Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Cześć wszystkim. Jestem Domink, mam 14 lat. Interesuję się robotyką, w wolnych chilach lubię wyjść z kolegami, amatorsko rysuję. Moja ulubiona postać to Twilight Sparkle, a tuż po niej Fluttershy, Rainbow Dash i Pinkie Pie. Jeśli chodzi o muzykę to słucham: najczęściej rocka i techno, żadziej piosenek żeglarskich i posenek o tematyce MLP, czasami reagge i rap.

Guest Czarownica

Hej, ja mam na imię Asia ♥ I jestem oficjalnym awatarem mojej OC sony- Prawn (Krewetka) Jest ona diamentowym kucykiem :D Więcej info u mnie na profilu, lecz muszę się najpierw tuu "ogarnąć"

W sumie niegrzecznie zaczęłam, bo zamiast się przedstawić na samym początku, to założyłam temat z ze swoimi pracami ^^" już naprawiam swój błąd: Miano me Justyna, nick Yuzuki, rocznik 89, Zodiakalna Panna i Wąż. Lubie rysować, pływać, gotować, spacerować po lesie (jak nie ma sezonu na komary i kleszcze). Interesuje się fantasy, niektórymi gatunkami gier, mitologią, anime i mangą i komiksem jako takim. Kolekcjonuje wszystko co ma smoka w motywie :twilight2: Marzę zostać kiedyś ilustratorką lub projektantką desingów na ubrania, gadżety itp. :pinkie2: Witam, miło poznać :>

Powitawszy wszystkich . Imie : Radek znany jako ( TraCer ) ale u was KucykGórnik :P Wiek : 21 Miejscowość : Jastrzębie Zdrój Zawód : Górnik na KWK Jas-Mos ( Kopalnia węgla kamiennego ) Ulobiony kucyk : Wszystkie , a co sobie będę ! :) Tak więc witam i mam nadzieje że przyjmniecie mnie tu ciepło .