Bluedraft Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam cię Michale (mój imienniku XD) i Mikołaju (wielki plus za Av SWAG XD ) i jeszcze raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Za kompem siedzi Wolf (jakby co nie Chłop ) jestem od niedawna i jem kanapkeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Wolf, doprawdy interesujące, że jesz w tej chwili kanapkę xP W każdym razie - witaj ;D Swag, a czym jest ten downhill? Pewnie wychodzę na jakaś idiotkę, ale co tam xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam cie Wolf i smacznego ci życzę sygna na wzajem i oby się to zmieniło Witaj na pokładzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swag Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Wolf, doprawdy interesujące, że jesz w tej chwili kanapkę xP W każdym razie - witaj ;D Swag, a czym jest ten downhill? Pewnie wychodzę na jakaś idiotkę, ale co tam xP Żeby za bardzo nie oftopić, wysyłam linka do ciotki i to wszystko: http://pl.wikipedia.org/wiki/Downhill W praktyce fajnie to wygląda, także polecam wyszukać też coś na jutube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witajcie wszyscy którzy dołączyli do tego forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Dużo was ostatnio dołączyło, co cieszy mnie coraz bardziej.. Miłego pobytu na forum, dużo zabawy i radości, i wielu miesięcy korzystania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam wszystkich nowoprzybyłych Mile spędzonego czasu na forum życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam wszystkich nowych Miłego spędzania czasu wśród Brony & Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam Michała Michalskiego, Mikołaja zwanego Swagiem i Bezimienną Wolfa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam wszystkich nowych na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 jem kanapkeee Już Cię lubię! Witam wszystkich nowych, wiadomo. Miłej zabawy na forum;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam wszystkich! Jestem nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj wiec. Trochę mało nam powiedziałaś o sobie, ale i tak jesteś tu mile widziana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Cześć.. Miło mi ciebie powitać na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj Shantee . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Nie ma to jak rozbudowany opis, nowa Shantee. Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam nową shantee (buraczek cebulaczek approved) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam Cię Shantee. Może napiszesz coś o sobie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj małomówna Shantee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Wielkie Siemano wszystkim nowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Occultist Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Nazywam się Bartek i jestem Sosnowca. W wolnych chwilach siedzę na kompie i czytam książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witam nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj Bartku (kolejny do stada xaxaxa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Za avatar masz ode mnie tak wielki plus, ze już cię lubię.. Sosnowiec, bardzo blisko mnie, kolejny plus No i witam cię bardzo, bardzo serdecznie w naszym gronie Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się