Littlepip Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 2 minuty temu Ratchet napisał: Przesadzasz wcale stary nie jesteś A mnie tam nie przeszkadza te moje 30 wiosenek Dziewczynom jednak więcej rzeczy przystoi niż 30 letnim facetom. Broniacz w takim wieku jest już ostrym ewenementem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 Właśnie teraz Daring Do Muffins napisał: Dziewczynom jednak więcej rzeczy przystoi niż 30 letnim facetom. Broniacz w takim wieku jest już ostrym ewenementem. Oj tam czepiasz się szczegółów z resztą jak zawsze dam sobie rękę uciąć że jest tu więcej ludu +30 tylko nie mówią o swoim wieku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 (edytowany) po za tym teraz mamy coś takiego jak równouprawnienie więc nie uważam żeby dziewczynom było można więcej są tak samo hejtowane a może nawet i gorzej, bądź co bądź u dziewczyn w 90% zwraca się uwagę na wygląd bardziej niż u facetów. Ale ja akurat mam TO W GŁĘBOKIM POWAŻANIU CO KTO O MNIE MYSLI ROBIĘ SWOJE!! Edytowano Czerwiec 7, 2016 przez Ratchet 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 Dziewczyna może lubić różne różowe drobiazgi itp a facet? Od razu go od innej orientacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Cześć! Jestem Aneta i pozdrawiam Was z wielkopolski Mam 15 lat no i .. wiadomo co uwielbiam chyba skoro tu jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Witaj @Aneta , miło że dołączyłaś.Życzę miłego pobytu i wielu nowych znajomych, standardowo muzyczka na powitanie: Enjoy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veon Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Cześć mam na imię Damian mam 15 lat przyznam że trochę się wahałem założyć konto na forum i cokolwiek napisać ale się w końcu przełamałem… jak to się zaczęło że tutaj wylądowałem a od tego że na youtubie jakieś dwa tygodnie temu zobaczyłem film o Bronych. Zacząłem się zastanawiać jak coś takiego przyciąga tak dużo ludzi i to w takim wieku… Tego samego dnia na internecie obejrzałem dwa pierwsze odcinki( z miną srającego kota na wietrze) A następnie samo poszło… aktualnie pisze mojego pierwszego fanfika A i mam jedno pytanie gdzie mogę na forum umieścić opowiadanie kiedy je skończę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 7 minut temu Veon napisał: A i mam jedno pytanie gdzie mogę na forum umieścić opowiadanie kiedy je skończę ? Tutaj: Spoiler https://mlppolska.pl/forum/39-opowiadania-wszystkich-bronies/ Załóż temat w Na Start, to dostaniesz ode mnie parę pytanek 8.06.2016 at 16:06 bleflar2 napisał: a jak później to zrobiłem, to zostałem ostro zhejtowany. Nie prawda! Przecież nawet kilka zergów już zebrałeś! A może zbierzesz jeszcze więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 (edytowany) Wrota te otwarły się przed tobą i dojrzałeś niezliczoną ilość możliwości... Witam i życzę dużo zabawy i nowych wspaniałych znajomych Na dobry początek proponuję: Miłego pobytu Edytowano Czerwiec 10, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 5 minut temu bleflar2 napisał: Witaj na forum. Mam nadzieje że będzie ci miło. Tylko pamiętaj aby unikać ciemnej strony mocy fandomu. Czyli nas? Zergów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 17.06.2016 at 19:02 bleflar2 napisał: Nie. My jesteśmy fioletową stroną mocy. I to głęboko fioletową. DEEP PURPLE!!! F*CK YEAH!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoru_Dragon Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Cześć! Nazywam się Wiktoria, mam 15 lat i pochodzę z Wrocławia. MLP:FiM oglądam od piątej klasy podstawówki (mój ulubiony kucyk to Fluttershy <3). Oprócz MLP mam wiele innych zainteresować m.in.: anime, książki, kreskówki, teorie (głównie dotyczących filmów/anime/książek), rysowanie...i wiele innych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Witamy serdecznie Może założyłabyś temat w "Na Start"? Łatwiej będzie innym Cię znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 (edytowany) godzinę temu Yoru_Dragon napisał: Cześć! Nazywam się Wiktoria, mam 15 lat i pochodzę z Wrocławia. MLP:FiM oglądam od piątej klasy podstawówki (mój ulubiony kucyk to Fluttershy <3). Oprócz MLP mam wiele innych zainteresować m.in.: anime, książki, kreskówki, teorie (głównie dotyczących filmów/anime/książek), rysowanie...i wiele innych rzeczy. Czołem! Niniejszym... nie to zbyt oficjalne. Witam Cię ,Wiktorio, na forum, życzę miłej zabawy i wielu nowych znajomych. Niech rozpocznie się radość! Muzyczka na dobry początek: Edytowano Lipiec 3, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sally21 Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Cześć. Nazywam się Sara, mam skończone 14 lat i jestem na ogół bardzo nieśmiała. Mam wiele pasji i zainteresowań, między innymi rysowanie, pisanie, śpiewanie, sztuka, muzyka, książki, astronomia, horrory, creepypasty, teorie spiskowe na różne tematy...Mogłabym tak długo wymieniać. Jeżeli chodzi o serial, to lubię właściwie każdą postać, a lista moich faworytów często się zmienia. MLP:FiM oglądam od końcówki roku 2011. Poprzednie generacje również darzyłam wielkim uwielbieniem. I...jestem otwarta na nowe znajomości ^-^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Witaj, może załóż temat w "Na Start", to zadam Ci parę pytanek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbowdash41 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 (edytowany) Mam na imię Kasia jestem pegasister mieszkam w Sandomierzu marzy mi się aby pojawił tam się jakiś Ponymeet Zaczełam ogl MLP gdy zobaczyłam parodię StalinaCWHC Nagrywam na yt , moją ulubioną postacią jest RD, Luna, i Derpy Bardzo lubię anime takie jak Mirainikki Edytowano Lipiec 14, 2016 przez rainbowdash41 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 18 minut temu rainbowdash41 napisał: Bardzo lubię anime takie jak Mirainikki Yukki~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 5 godzin temu rainbowdash41 napisał: Mam na imię Kasia jestem pegasister mieszkam w Sandomierzu marzy mi się aby pojawił tam się jakiś Ponymeet Zaczełam ogl MLP gdy zobaczyłam parodię StalinaCWHC Nagrywam na yt , moją ulubioną postacią jest RD, Luna, i Derpy Bardzo lubię anime takie jak Mirainikki Witaj Baw się dobrze na naszym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 (edytowany) 3.07.2016 at 12:41 Yoru_Dragon napisał: Oprócz MLP mam wiele innych zainteresować m.in.: anime, książki Witaj na forum. Anime? Jakie anime oglądasz? Ulubiona książka? 14.07.2016 at 16:33 rainbowdash41 napisał: Mirainikki Yuuki Yuki Yuki yuuuukiiiii Edytowano Lipiec 19, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoru_Dragon Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 9 godzin temu Cassidy napisał: Witaj na forum. Anime? Jakie anime oglądasz? Ulubiona książka? Yuuki Yuki Yuki yuuuukiiiii Hej :3 Shingeki no Kyojin, Death Note...moje ulubione, ale oglądam też inne. Igrzyska Śmierci. Nie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slarvaan Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Witajcie wszyscy. C: Jestem Artur, pochodzę z Lublina, lat mam 15, a MLP interesuję się od stosunkowo niedawna, bo od jakiegoś 1,5 roku - 2 lat - wcześniej zdarzało mi się co prawda oglądać odcinki na wyrywki, jednak "na poważnie" zacząłem moją przygodę właśnie wtedy. Moją ulubioną postacią jest Discord, z kucyków natomiast RD i Twilight oraz Luna. Choć prawdę mówiąc uwielbiam całe Main 6. (: Zainteresowań mam trochę, między innymi pisarstwo, urban exploring, uniwersum Stalkera, czy Metra, historia, militaria, motoryzacja, kinematografia, fantastyka...No w każdym razie bardzo dużo czytam, oglądam i słucham. ^^ Wcześniej przeglądałem to forum, jestem nieco nieśmiały, ale w końcu postanowiłem założyć tutaj konto. Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać fajne znajomości i dobrze się bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się