Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Witajcie wszyscy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Siemanko! & dla nowych. Witam wszystkich nowych. Chciałbym przedstawić swój życiorys (ciekawe, kto skojarzy, z czego to :3) : Jestem Bartek, lat 12. Mieszkam w Kościanie (ciekawe, czy ktoś w ogóle kojarzy ...). Pierwszą styczność z MLP miałem w 4 klasie, ale dojechałem do 6 odcinka. Dalej klasa mnie wyśmiała i przemieniła w hejtera ... Ale "co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr", więc znowu zacząłem. I mam już gdzieś, co sobie inni myślą. Dołączyłem na forum z nadzieją, że poznam jakiegoś broniego z okolic Moje ulubione postacie, to : - z Mane 6 AJ i Twilight - z backgroundowych postaci VInyl Scratch, Derpy i Octavia. Taaaak! Nareszcie ktoś z Kościana! Wiesz gdzie leży Stary Lubosz? Ja tam mieszkam i mam jakieś kilka kilosów do Kościana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 WoW!! Ale was się nazbierało... He he... Nie wieżę, że tak napiszę, ale nie chce mi się witać z każdym z osobna... Więc... Witam wszystkich nowych!! Bawcie się dobrze!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oɹbǝןןɐzɐɹnʇɐıʍɐןʞ Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Nie widzę innych tematów pasujący do mojego więc napisze to tutaj Sprzedam klawiature z ebay Pisze odwrotnymi literkami to jest najgorszy minus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Witajcie nowi na forum łapcie po cydrze i Bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Nie ma nikogo nowego ? - I tak wszystkich witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Witaj Sporeczek,łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bentley Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Witam serdecznie. Jestem Magda, 14 lat sobie liczę. Kucyki oglądam od jakiegoś miesiąca, ale od razu moją sympatię zdobyła Fluttershy, która w pewnym sensie jest do mnie nieco podobna. Czas wolny spędzam grając w różne gry komputerowe, czytając książki i słuchając muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Witaj Madziu na forum!! Łap ode mnie oraz wielkiego Fluttershyowego huga Baw się dobrze!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Witaj Magdo na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Witam cię bardzo serdecznie. Blisko - ja MLP od września oglądam A, przybij kopytko na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Witam cię bardzo serdecznie. Blisko - ja MLP od września oglądam A' date=' przybij kopytko na powitanie [/quote'] Ok , a ja oglądam MLP, Od ok 18 - 20 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Witam wszystkich nowych "broniaczy"! Od kąd 1 sezon (najnowszej generacji) zaczął być nadawany po polsku to zaczęła sie moja "kucykofobia" Kuce są takie suuuuper! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Witaj Flaterko, czyżbyś była fanką Dra Who? A skoro piszę już tu posta witam wszystkich którzy niedawno się zarejestrowali. Witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Witam, nazywam się Tomek mam 17 lat. Kucyki oglądam od roku, mieszkam w Bolesławcu. Interesuje się informatyką, ulubionym kucykiem jest Pinkie Pie. Wolny czas spędzam na czytaniu książek i rysowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Witaj Tomku. Życzę ci zaklimatyzowania się na forum i dobrej zabawy na powitanie i robimy imprezkę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Cześć Tomek,dobrej zabawy na forum ^^.A i taka mała rada z mej strony zrób z czasem temat powitalny ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Uwierz, warto. Przy moim być duży odzew ... xD Nie spodziewałem się tego ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Cześć Tomek' date='dobrej zabawy na forum ^^.A i taka mała rada z mej strony zrób z czasem temat powitalny ^^.[/quote'] Pytanie tylko jaki ma sens zakładanie tematu powitalnego przez kogoś, skoro przedstawiał się już w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ma sens, ja tak zrobiłem i nikt mnie nie zhejcił ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cricket Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Witam. Mam na imię Chrystian, mam siedemnaście lat i pochodzę z Krakowa. MLP:FiM oglądam od ponad roku (wakacje 2011), a moim ulubionym kucykiem jest Twilight. Oprócz MLP moje zainteresowania obejmują fantastykę, gry RPG, muzykę wszelkiego rodzaju (oraz jej wykonywanie) oraz systematykę i filogenezę zwierząt (dziwne, wiem). Chociaż oglądam kucyki już od dłuższego czasu (do czego przekonała mnie grupa zagranicznych kolegów internetowych, głównie z USA), to polskim fandomem zainteresowałem się dopiero teraz, poprzez udział na My Little Konwencie. Bardzo mi się podoba welcome post na tym forum (link), bez którego prawdopodobnie nie napisałbym nic tak szybko po rejestracji. Ogólnie forum wywarło na mnie pozytywne wrażenie i mam nadzieję, że będzie mi tu dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Witaj Cricket na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się