Jump to content

Gry, na które czekacie.

BiP
 Share

Recommended Posts

6 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał:

Mniam mniam :pinkiesmile:

Ukryj treść

Ma powstać nowy Quake? :O

Ja natomiast wczoraj się dowiedziałem, że ma powstać nowy Gothic i remaster Gothic 1, jeśli to prawda, to kupuje obie te gry.

• Upvote 1

2 godziny temu, BiP napisał:

Ma powstać nowy Quake? :O

Owszem :) Właściwie to odnowiona wersja starego jeśli chodzi o ścisłość :NjdaT:

Quake Champions, który ma wyłącznie tryb multi będzie chyba jeszcze rozwijany. Niektóre areny to odnowione miejsca z QIII. 

A niedługo wyjdzie Doom External. JEST MOC :trixie:

Edited by Cheerful Sparkle
  • Upvote 1

4 godziny temu, Cheerful Sparkle napisał:

Quake Champions, który ma wyłącznie tryb multi będzie chyba jeszcze rozwijany. Niektóre areny to odnowione miejsca z QIII. 

A niedługo wyjdzie Doom External. JEST MOC :trixie:

Widzę, że stare klasyki powracają dla nowego pokolenia, chętnie pogram w to.

• Like 1

7 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał:

Jeśli chodzi o ścisłość, to odnowiono tylko grafikę. Cała reszta jest bez zmian. No, ale skoro gra jest zupełnie darmowa, to nie ma co narzekać.

PS. Nie "Zewnętrzna Zagłada" (external), a "Wieczna Zagłada" (eternal) :ohmy: I też na nią czekam. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
18 godzin temu, Triste Cordis napisał:

Remember... In EA there is no one you can trust! TRUST NO ONE! ;) A tak na serio, to jakoś specjalnie na to nie czekam. Jestem niemal pewien, że dostaniemy przeciętniaka

Z tego co słyszałem, to super rewolucji tam nie będzie i dostaniemy raczej to samo co w innych grach o SW, ale ta właśnie gra, ma być podobno najlepszą grą z tego uniwersum. Poczekam na premierę i jak będzie jakiś gameplay w necie, a nie same trailery i obietnice. 

1 godzinę temu, BiP napisał:

...ale ta właśnie gra, ma być podobno najlepszą grą z tego uniwersum. 

Najlepszą grą? 

Spoiler

Nie wiem kto to powiedział, ale najwidoczniej gra w gry Star Wars od 2010 roku, i nie słyszał o KotOR, Jedi Academy, Republic Commando i wielu innych. Ewentualnie jest pracownikiem EA lub dostał wczesną betę na wyłączność.:sweetbook:

Szczerze wątpię, żeby system walki na miecze świetlne dorównał temu z Jedi Academy. Tam pojedynki były szalenie dynamicznym tańcem. A tutaj? Póki co go nie pokazano, co biorąc pod uwagę poniższy gameplay jakoś mnie nie dziwi. 

Gameplay z E3

Spoiler

"Nie wiem kto to powiedział," jakiś redaktor bodaj z PSX.

"dostał wczesną betę na wyłączność." dokładnie, podobno w to zagrał, a sama gra ma przypominać Uncharted, czyli sporo zakradania się, skakania po ścianach i gzymsach itp. No ja póki co czekam na jakiś gameplay z gry z serii "zagrajmy w...", lub jakąś recenzję niezależną.

Edited by BiP
  • Upvote 2

• 1 month later...

Istnieją plotki jako, że Death Stranding miałoby wyjść na PC. W sumie nigdzie nie zaznaczają, że jest to ekskluziw, a w dodatku tytuł zniknął z oficjalnych list gier ekskluzywnych PS4. Warto dodać, że wcześniej tam był, a teraz go nie ma. 

Trochę nie wiem co o tym myśleć, bo nie ma preorderów na PC, a jakby miało być na PC to chyba bym wolała tutaj... Chociaż zależy też od wymagań gry, bo mój komputerek już nie należy do najlepszych. :flutterblush:

• 2 weeks later...

[wdech:fsscream:Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition [dłużej chyba się nie dało]

Pobrałem demo z ciekawości, i muszę przyznać, że gra jest naprawdę fajna. Ot, typowy jRPG, który ma bardzo ładną grafikę, bajkowy klimat i wciągający gameplay. Premiera pełnej wersji pod koniec września. W tym roku raczej nie pogram (Borderlands 3... i reszta kupki wstydu:isee:), ale nie odpuszczę temu tytułowi

Spoiler

• 2 weeks later...
Dnia 9.09.2019 o 23:53, BiP napisał:

Nice nie wiedziałem, że to wyjdzie też na PC,

Odkryj ukrytą treść

EdFt2.jpg

Ja parę dni temu to kupiłem i jestem bardzo zadowolony... wspomnienia z PSX wróciły :)

Oprócz gry kupiłem też pada, bo to w sumie jedyna gra na PC w którą nie wyobrażam sobie grać na myszce i klawiaturze.

28 minut temu, turbo638 napisał:

Ja parę dni temu to kupiłem i jestem bardzo zadowolony... wspomnienia z PSX wróciły :)

Oprócz gry kupiłem też pada, bo to w sumie jedyna gra na PC w którą nie wyobrażam sobie grać na myszce i klawiaturze.

Ja to mam na PS4 i też mi się podobało, ale od miesięcy w to nie zagrałem, bo jakoś czasu brak na gry konsolowe...

1 godzinę temu, Eter napisał:

Ja kupiłem xbox one x pół roku temu i grałem z cztery dni :ming:

To jeśli go nie chcesz, lub nie potrzebujesz, to ja go mogę przytulić :enjoy:

Edited by BiP