Jump to content

Gry, na które czekacie.

BiP
 Share

Recommended Posts

Przeczytałem jedynie kilka stron z najnowszego CD-Action, ale już mam kilka perełek na oku...

Już 07.09.2018 pojawia się nowy Spiderman na PS4, nowy Assasin's zapowiada się na najlepszą odsłonę od powstania serii, a do tego pojawiła się zapowiedź nowej części Europy Universalis, czyli Imperator Rome, na rok 2019 :enjoy:

Dnia 1.09.2018 o 22:32, BiP napisał:

Przeczytałem jedynie kilka stron z najnowszego CD-Action, ale już mam kilka perełek na oku...

Już 07.09.2018 pojawia się nowy Spiderman na PS4, nowy Assasin's zapowiada się na najlepszą odsłonę od powstania serii, a do tego pojawiła się zapowiedź nowej części Europy Universalis, czyli Imperator Rome, na rok 2019 :enjoy:

Co do Spider-Mana... Chyba warto było czekać.

Spoiler

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Nintendo zapowiedziało kolejny port z WiiU. Tym razem jest to coś, na co naprawdę czekałem - New Super Mario Bros U, czyli klasyczne Mario. Co prawda można by ponarzekać, że: "dlaczego port, a nie nowa część?", ale czy to ma sens? Przecież kolejne odsłony są praktycznie takie same. Ot, odpowiednik serii FIFA. :dunno: Poza tym, do gry wciśnięto  komplet DLC + poziomy z NS Luigi Bros U, dzięki czemu będzie naprawdę bogato. Mówiąc krótko - "bierę na premierę" i mam nadzieję, że na Switcha trafi kiedyś Mario Maker.  

Zwiastun

Spoiler

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Bardzo czekam na Death Stranding. To w sumie jedna z gier, na które naprawdę ogromnie jestem napalona. Podoba mi się klimat strasznie. Wiem, że mogę liczyć na dobrą fabułę, dobry rozwój postaci i wyciągnięcie z maszyny to co się da (i nie mówię tutaj o grafice). Póki co gameplay jest niewyjaśniony, nawet gatunek też nie, ale na pewno będzie mieściło się to w grze akcji.

Niestety nie wiem, czy nawet wyjdzie na PC. Co mnie ogromnie teraz boli...

Tak samo RDR2. Pierwszą część ubóstwiam, w drugą raczej nie pogram. Aczkolwiek istnieje cień szansy, że jednak na PC wyjdzie. Chociaż tak szczerze nie podoba mi się to, jak twórcy ciągle wyjawniają jakie to smaczki i szczegóły nas czekają. Ciekawe, czy w finalnej wersji też to tak będzie wyglądać. :sunburst3:

4 minuty temu, Triste Cordis napisał:

Nie czekałem jakoś specjalnie na AC: Odyssey, ale po obejrzeniu kilku materiałów zmieniłem zdanie. 

No to jedna z tych gier jakie kupuję po wypłacie, a mam do kupienia jeszcze Far Cry 5, God of War, RDR2, czyli łącznie za te 4 gry wydam kilka ładnych setek, ale myślę że warto ;)

Przed chwilą, BiP napisał:

No to jedna z tych gier jakie kupuję po wypłacie, a mam do kupienia jeszcze Far Cry 5, God of War, RDR2, czyli łącznie za te 4 gry wydam kilka ładnych setek, ale myślę że warto ;)

Ja nie kupuję tak często premier. I nie chodzi tu tylko o pieniądze. Wolę poczekać na opinie i przede wszystkim, łatki :) W najbliższym czasie planuję jedynie kupno Resident Evill 7 GOTY. 

Przed chwilą, Triste Cordis napisał:

Ja nie kupuję tak często premier.

Ja też nie, ale tylko jeśli idzie o gry, o których mało wiem, ale co do Assasina, czy RDR2, to idę w ciemno i nic nie zmieni mojej decyzji, no chyba że nagle wyjdzie na jaw, że te wszystkie zapowiedzi pokazywały tylko nieliczne fragmenty, które działają, ale cała reszta nie, w co wątpię.

• 2 weeks later...
Spoiler

Mi wystarczy choć połowa tych wszystkich obietnic, abym się jarał tą grą, bo te wszystkie zapewnienia są tak piękne, że aż mało realne, a po za tym im bardziej złożona gra, tym większa szansa na bugi, oby tutaj tego nie było...

• 2 months later...
  • 1 month later...

Dlaczego na Nintendo Switch do tej pory nie było Super Mario Makera? Dlaczego nie zrobili portu z Wii U z dopiskiem "Deluxe"? A no dlatego, że...

Powstaje Super Mario Maker 2 :YEtmX: "biere na premiere"

Spoiler

Edited by Triste Cordis
  • Upvote 1

• 1 month later...

W najnowszym CD-Action:

Spoiler

D041d.jpgPolski Stalker? Horror, otwarty świat, Zona, rozbudowany craftin...Ja czekam ;)

Spoiler

D041z.jpg

Gra ma raczej średnie noty, ma pewne niedoróbki i niektóre tryby są raczej martwe, a do tego bardzo wyśrubowany poziom trudności, bo ginie się na 1 strzał, ale spoko cena bo ok 75 zł.

Edited by BiP

• 2 weeks later...

All around the Sta-actus plant, the stalker chased the bandit.

The stalker thought 'twas all in fun.

BOOOOOOOM!!! Goes the bandit. 

~Tiny Tina

Borderlands wraca w pełnoprawnym sequelu! :YEtmX: W Borderlands 3 zobaczymy ponownie całą ekipę, co mnie bardzo cieszy. Tym razem akcja rozgrywać się będzie na kilku planetach, ale nie oszukujmy się... To po prostu odpowiednik "biomów" z dwójki. Czekam i liczę na to, że w ten czy inny sposób Tiny Tina będzie grywalną postacią.  

Spoiler

• 1 month later...

Mario Maker 2 zapowiada się rewelacyjnie. Nintendo wrzuciło do sieci 15 minutowy filmik, w którym omówiono grę. Po jego obejrzeniu z miejsca zamówiłem edycję limitowaną, do której dołączają roczny abonament, steelbook i stylus (idealny prezent na imieniny) :YEtmX:

Spoiler

PS. Zanim ktoś napisze "nie lepiej poczekać aż stanieje?" - Nie... Bo gry Nintendo nie tanieją (niestety). 

• 3 weeks later...
6 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał:

Mniam mniam :pinkiesmile:

Ukryj treść

Ma powstać nowy Quake? :O

Ja natomiast wczoraj się dowiedziałem, że ma powstać nowy Gothic i remaster Gothic 1, jeśli to prawda, to kupuje obie te gry.

• Upvote 1