się i stanęła w nich Hana. - Ej, gołąbeczki! Wracajcie do środka. Zaziębicie się a po za tym ktoś czeka na Lenę - powiedziała zamykając drzwi. Smuga puściła cię i wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Artur postanowił zostać na dachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 4, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2017 Po chwili jednak Lena z powrotem usiadła. - Jeżeli zależy jej na spotkaniu, to sobie poczeka - powiedziała po czym ponownie go przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 - Wiesz skarbie, nie wiem jaka będzie przyszłość ale pamiętaj że zawsze będę cię kochał. - Zabrzmiało to jak by miał ochotę wyruszyć znowu sam gdzieś bardzo daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 9, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2017 Smuga na niego. - Ty chyba, nie chcesz mnie zostawić znowu, prawda? - zapytała drżącym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 - Nie, poza tym sam nie wiem. Twoja wizja przyszłości różni się od tej mojej. Po prostu kiedyś chciał bym odpocząć od tego wszystkiego razem z tobą i naszą córką, może innymi dziećmi. Zestarzeć się i być otoczony przez gromadkę wnuków. A ty chcesz być bohaterką, zawsze być gdzieś gdzie się coś dzieje, być pierwsza wszędzie gdzie nikt nie dotarł. Mogę to zrozumieć ale nie podzielam tego dla siebie. Nigdy nikt nie wie czy przeżyjemy do następnego dnia i czy w ogóle wyjdziemy z tego cało. A jak już umrzemy to nie spotkamy się tam w niebie... - Artur się lekko skrzywił i zwiesił głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 10, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2017 Lena spojrzała na niego. - Przepraszam... Może kiedyś... Ale na pewno nie teraz kiedy nas potrzebują. Wiem, że jestem zobowiązana im pomóc - powiedziała po czym podniosła jego głowę i złączyła ich usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts