Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 20.03.2017 at 17:41 Cluvr napisał: Dziękuję Używam tabletu Wacom One. Najlepszy stosunek ceny do jakości dla początkującego witaj w klubie! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Cluvry Napisano Lipiec 20, 2017 Autor Popularny post. Share Napisano Lipiec 20, 2017 Dobry wieczór! Już sporo czasu minęło, od kiedy ostatnio coś tu wrzucałem, dlatego chyba najwyższa pora to zmienić Od jakiegoś czasu bardzo powoli tworzyłem pewną pracę. Tak dokładnie to tą: Pomyślałem, że narysuję Firefly trochę inaczej niż jako zwykły recolor Rainbow. 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 Wyszła Ci naprawdę świetne, szczególnie to skrzydło ♥ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Lipiec 21, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2017 Dzięki Powstała właśnie dlatego, że chciałem spróbować narysować skrzydło w tym stylu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 (edytowany) Generalnie, nie czepiam się anatomii, ponieważ: 1. Pojęcie o tym mam mniej więcej takie jak o tańcu figurowym na lodzie. 2. Oh, come on! To są kucyki! Kreskówka! Bez przesady, co? Jednak odnoszę wrażenie, że w tej pozie grzbiet/ brzuch jest trochę zbyt... Długi? Przez to to "zapadnięcie" wchodzi jakby za bardzo... To znaczy, w innych pozach, w których kucyk leży płasko na trawie, czy siedzi, nie ma problemu, bo ma się wrażenie, że to ciało się napina/ napręża i wygląda to bardzo ładnie, ale kiedy kucyk stoi, to zabieg ten traci nieco na naturalności. Ale to jest jedyna uwaga. Generalnie, kontury są piękne, zwłaszcza na pyszczku widać jak zaokrąglenia płynnie przechodzą i jak się to razem komponuje. Smooth. Z drugiej strony, jeśli ktoś powie, że ten pyszczek jest za mało delikatny, czy dziewczęcy, no to będę go w stanie zrozumieć, ale na moje wyczucie i tak wygląda uroczo. Bardzo ładnie zarysowane kończyny i uszko, no i główny specjał, czyli skrzydełko. Widać ciężką pracę nad szczegółami - wygląda na szerokie, mocne, takie które cię uniesie No i piórka musza być potężne, ostre, co daje sygnał, że Firefly nie jest zawodniczką którą można zlekceważyć. Bardzo dobrze, że autor wyszedł z własną koncepcją na grzywę i styl postaci. Ogólnie większa objętość grzywy i ogona okazały się strzałem w dziesiątkę. Warto wspomnieć o tych zaciemnieniach, które wychodzą po obu stronach ucha, na grzywie. Ten drobny szczegół nadaje grzywie nieco "puszystości", czy też intensyfikuje wrażenie, że to... Cóż, włosy. Kurczę, nie umiem tego opisać, ale spójrzcie na rysunek No i co jeszcze? Świeża, przyjemna dla oka praca. Ja akurat jestem zwolennikiem minimalistycznych, prostych teł, toteż nie mam zastrzeżeń do tego co zaserwował nam autor. Ładnie to wygląda. Ogółem, widać że styl rozwija się w dobrym kierunku, co mnie bardzo cieszy. Szkoda tylko, że pewnie odstępy czasowe między pracami się zwiększą... Ale cóż, na taką jakość, na taki rozwój warto poczekać Edytowano Lipiec 24, 2017 przez Hoffman 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Lipiec 24, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2017 Dziękuję @Hoffman za bardzo rozbudowaną opinię :3 Anatomia niestety również dla mnie jest ciężkim tematem i przez to wychodzą takie "smaczki". Na pewno będę wciąż nad tym pracował Minimalistyczne tło to przede wszystkim efekt mojego lenistwa, do czego z bólem się przyznaję No i fakt, za mało rysuję i przez to rozwój jest dość wolny, ale spróbuję to zmienić Jeszcze raz dzięki za opinię i miłe słowa! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Sierpień 27, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2017 Po kolejnym okresie milczenia pora wrócić z kolejnym towarem ^^ Za parę dni wrzucę tutaj wszystkie prace, które naskrobałem w ramach ATG na Equestria Daily, a w międzyczasie chciałem się wam pochwalić kucykiem, którego od dawna próbowałem narysować, ale zupełnie mi nie wychodziło 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Sierpień 29, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2017 (edytowany) ...i jeszcze mała pracka ^^ Z dedykacją dla @Twister :3 Edytowano Październik 4, 2017 przez Cluvr 6 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Październik 4, 2017 Autor Share Napisano Październik 4, 2017 Pora wrzucić coś nowego 1 2 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Listopad 25, 2017 Autor Share Napisano Listopad 25, 2017 1 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 Te prace są coraz śliczniejsze i bardzo ładnie wychodzi Ci cieniowanie ~ W jakim programie tworzysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Listopad 26, 2017 Autor Share Napisano Listopad 26, 2017 Dziękuję Paint Tool Sai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Grudzień 15, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2017 (edytowany) Prezent dla @Polineks Edytowano Grudzień 15, 2017 przez Cluvr 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 41 minut temu, Cluvr napisał: Prezent dla @Polineks Odkryj ukrytą treść Naprawdę dziękuję! Ślicznie ci wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Styczeń 12, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2018 2 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Luty 25, 2018 Autor Share Napisano Luty 25, 2018 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 Cieszę się, iż po przerwie od forum zajrzałem do mojego ulubionego artysty ^^ Rysujesz coraz lepiej, zakochałem się w tej fluttershy i w twoim obecnym awatarze Oby tak dalej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Luty 26, 2018 Autor Share Napisano Luty 26, 2018 Bardzo Ci dziękuję za te słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Kwiecień 28, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2018 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Maj 4, 2018 Autor Share Napisano Maj 4, 2018 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Maj 12, 2018 Autor Share Napisano Maj 12, 2018 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Maj 31, 2018 Autor Share Napisano Maj 31, 2018 1 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Czerwiec 20, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2018 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 21, 2018 Share Napisano Czerwiec 21, 2018 Masz talent! Te prace są śliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Czerwiec 22, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2018 Dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się