Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2019 Share Napisano Czerwiec 8, 2019 (edytowany) 2 godziny temu, BiP napisał: Ma powstać nowy Quake? :O Owszem Właściwie to odnowiona wersja starego jeśli chodzi o ścisłość Quake Champions, który ma wyłącznie tryb multi będzie chyba jeszcze rozwijany. Niektóre areny to odnowione miejsca z QIII. A niedługo wyjdzie Doom External. JEST MOC Edytowano Czerwiec 8, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 8, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2019 4 godziny temu, Cheerful Sparkle napisał: Owszem Właściwie to odnowiona wersja starego jeśli chodzi o ścisłość Quake Champions, który ma wyłącznie tryb multi będzie chyba jeszcze rozwijany. Niektóre areny to odnowione miejsca z QIII. A niedługo wyjdzie Doom External. JEST MOC Widzę, że stare klasyki powracają dla nowego pokolenia, chętnie pogram w to. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 8, 2019 Share Napisano Czerwiec 8, 2019 7 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: Owszem Właściwie to odnowiona wersja starego jeśli chodzi o ścisłość Jeśli chodzi o ścisłość, to odnowiono tylko grafikę. Cała reszta jest bez zmian. No, ale skoro gra jest zupełnie darmowa, to nie ma co narzekać. PS. Nie "Zewnętrzna Zagłada" (external), a "Wieczna Zagłada" (eternal) I też na nią czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2019 Share Napisano Czerwiec 19, 2019 Real MYST Masterpiece Edition, czyli jedyna wersja Mysta, w którą nie grałem trafi w tym roku na Switcha Mówiąc krótko... Czekam. Intro z gry Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Gry na jakie teraz czekam to Elder Scrolls VI i LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Jakby co, to dopiszę kiedyś jeszcze na co będę czekać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2019 Przeczytałem o tym dopiero dzisiaj w PSX i wygląda spoko nawet. Spoiler https://www.gry-online.pl/gry/star-wars-jedi-fallen-order/zd53a4#ps4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 8, 2019 Share Napisano Lipiec 8, 2019 Remember... In EA there is no one you can trust! TRUST NO ONE! A tak na serio, to jakoś specjalnie na to nie czekam. Jestem niemal pewien, że dostaniemy przeciętniaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2019 18 godzin temu, Triste Cordis napisał: Remember... In EA there is no one you can trust! TRUST NO ONE! A tak na serio, to jakoś specjalnie na to nie czekam. Jestem niemal pewien, że dostaniemy przeciętniaka Z tego co słyszałem, to super rewolucji tam nie będzie i dostaniemy raczej to samo co w innych grach o SW, ale ta właśnie gra, ma być podobno najlepszą grą z tego uniwersum. Poczekam na premierę i jak będzie jakiś gameplay w necie, a nie same trailery i obietnice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 1 godzinę temu, BiP napisał: ...ale ta właśnie gra, ma być podobno najlepszą grą z tego uniwersum. Najlepszą grą? Spoiler Nie wiem kto to powiedział, ale najwidoczniej gra w gry Star Wars od 2010 roku, i nie słyszał o KotOR, Jedi Academy, Republic Commando i wielu innych. Ewentualnie jest pracownikiem EA lub dostał wczesną betę na wyłączność. Szczerze wątpię, żeby system walki na miecze świetlne dorównał temu z Jedi Academy. Tam pojedynki były szalenie dynamicznym tańcem. A tutaj? Póki co go nie pokazano, co biorąc pod uwagę poniższy gameplay jakoś mnie nie dziwi. Gameplay z E3 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2019 (edytowany) "Nie wiem kto to powiedział," jakiś redaktor bodaj z PSX. "dostał wczesną betę na wyłączność." dokładnie, podobno w to zagrał, a sama gra ma przypominać Uncharted, czyli sporo zakradania się, skakania po ścianach i gzymsach itp. No ja póki co czekam na jakiś gameplay z gry z serii "zagrajmy w...", lub jakąś recenzję niezależną. Edytowano Lipiec 10, 2019 przez BiP 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 14, 2019 Share Napisano Sierpień 14, 2019 Istnieją plotki jako, że Death Stranding miałoby wyjść na PC. W sumie nigdzie nie zaznaczają, że jest to ekskluziw, a w dodatku tytuł zniknął z oficjalnych list gier ekskluzywnych PS4. Warto dodać, że wcześniej tam był, a teraz go nie ma. Trochę nie wiem co o tym myśleć, bo nie ma preorderów na PC, a jakby miało być na PC to chyba bym wolała tutaj... Chociaż zależy też od wymagań gry, bo mój komputerek już nie należy do najlepszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 26, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2019 Nie mogę się doczekać Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 30, 2019 Share Napisano Sierpień 30, 2019 [wdech] Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition [dłużej chyba się nie dało] Pobrałem demo z ciekawości, i muszę przyznać, że gra jest naprawdę fajna. Ot, typowy jRPG, który ma bardzo ładną grafikę, bajkowy klimat i wciągający gameplay. Premiera pełnej wersji pod koniec września. W tym roku raczej nie pogram (Borderlands 3... i reszta kupki wstydu), ale nie odpuszczę temu tytułowi Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 9, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2019 Nice nie wiedziałem, że to wyjdzie też na PC, Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 10, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2019 Elo, mam dylemat i nie wiem co lepiej kupić "Rage 2", czy "Gears 5" na PC... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 11, 2019 Share Napisano Wrzesień 11, 2019 Dnia 9.09.2019 o 23:53, BiP napisał: Nice nie wiedziałem, że to wyjdzie też na PC, Odkryj ukrytą treść Ja parę dni temu to kupiłem i jestem bardzo zadowolony... wspomnienia z PSX wróciły Oprócz gry kupiłem też pada, bo to w sumie jedyna gra na PC w którą nie wyobrażam sobie grać na myszce i klawiaturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 11, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2019 28 minut temu, turbo638 napisał: Ja parę dni temu to kupiłem i jestem bardzo zadowolony... wspomnienia z PSX wróciły Oprócz gry kupiłem też pada, bo to w sumie jedyna gra na PC w którą nie wyobrażam sobie grać na myszce i klawiaturze. Ja to mam na PS4 i też mi się podobało, ale od miesięcy w to nie zagrałem, bo jakoś czasu brak na gry konsolowe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 12, 2019 Share Napisano Wrzesień 12, 2019 Ja kupiłem xbox one x pół roku temu i grałem z cztery dni A z gier to czekam za zapowiedzą nowego dodatku do hearts of iron 4. Btw jak ktoś gra w hoi4 na equestria at war to pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 12, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2019 (edytowany) 1 godzinę temu, Eter napisał: Ja kupiłem xbox one x pół roku temu i grałem z cztery dni To jeśli go nie chcesz, lub nie potrzebujesz, to ja go mogę przytulić Edytowano Wrzesień 12, 2019 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Dnia 12.09.2019 o 21:37, BiP napisał: To jeśli go nie chcesz, lub nie potrzebujesz, to ja go mogę przytulić To jest mój odtwarzacz do netflixa więc nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 20, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2019 "Rage2" już mam i jestem względnie zadowolony, choć bez szału, ale przed chwilką widziałem recenzję "Gears5" od Quaza i na wypłatę kupuję to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 24, 2019 Share Napisano Wrzesień 24, 2019 Nowy zwiastun The Last of Us 2... Jak ja na to czekam! Faktycznie tym razem otrzymamy opowieść o zemście. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 27, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2019 https://www.gry-online.pl/gry/spirit-of-the-north/zf54ae Gra wygląda fenomenalnie, do tego bardzo fajna postać, którą będziemy sterować ja osobiście uwielbiam lisy I to już nie bawem jest premiera nice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 4, 2019 Autor Share Napisano Październik 4, 2019 Po najnowszym CD-A, moja lista oczekiwanych gier urosła o te pozycje. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 15, 2019 Autor Share Napisano Październik 15, 2019 No i stało się... Spoiler Co prawda mam to na PS4 i jeszcze tego nie skończyłem, ale sam nie wiem czy nie kupię sobie tego też na PC, o ile cena nie będzie jakaś wygórowana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się