El Martinez Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Hej, Olu... ; > Na początku radzę Ci zmniejszyć trochę sygnaturę, zanim przyczepi się ktoś gorszy ode mnie ;p Ale jeśli szukasz dobrej zabawy, to trafiłaś idealnie ^^ Bo Martinez tu jest ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Cześć Dabu i Fluttershyy! Mam nadzieję, że zostaniecie na forum na dłużej i takie tam. Macie po kawce i kanapce. Olu, nie rozumiem Twojej 2 linijki:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witam na forum /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGIT Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 (edytowany) Siemka! Nazywam się Igor, [redacted] Edytowano Styczeń 14, 2021 przez IGIT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witaj Olu i Igorze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witajcie nowi użytkownicy i strzeżcie się agresywnych stosów zUych Warmenów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Wielkie SIEMA wszystkim nowym bawcie się dobrze na Forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witaj Olu i Igorze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieter Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Jestem Eryk lat 17 woj.podkarpackie HEJO. Interesuję się profilowaniem psychologicznym , biografiami seryjnych morderców , szalenie jestem zainteresowany drugą wojną światową , zbrodnie wojenne , zbrodniarze wojenni , dawniej demonologia teraz trochę mniej , astronomia (moja pierwsza i największa fascynacja) , coś tam na keybordzie gram (słabo) ale jednak xD. To chyba tyle na mój temat skucykowany jestem od 3-4 miesiecy zaczęło się od brony music która mnie nieoczekiwanie zachwyciła gdyż zazwyczaj to Rammstein i takie tam. Miło mi was wszystkich poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Siemasz Eryk witaj w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Hej, są nowi, są party. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Cześć Eryk! Na przywitanie trzymaj Ej Derpy co Ty robisz? Eh, no trudno... Tak czy inaczej witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieter Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Witaj Blue Porter i... EJ MOJA BABECZKA xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Hej Dieter! Wytamy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Witaj Eryku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Jestem Eryk lat 17 woj.podkarpackie HEJO. Interesuję się profilowaniem psychologicznym , biografiami seryjnych morderców . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Aloha! Michał jestem Mieszkam w woj. Zachodniopomorskim w okolicach Szczecina. Mam 17 lat i uczęszczam do liceum. Oprócz MLP interesuje się historią, kulturoznawstwem, filozofią, literaturą no i oczywiście RPG którego jestem przerdzewiałym weteranem(w woli ścisłości, nie mówię tu tylko o grach komputerowych). Moim małym hobby jest pisarstwo, aczkolwiek bez żadnych efektów . Czasem stymuluje umysł przy zagadkach, sudoku, krzyżówkach i tym podobnych. Oprócz tego jestem(of corse) graczem komputerowym Lubię wszelaką muzykę, no może poza paroma wyjątkami. Bardzo przepadam za melodią skrzypiec. Co do zainteresowań to jak na razie chyba wystarczająco Ach tak, mam tendencję(wole to nazwać darem) do krytykowania wszystkiego co mi się trafi. MLP zainteresowałem się kiedy zobaczyłem na Internecie sporo odniesień do tego serialu, byłem ciekaw czym jest ten dziecięcy fenomen i… no cóż stałem się jednym z was(dodam że od niedawna). Nie posiadam swojego ulubieńca w Mane6. No dobrze, to chyba wystarczająco jak na pierwsze wyznanie Ach tak, jestem uznawany za kompletnie p…. porąbanego, niewiadomych przyczyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Hej Michale, miłego pisania na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Kolejny z Zachodniopomorskiego! Nasze grono się rozrasta (hahaha). (Jakbyś się dziwił dlaczego mam Katowice w profilu, wiedz, że urodziłem się w Kołobrzegu). Jesteś graczem komputerowym, masz dużego plusa.. Widać że pogodna z ciebie osoba Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 ja tam u michała nic nie widze tylko same uśmieszki ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Witam cię, Michale, na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Witaj Eryku i Michale bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Witam nowych compadres ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Witaj Spromultis http://http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się