Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

To miał być temat do poznania się, nie czat. Michał, lat 16. Pozytywnie zakręcony. Przez każdego uważany za chaotycznego. Najbardziej lubię: z mane6 Rarity, ogólnie Gummy. Lubię także rosół, książki, gry oraz anime. O MLP nie wspominając. Coś o mnie: w głowie mam chaos którego Discord by się nie powstydził(potrafię rozmawiać o byle bzdetach i nagle wyskoczyć z np. dylatacją czasu).

Witam wszystkich fanów MLP. Jestem nowy na forum , ale bardzo lubię wszystko co można tu znaleźć. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne. Nazywam się Kacper najbardziej lubię Pinkie Pie , a poza nią strategiczne gry bitewne takie jak LOTR , Ogniem i Mieczem , Flames of war. Jestem dość nieśmiały. Ci , którzy byli na konwencie w Krakowie (mój pierwszy w życiu jeśli chodzi o MLP) 24-25.11.12 i brali udział w nocnym Pony LARP'ie (choć finalnie był to po prostu RPG) mogą kojarzyć mnie jako immortal dresa. (Dres power :D)

Bardzo dziękuję za tak ciepłe przywitanie. Jesteście najmilszą internetową społecznością z jaką do tej pory miałem do czynienia. Jestem naprawdę bardzo szczęśliwy i będę polecał to forum wszystkim moim przyjaciołom :D