Eter Napisano Październik 15, 2019 Share Napisano Październik 15, 2019 3 godziny temu, BiP napisał: No i stało się... Ukryj treść Co prawda mam to na PS4 i jeszcze tego nie skończyłem, ale sam nie wiem czy nie kupię sobie tego też na PC, o ile cena nie będzie jakaś wygórowana... Kit z ceną, ja tylko czekam na mod pokroju redux z gta 5 do red dead 2... trzeba odkładać hajs na nowy komputer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 24, 2019 Autor Share Napisano Październik 24, 2019 Spoiler King's Bounty 2 A odnośnie RD2 na PC, to podobno ma mieć jeszcze bardziej podrasowaną grafikę niż na konsoli, plus do PC mają być na wstępie dodane wszystkie dodatki jakie do tej pory się ukazały na konsolach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 31, 2019 Autor Share Napisano Październik 31, 2019 Gra wygląda interesująco... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 3, 2019 Share Napisano Listopad 3, 2019 Nie interesowałem się zbytnio Death Stranding, ale ta recenzja pokazała mi, że warto się nią zainteresować Oczywiście nie kupię jej na premierę, bo póki co mam w co grać, ale na pewno dam jej szansę. Niektóre pomysły są po prostu genialne. Ot chociażby możliwość zostawienia różnych przydatnych rzeczy (drabiny, surowce), z których skorzystają inni gracze. Już teraz wiem, że spędzę wiele godzin na pomaganiu innym. Poza tym, sam projekt świata robi ogromne wrażenie, i już w recenzji ocieka mrocznym klimatem. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 3, 2019 Autor Share Napisano Listopad 3, 2019 Spoiler Chyba sobie kupię to, ale jak na razie nie jest to dostępne w Polsce, bo nie widziałem polskiej wersji i nie ma nawet śladu na OLX, czy Allegro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 A ja tam czekam na nowe Pokemony, które zapowiadają się znakomicie :) Na 3DSie też są spoko, ale poruszanie się po mieście w wersji "X" to męczarnia. Tutaj będzie swobodna kamera, wygodniejsze sterowanie, i takie tam. Poza tym, jeden Pokemonów to istny odpowiednik Celestii. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=jHUD5FAFZeI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Borderlands 3: Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot Pierwsze fabularne DLC do Borderlands 3 nie zapowiada się jakoś rewelacyjnie, ale i tak czekam . Wraz z niewielką ekipą trafimy do kasyna należącego do Handsom Jacka. Mam nadzieję, że w końcu podniosą maksymalny poziom umiejętności bohaterów, bo osiągnąłem 50 i mogę rozwijać co najwyżej "guardian rank". Premiera - 19 grudnia Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2019 Od dzisiaj, to moja najbardziej oczekiwana gra... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 25, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2019 Nowy CD-Action i nowe oczekiwania... Overwatch2 Diablo4 Dying Light2 Total War Saga: Troy i 3 Królestwa Dragon Age4 (ale to tylko może póki co) Mount & Blade2 The Settlers Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 27, 2019 Share Napisano Grudzień 27, 2019 Myślałem, że bardziej shype'ować się mnie już nie da, a tu... BUM! Spoiler Senua's Saga: Hellblade 2 Przygody Senui będą kontynuowane! Wyszedł niedawno trailer, ale nie wrzucę go tutaj, ponieważ jest mocno niepokojący i zawiera treści typu GORE, więc zapewne byłoby złamaniem regulaminu. Jest do znalezienia na YT. Ostrzegam, że wywołuje palpitację serca... Spoiler ...I O TO CHODZI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 13, 2020 Share Napisano Styczeń 13, 2020 Najnowszy Assassin's Creed. Ciekaw jestem świata wikingów i tego, jak go pokarzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 13, 2020 Share Napisano Styczeń 13, 2020 1 minutę temu, Batista71w napisał: Najnowszy Assassin's Creed. Ciekaw jestem świata wikingów i tego, jak go pokarzą Przecież gra nie została oficjalnie zapowiedziana Po sieci krążą jedynie "niepotwierdzone informacje", czyli plotki. Ok, często się sprawdzają, ale nie zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2020 Share Napisano Styczeń 18, 2020 (edytowany) Pokemon Sword/Shield: Isle of Armor and The Crown Tundra DLC Spoiler Oto pierwsze w historii duże DLC do Pokemonów, które będzie typowym "więcej tego samego". Wprowadzi dwa nowe otwarte tereny (śnieg i tropiki) oraz 200 "nowych" pokemonów. Co prawda sprzedawanie wyciętych wcześniej stworków to "fujowa" zagrywka godna EA, ale dla mnie to nie przeszkadza. Żeby nie było - na ogół nie popieram takich akcji i nie kupuję takich "uzupełniających DLC", ale tym razem jest mi to kompletnie obojętne. Najzwyczajniej w świecie nie jestem fanem kieszonkowych potworków (przynajmniej na razie) i nie odczuwam tego braku. Czekam na dwie nowe wyspy, a nie "uzupełnienie pokedexu" Edytowano Styczeń 18, 2020 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2020 Autor Share Napisano Luty 1, 2020 Obecnie to czekam na najnowszego Assasyna, który tym razem będzie o Wikingach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 1, 2020 Share Napisano Luty 1, 2020 1 godzinę temu, BiP napisał: Obecnie to czekam na najnowszego Assasyna, który tym razem będzie o Wikingach. A czy UbiSoft oficjalnie potwierdziło, że nowy AC będzie o wikingach? Nie żebym jakoś specjalnie na niego czekał, ale zapowiada się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2020 Autor Share Napisano Luty 1, 2020 5 godzin temu, Triste Cordis napisał: A czy UbiSoft oficjalnie potwierdziło, że nowy AC będzie o wikingach? Nie żebym jakoś specjalnie na niego czekał, ale zapowiada się ciekawie. Tak napisali o tym w PSX luty 2020 (270) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 25, 2020 Share Napisano Luty 25, 2020 Animal Crossing: New Horizons Gdy dowiedziałem się, że najnowszy Nintendo Direct będzie poświęcony tej grze, to pomyślałem sobie: "meh... gra mnie nie interesuje, ale obejrzę z ciekawości". Z każdą kolejną minutą materiału (do obejrzenia poniżej) byłem co raz bardziej zachwycony. Toż to istne Stardew Valley, tyle że jeszcze bardziej rozbudowane! A ja uwielbiam Stardew Valley! AC: NH wychodzi 20 marca, czyli w dniu premiery nowego DOOMa. Co prawda miałem nie kupować nowych gier (za wyjątkiem The Last of Us: Part 2), ale tej nie odpuszczę. Szykują się setki godzin znakomitej zabawy. Krótko o grze Spoiler Cały Direct Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 27, 2020 Share Napisano Luty 27, 2020 Borderlands 3: Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock (czyli drugie fabularne DLC). O matko... Ależ będzie hejtu. Nic tylko brać popcorn i patrzeć jak homofoby wychodzą z siebie Dodatek do strzelanki, którego fabuła "kręci się" wokół organizacji ślubu i wesela dwójki homoseksualnych emerytów? A to wszystko w świecie inspirowanym mitologią Cthulhu? Nie mogę się doczekać. Aha, i jeszcze jedno - WRACA GAIGE!!!! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 12, 2020 Share Napisano Kwiecień 12, 2020 Snowrunner Mudrunner jest świetny, ale bardzo monotonny. Jedyne co możemy przewozić, to ścięte drzewa oraz paliwo. I tak w kółko... Na szczęście tym razem, będzie tego zdecydowanie więcej. Miałem czekać, aż stanieje, ale spójrzcie no na ten zwiastun. Tym razem to na serio Euro Truck Simulator w wersji off-road Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 10, 2020 Autor Share Napisano Maj 10, 2020 Z najnowszego CD-Action Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2020 Share Napisano Maj 10, 2020 (edytowany) przecież są mody "przekształcające" CnC3 w TD oraz RA3 w RA1 Spoiler Edytowano Maj 10, 2020 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 2, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2020 Ja czekam na te gry, a premiera już blisko... Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 2, 2020 Share Napisano Czerwiec 2, 2020 (edytowany) Wszystko fajnie, ale z comandem podchodzę z rezerwą... pamiętam remastered warcrafta i za bardzo ułatwili grę. Edytowano Czerwiec 2, 2020 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 (edytowany) Na chwilę obecną czekam na: Borderlands 3: Bounty of Blood A Fistful of Redemption Akcja trzeciego fabularnego rozszerzenia rozgrywa się na planecie, która jest swego rodzaju "japońskim dzikim zachodem". Tym razem dostaniemy nowy pojazd, teleporty, "katapulty" i jakiegoś tam narratora. Zapowiada się naprawdę ciekawie Swoją drogą, ten zwiastun jest beznadziejny. Spoiler Pokemon Shield (Isle of Armor) Pierwsze z dwóch DLC wprowadza więcej tego samego. Na więcej nie liczę Aha. Ta "koala" na starcie dostaje ode mnie everstone'a. Ten słodziak jest zbyt uroczy żeby zmieniać się w jakiegoś pakera. Spoiler The Last of Us: Part 2 Jak ja na to czekam! Trzeba będzie odświeżyć jedynkę i odciąć się od YT i FB na czas grania. Nie chcę żeby jakiś cymbał zepsuł mi zabawę z poznawania fabuły. No i oby nie zabrakło scen takich jak kłótnia Joela i Ellie, w trakcie której padło jedno z najbardziej wzruszających i wymownych zdań w całej grze (piszęz pamięci): "wszyscy moi bliscy albo poumierali, albo mnie zostawili. Wszyscy... Kurwa... Wszyscy poza tobą. Więc nie mów mi, że będę bezpieczniejsza z twoim bratem, bo prawda jest taka, że będę się tylko bardziej bać" Spoiler Edytowano Czerwiec 3, 2020 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Horizon 2: Forbidden West (czyli Horizon: Dero Dawn) Nurkowanie? Mechaniczne mamuty? Tropiki? DAWAĆ MNIE TEGO HORAJZONA DWA!!! Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się