Jump to content

Gry, na które czekacie.

BiP
 Share

Recommended Posts

W tym temacie podawajcie tytuły gier, które są tylko na konsolach i na które najbardziej obecnie czekacie.

Ja obecnie czekam na 3 gry.

Druga część moim zdaniem najlepszej gry na PS4 w jaką grałem, czyli "The Last of Us" 

NGN4HVH.jpg

Także druga część mega hitu z PS3, "Red Dead Redemption" 

SeDF4a3.jpg

I kolejna kontynuacja, do "Gravity Rush"

T3DysqZ.jpg

A na jakie gry, wy czekacie?

Edited by Niklas
  • Upvote 1

16 minut temu LeqTune napisał:

W pierwszą część Gravity Rush nie miałem okazji zagrać, jednak chętnie bym ogarnął kontynuację wraz z remasterem jedynki. Mam nadzieję, że gra będzie warta swojej ceny.

Ja gram właśnie teraz w tę część, jest dostępna na PS4 od lutego tego roku, a kosztuje stosunkowo niewiele jak na grę na konsolę. Osobiście polecam, bo fabuła dość wciąga. 

• Upvote 1

Nie ma żadnej gry na którą czekam jak na zbawienie, ale chętnie pogram w God of War, Gran Turismo czy Horizon Zero Dawn. South Park też może być fajny. Żadnej nie kupię w dniu premiery. W tej chwili gry szybko tanieją (Skyrim - 149zł. Nowa w folii ze sklepu) :) Z "myślenia życzeniowego" chciałbym zobaczyć Tearaway 2 czy Doom 2 (2017?)

Edited by Triste Cordis

Właśnie teraz BiP napisał:

Jest już zapowiedź kontynuacji tej najnowszej części? Czy też, może będzie to coś zupełnie nowego?

Nie. Nic nie zapowiadali. Po prostu to takie "myślenie życzeniowe" - "fajnie by było, żeby była" :) To samo tyczy się Tearaway - gra jest świetna. Chciałbym pograć w jakąś kontynuację. 

Czekam na wiele gier bo nie mam PS4 ;-; 

Ja to w ogóle mam szczęście.. czekałem 9 lat na "The Last Guardian" bo miało być na PS3.. i nagle wyszło... na PS4 xd

Ale kiedyś sobie kupię PS4. A odpowiadając na pytanie to chętnie bym zagrał  w "The Last of Us 2" i nowego "God of War" ale czy będę już miał ps kiedy wyjdą ? Nie wiem. 

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pod koniec marca do sprzedaży trafi kolekcja aż sześciu pierwszych części (na jednej płycie, żeby nie było) Nie mogę się doczekać. Pograłem trochę w wersję na PSP i jestem oczarowany (zachwycony to za mało). Od lat nie widziałem tak niesamowitego, baśniowego klimatu. Mówiąc krótko. Weź lekką, łatwą i przyjemną japońską grę RPG nastawioną na akcję. Dodaj do tego uniwersum Disney'a. Co wyjdzie? Bojowa myszka Mickey. System walki jest uproszczony (póki co?), ale zdaje egzamin na piątkę. Z reguły nie kupuję gier w dniu premiery, ale dla tej zrobię wyjątek. To sześć długich (?) gier :) 

Spoiler

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Obduction trafi na PS4 :sweetiebelle: Dla niewtajemniczonych - to gra "ojców" Mysta. Widać i czuć to na każdym kroku. Wersja PC jest dość długa i zbiera dobre oceny. A już myślałem, że pozostanie mi czekać na Talos Principle 2 (o ile to nie plotka). 

Spoiler

• 2 months later...

Po ukończeniu The Last of Us (arcydzieło), kontynuacja trafiła na pierwsze miejsce najbardziej oczekiwanych tytułów. Niestety, póki co wiadomo jedynie, że będzie :/

Prolog, który pod koniec nie wzruszy chyba tylko androida. 

Spoiler

• Upvote 1

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...