MrFreeze Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Witaj Marysiu ... Kolejna pegasis Miłego pobytu na forum życzę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Witaj Marysiu Mam nadzieję, że znajdziesz wiele ciekawych dla siebie tematów na tym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Siema marysia myślę że tym razem nie "zbocisz" chociaż na tym forum. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 @Lemuur czekam na Twój pomysł inspirowany moim postem : P Nie wiem co musisz przemysleć, użytkownikom +20 postów będziesz nadawał cutie marks? Ciekawe to by było, wystarczy powiedziec jaki kto ma talent i mały rysuneczek zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Cześć Maryśka.Mam nadzieję,że potraktujesz to forum poważniej niż inne i wreszcie nauczysz się,że zdania pisze się z wielkiej litery^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Arjen spokojnie, mam tera sporo na głowie, pomysł siedzi gdzieś w zarodku . Witam nowych i rutynowo życzę miłej, wspaniałej zabawy na forum. A także ostrzegam was - stąd nie ma już ucieczki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Po powrocie ze szpitala chciałbym powitać wszystkich nowych użytkowników. Miłej zabawy, zostańcie tu dłużej! Wbrew Lemuurowi, uciec stąd jest łatwo - ale nikt, kto trochę dłużej pisze, tak nie zrobił. Po prostu;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Oh my... nie było mnie przez cały dzień a tu aż 4 podstrony doszły, coraz więcej osób przybywa Więc witam wszystkich nowych i bawcie się dobrze na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Where is my post!? ;;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Bardzo podoba mi się pomysł z cutie marks'ami tylko co z tymi co nie mają talentu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Trochę o mnie. Karolina, 14 lat, Podkarpacie. Z charakteru jestem na ogół wyluzowaną osobą, ale też niemiłą, nerwową i niecierpliwą. Aspołeczna przede wszystkim. Zainteresowania: język angielski, fotografia, grafika komputerowa, szkicowanie, muzyka i gry komputerowe. Szczupła, niska, brązowe oczy, ciemno brązowe włosy. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest Heavy Metal, uwielbiam również muzykę Hardcore. Ulubione zespoły: Slipknot, BMTH. Ulubiony kucyk: Applejack! ;> A więc witam wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Witaj Karolino :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Kolejna pegasis, jak miło ^^ Małe jabłko na przywitanie! I czuj się jak u siebie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Patrze a tu ostatnio zarejestrowany użytkownik: Karolcia. Coś mi odwaliło myślałam, że koleżanka z klasy dała się w końcu namówić ale widzę, że nie... ale i tak witam nowych na forum (a szczególnie Karolcie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Witam Karolino Czuj się jak u siebie PS Mam pytanie ... jeśli byś mogła ... jakie konkretnie gry komputerowe xD ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Cześć Karolina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Witajcie wszyscy na naszym zacnym forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Witaj Karolino! Miłej zabawy na forum życzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Fajna Karolina, lubi Metal i Hardcore. Witamy, witamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Fajna Karolina, lubi Metal i Hardcore. Dzięki Witamy, witamy. PS Mam pytanie ... jeśli byś mogła ... jakie konkretnie gry komputerowe xD ??? MMO, Przygodowe, Gry akcji i internetowe. Wszystkie które mi się spodobają ;D I dziękuję wszystkim za przywitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Witam wszystkich, kogo nie witałem i życzę miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Witam Cię Karolino. Z charakteru jestem na ogół wyluzowaną osobą, ale też niemiłą, nerwową i niecierpliwą. Aspołeczna przede wszystkim. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest Heavy Metal, uwielbiam również muzykę Hardcore. Ulubione zespoły: Slipknot, BMTH. wyluzowana, niemiła, lubi heavy metal. Możemy się dogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Witamy cię, Karolino. Wyluzowana - mam obawy, że aż za bardzo. Niemiła - j.w. Lubi hęwi metal - za lekko 4meh. Ale to forum o kucykach, haha, baw się dobrze, nie bądź niemiła, nerwowa, niecierpliwa i aspołeczna a na pewno wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Yo Karolina witam cie na forum i życzę miłej zabawy P.S. Ja też lubię Slipknot i Hevy Metal wiec jak napisała rainbow.man dogadamy się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się