MilekHippy Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Witam wszystkich, jestem Kamil. Mam 16 lat oraz pochodzę ze Szczecina. Interesuję się: rysowaniem, naukami ścisłymi, zjawiskami paranormalnymi, informatyką, oczywiście także My Little Pony. Moimi ulubionymi kucykami są: Twilight Sparkle, Fluttershy, Trixie oraz Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Witaj Kamilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Witaj na forum ^^ Niech Chaos Będzie z Tobą i baw się dobrze! Ps.: Jakie zjawiska paranormalne intrygują cię najbardziej? Duchy oraz istoty pozaziemskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessator Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Chyba wypadałobu sieprzywitać, już nawet napisałem już kilka postów a do tej pory nie powiedziałem "Behold my beloved subjects!" Na imię mam Mateusz jestem studentem (mam nadzieje, że już niedługo) i cóż lubie oglądać MLP:FiM czy jestem bronies nie mam pojęcia - jestem ekstreamalnie skryty jeśli chodzi o ogadanie kucyków. Muzyki mogę słuchać prawie każdej jedyne czego nie trawie w sposób zdecydowany to rap i hiphop oraz pewnie jeszcze kilka gatunków, których nigdy nie słyszałem (moja playlista zawiera na równym poziomie nightwish, soundtrack z howl's moving castle oraz karigurashi czy brad prislay). O mlp nigdy wczęsniej nie słyszłąem nawet o poprzednich generacjach a nowe wciągneło mnie dopiero jak juz leciał w połowie 2-gi sezon. Jak zacząłem ogładać mlp? No cóż dużo pojawiało się memów na stronach typu deviantart czy lowbird i chciałem zobaczyć co to jest. Wciągnąłem się gdzieś po 4,5 odcinku licząc 2 pierwsze jako całość (preferuje oglądanie hurtowe - przyzwyczajnie z anime). Witam wszystkich xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Chyba wypadałobu sieprzywitać, już nawet napisałem już kilka postów a do tej pory nie powiedziałem "Behold my beloved subjects!" Na imię mam Mateusz jestem studentem (mam nadzieje, że już niedługo) i cóż lubie oglądać MLP:FiM czy jestem bronies nie mam pojęcia - jestem ekstreamalnie skryty jeśli chodzi o ogadanie kucyków. Muzyki mogę słuchać prawie każdej jedyne czego nie trawie w sposób zdecydowany to rap i hiphop oraz pewnie jeszcze kilka gatunków, których nigdy nie słyszałem (moja playlista zawiera na równym poziomie nightwish, soundtrack z howl's moving castle oraz karigurashi czy brad prislay). O mlp nigdy wczęsniej nie słyszłąem nawet o poprzednich generacjach a nowe wciągneło mnie dopiero jak juz leciał w połowie 2-gi sezon. Jak zacząłem ogładać mlp? No cóż dużo pojawiało się memów na stronach typu deviantart czy lowbird i chciałem zobaczyć co to jest. Wciągnąłem się gdzieś po 4,5 odcinku licząc 2 pierwsze jako całość (preferuje oglądanie hurtowe - przyzwyczajnie z anime). Witam wszystkich xD Witaj Mateusz Jesteś Bronym,to że się tym nie chwalisz to nie znaczy że nim nie jesteś."Przyzwyczajenie z anime" powiadasz? :cGGTb: A jakie to anime oglądasz/oglądałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessator Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ostatnio już nic nie oglądam ale oglądałem sporo, łączna długość to będzie chyba ponad 2 miesiące. Hellsing obie serie, FMA i FMA:B, Soul Hunter, Love Hina, Eva no Jikan, prawie wszystkie filmy ghibli, oczywieści takie kanony jak Cowboy Bebop czy dragon ball również(aczkolwiek to drugie musiałem troche przewijać walki bo już nie byłem wstanie ich oglądać ) Ostanie co oglądałem to było Kamisama no memochou (nie było złe ale tylko dlatego ze nie traktowałem tego jako prdukcję detyktywistyczną). A moim ulubonym filmem będzie Toki wo kakeru shoujo Kakeru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Avete! Mam na imię Julia, pochodzę z Radomia, jestem studentką. :> Witaj na forum, mogę się zapytać co i gdzie studiujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Cześć jestem Bartek ,lat 16. MLP polecił mi browny Talar i tak się zaczeło na dobre.. Ogólnie układam kostkę rubika (jetsem początkujący) Lubię też rocka,anime,i dobre książki przygodowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Cześć jestem Bartek ,lat 16. MLP polecił mi browny Talar i tak się zaczeło na dobre.. Ogólnie układam kostkę rubika (jetsem początkujący) Lubię też rocka,anime,i dobre książki przygodowe. Witaj C: W jaki czas na razie układasz kostkę rubika? Anime powiadasz,jakie oglądasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Układam od miesiąca ( w okolicach 30 sec. mój rekord to 25)a anime to Naruto oraz Full metall Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0NQjbwAiT0PEueCT Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Dzień dobry Jestem Kamil i ja tu nowy... A tak do rzeczy to: Mam 16 lat, pochodzę z okolic Zielonej Góry, lubię programować (C++ i odrobina Javy), słuchać muzyki (głównie Reggae i Radio Equestria ) no i oczywiście MLP. Mój ulubiony kuc z MLP to Rainbow Dash... i to chyba tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Witam Wszystkich nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Informacje na mój temat: Imię:Seba FavKuc:Fluttershy Mieszkam:Lublin(Woj.lubelskie) Słucham:Kucyków Zainteresowania:Lubie poznawać Pegasisters i Bronych,lubię jeździć motocyklem i czytać FanFici. Pozdrawiam,Darki. Kucyki przejmują władzę nad światem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Informacje na mój temat: Imię:Seba FavKuc:Fluttershy Mieszkam:Lublin(Woj.lubelskie) Słucham:Kucyków Zainteresowania:Lubie poznawać Pegasisters i Bronych,lubię jeździć motocyklem i czytać FanFici. Pozdrawiam,Darki. Kucyki przejmują władzę nad światem. Witaj Interesujesz się jeszcze czymś innym niż MLP? Ulubiony FF? Tia...zgadzam się z tym...teraz pytanie czy to dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Tak,lubie anime dobrą muzę i Pegasisters. Ulubiony fanfic: Past Sins Pozdrawiam,Darki (Tak to dobrze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Tak,lubie anime dobrą muzę i Pegasisters. Ulubiony fanfic: Past Sins Pozdrawiam,Darki (Tak to dobrze ) Anime? A jakie? :"D Czy ja wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witaj Interesujesz się jeszcze czymś innym niż MLP? Ulubiony FF? Tia...zgadzam się z tym...teraz pytanie czy to dobrze To bardzo dobrze Anime? A jakie? :"D Czy ja wiem... Moje pierwsze:Death Note Później Bleach itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Witajcie! Nazywam się Kuba, mam 18 lat. Mieszam w Krupskim Młynie (koło Tarnowskich Gór, śląsk). Kuce oglądam od 3 lat, ale dopiero teraz, dzięki Brohoof'owi odkryłem forum. Lubię posłuchać dobrej muzyki, głównie rock, ale nie faworyzuję go, jak coś wpadnie mi w ucho to nie pogardzę. Mam też niemałą kolekcję soundtracków czy to z filmów czy to z gier, niektóre są genialne W wolnym czasie brzdękolę na klawiszach w zespole z kumplami. Poza muzyką bardzo dużo programuję, ciągnie mnie to bardzo. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia na nie jednym Ponymeecie :cGfSS: Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluzja Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Yow. Jestem Iluzja - nie, wcale się tego nie domyśliliście. Co mogę powiedzieć o sobie... lubię Poniacze, lubię gadać... Jestem Pegasis, choć czasem lubię nabierać ludzi, że jestem Bronies. To chyba związane z moją naturą, bo lubię aktorstwo. Lubię udawać, że umiem różne rzeczy, na przykład matematykę albo fizykę. Słucham muzyki prawie cały czas, choć cisza też jest mi bardzo potrzebna. Jeśli ktoś mnie polubił to niech wie, że nie posiadam Skype, GG ani FB xD. Nie potrzebuję ich. Jak macie jakieś pytania to piszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Cześć Iluzjo, miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Jestem Pegasis, choć czasem lubię nabierać ludzi, że jestem Bronies. To chyba związane z moją naturą, bo lubię aktorstwo. Lubię udawać, że umiem różne rzeczy, na przykład matematykę albo fizykę. Heh,Dobry trolling nie jest zły :'D Interesujesz się czymś jeszcze oprócz MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluzja Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Tak, trollingiem. No i aktorstwem. Poza tym ponoć ładnie śpiewam. Basem. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Witam Mam na imię Dagmara,rocznik 95,kocham informatykę i muzykę a moją ulubioną postacią Fluttershy i Pinkie Pie. Fanką kucyków jestem jakoś od miesiąca i wciąż wstydzę się tego że je lubie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Witaj Dagmaro! Jaką muzykę lubisz? Ile już obejrzałaś odcinków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluffy_Luna Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Siemka. Nazywam się Weronika. 16 lat. Moje ulubione postacie to Luna i Rarity. Lubię grać na pianinie i siedzieć w samotności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się