zorua12 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj Bartku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj Shantee oraz Bartku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Dobry wieczór Bartku z Sosnowca. Miłego pobytu na forum przepełnionym miłością :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Siema witaj w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Welcome! No więc siedzę w stadzie już trochę czasu, chociaż trafiłem tu... czystym przypadkiem. Przysłano mi linki do erm... gore opowiadań a potem ma młodsza siostra zaczęła oglądać MLP. I szczerze mówiąc: Naprawdę mnie wciągnęło! Interesuję się amatorsko dedukcją, kryminologią, biologią, kulturą UK... W sumie to dużo jest tych rzeczy! :3 Mam konto na iBrony... po za tym nie pytając się ludzi o zdanie stworzyłem własną wizję kucykowatego Sherlocka... a więc nie zdziwcie się jak będę go wtryniać w RPG tematy! No to tyle... erm... good? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj Skipper. Mam nadzieję, że dobrze będziesz się bawił na forum, a czas spędzony na nim nie będzie czasem straconym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Witaj Skipper:D dobrej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Haio wszystkim nowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 To hug dla wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Witaj Skipper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam wszystkich serdecznie wszem i wobec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabi Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Em, dzień dobry, jestem Dabu i rozmiar tego forum mnie przeraża, lawl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Witaj Dabu Ciekawe portfolio masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Nie martw się, niedługo się "przyzwyczaisz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 O hai, Dabu. Widziałem Twoje dzieła na YT, naprawdę genialna robota. Miło, że do nas zawitałeś, oby przerażenie szybko ustąpiło miejsca zabawie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Witaj Dabu miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Dabu! Witaj na forum :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam wszystkich nowych na forum . Bawcie się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Dabu welcome im herd /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witam nowych na tym forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Siema wszystkim Poza Dabu to tu niewiele nowych xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witaj Dabu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershyy Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Ola , 14 lat interesuje się koniami , psami i ogólnie zwierzakami Spike~ Kurde.... Ale obciach .... No ale jak musze ~ Gdy dostał bilet na gale ;** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Miło mi ciebie powitać, wyglądasz na bardzo miłą i łagodną osóbkę Ahh.. I nie bój się mnie.. Nie jestem zuy.. Jestem tylko zmiennokształtny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witaj Olu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się