Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 Artur oddał pocałunek ale w myślach nadal miał coś innego, ona była jego a on był jej i tylko to się liczyło. Miał nadzieje że Lena przeżyje wszystko co ją spotka bo nie będzie w stanie jej chronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 10, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2017 Lena spojrzała na niego. - Może pójdziemy do środka? Zaczyna się tu robić całkiem zimno - powiedziała po czym zadrżała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2017 Share Napisano Styczeń 10, 2017 Artur wystawił rękę i nad nią pojawił się ognik który zaczął krążyć wokoło Leny. - A teraz? - Powinno być jej cieplej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 12, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2017 - Heh. Jest lepiej. Jak to zrobiłeś? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 14, 2017 Share Napisano Styczeń 14, 2017 - Jestem demonem ognia. - Powiedział krótko lekko przygnębionym głosem ale w końcu się uśmiechnął jak miał w zwyczaju przy ciężkich tematach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 18, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2017 - To musi być dziwne uczucie... - stwierdziła. Nie wiedziała co powiedzieć więcej. Milczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 - Po prostu nie jestem tym kim byłem, staram się kopiować swoje zachowanie ale nie wiem czy mi wychodzi. - Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 18, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2017 Lena spojrzała na niego. - Nawet wychodzi... Ale proszę nie udawaj ani nie naśladuj, jeżeli jest to wbrew tobie. Zrozumiem wszystkie zmiany. Powiedz mi... Sam dokonałeś wszystkich tych dziwnych duchowo wymiarowych rzeczy? No i sam zniszczyłeś tyle baz Blackwatch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Artur odetchnął. - Tak, spaliłem wszystko co mogłem. Nie udało mi się jednak dobić Wdowy i Kosiarza. Potem ruszyłem do piekła żeby zabijać demony. - Miał zupełnie inny ton głosu. - Trwało to tak długo że zapomniałem kim jestem i co chciałem przez to osiągnąć. W pewnym momencie gdy walczyłem z Szatanem, no Lucyferem pojawił się Michał Archanioł i zabrał mnie ze sobą. Z tego co mi powiedział sam byłem demonem, zmienił mnie i pomógł. Jednak gdy teraz moje ciało zostanie zniszczone to nie wrócę. Moja dusza już nie istnieje a to co mam w sobie to jedynie atrapa wykonana przez anioły. - Trochę smutniej to zabrzmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 18, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2017 - Trochę bardzo trudno pojąć, że to wszystko zdarzyło się na prawdę. Nie oznacza to, że ci nie wierzę. Bo wierzę... - powiedziała nieco smutnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 - Cieszę się z tego. - Powiedział i pogłaskał ją po głowie. - Wracamy? - Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 18, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2017 Lena skinęła głową po czym wstała. Czekała na to aż on podniesie się z ziemi by ruszyć za nim. Miała tylko nadzieję, że uda jej się spotkać z Emily dopiero jutro, kiedy wszystko przemyśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 <wejdz na fb> Artur wstał i popatrzył na Lenę. - Na prawdę mam szanse i prawo by być z tobą? - Zapytał się jej, w jego własnych oczach był potworem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts