Kaziu Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 siemka nowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Jeej... Aż boję się pytać ilu nowych, wspaniałych ludzi przegapiłem! Gdy ostatni raz zaglądałem do tego tematu była może... 190 strona? Czas najwyższy to nadrobić. Wybaczcie, ale nie będę przebijał się przez kilkanaście stron, tak więc nie powitam każdego indywidualnie tak, jak na to zasługuje... Pozostaje mi jednak oficjalnie powitać wszystkich nowo przybyłych na forum i w ramach rekompensaty zarzucić Wam klasycznym filmikiem: Życzę Wam dobrej zabawy i miło spędzonego czasu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Ja nazywam się Natalia.Mam 15 lat i mieszkam w Białymstoku.To tyle na razie bo muszę patrzec czy mi się warzywa nie przypalają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Welcome to the herd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Witaj moja imienniczko która urodziła się w tym samym roku co ja !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Cześć Natalio ! A Tu coś co Derpy kazała mi przekazać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Witaj Natalia, miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Witaj Natalia ,miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 witaj i smacznego. baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Miłej zabawy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Witam wszystkich nowych :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Hej Natalia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tidex Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Witam Mam 14 lat i na imię Tomek MLP oglądam od niecałego miesiąca. Więcej nie pisze bo mi się jakoś nie chce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Cześć Tomek, napisz więcej o sobie bo chcemy Cie poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Powiedz chociaż, czego słuchasz. A tak w ogóle to welcome to the herd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Pisz pisz, my lubimy poznawać ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Siemasz Tomek dawaj gadaj coś więcej o sobie , a pro po witaj na forum miłej zabawy i banów nie łów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 WoW ... nie ma mnie trochę czasu a tutaj już 10 stron komentarzy ... tak więc witam WSZYSTKICH , których jeszcze nie miałem przyjemności powitać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Witam nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Witajcie nowi zakłądam ze będzie dobrze wam się pisało :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Witam wszystkich nowych . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 BROHOOF wszystkim nowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Cześć wszystkim! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Witam Nataliiee, i Toomkaa... Kurcze, jak wchodzę regularnie, to tylko komentarze typu "pozdrawiam nowych", a jak mnie tu nie ma przez trzy-cztery dni, to full ileś stron wyskakuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Już nie nadążamy wymyślać jakiś fajnych powitań xD Witajcie wszyscy...od mojego ostatniego posta tutaj Mamy nadzieję, że wam się tu spodoba, zostaniecie na dłużej i wniesiecie coś dobrego na forum Pozdrowienia, Wielka I Straszliwa Inkwizycja Ze Mną Na Czele xD Ostatnio mamy coraz więcej pegasis, myślę, że to każdego cieszy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się