Bronek Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 5 godzin temu Vezz napisał: Jestem fanem serii Gothic i Wiedźmin. Jedyne słuszne gry jednoosobowe . Biorę się za modowanie Gothica 1, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie Jeśli lubisz RolePlay to polecam Gothic Multiplayer. 5 godzin temu Vezz napisał: Jeśli chodzi o sieciówki to gram w Osu! i do niedawna grałem w Ligę Legend ale przestałem bo za dużo czasu na to traciłem. Osu! to spoko gra, ale myszką ciężko się gra. Ja gram rekreacyjnie na smartfonie w Opsu (nieoficjalny klient). Mam chyba wszystkie piosenki z MLP. Jeśli zechcesz kiedyś wrócić do MOB to polecam grę HotS (Heroes of the Storm). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaka Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 21 godziny temu Flaming napisał: Teraz poproszę o ulubione zespoły Moje ulubione to Nirvana,Metallica,Black Sabbath,AC/DC,Iron Maiden,Skillet,Within Temptation,Pink Floyd i My Chemical Romance.No to chyba tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 godzinę temu Czaka napisał: Moje ulubione to Nirvana,Metallica,Black Sabbath,AC/DC,Iron Maiden,Skillet,Within Temptation,Pink Floyd i My Chemical Romance.No to chyba tyle O stary, gust po prostu świetny. A z polskich? Dżem na przykład? Albo Lady Pank, Perfect, Budka Suflera, IRA? Ja już Cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaka Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Właśnie teraz Flaming napisał: O stary, gust po prostu świetny. A z polskich? Dżem na przykład? Albo Lady Pank, Perfect, Budka Suflera, IRA? Ja już Cię lubię Polskich za bardzo nie słucham ale kiedyś się bardziej zainteresuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 8 minut temu Czaka napisał: Polskich za bardzo nie słucham ale kiedyś się bardziej zainteresuję Trzeba się zainteresować teraz, bo to super zespoły. Od siebie polecam Turbo, TSA, Dżem, Lady Pank, Budkę Suflera, Maanam, Elektryczne Gitary itd. Tyle tego jest, że nie chce mi się pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaka Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 godzinę temu Flaming napisał: Trzeba się zainteresować teraz, bo to super zespoły. Od siebie polecam Turbo, TSA, Dżem, Lady Pank, Budkę Suflera, Maanam, Elektryczne Gitary itd. Tyle tego jest, że nie chce mi się pisać. Spoko,na pewno kiedyś posłucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Cytuj 5 godzin temu Flaming napisał: Muzykę fandomową lubię, dość często słucham, ale jakoś specjalnie wykonawców nie znam, podałbyś jakichś? w tym poście wpisałem swoje top5 ale mam całą playlistę z 40 piosenkami więc ciężko teraz tak napisać Cytuj 5 godzin temu Flaming napisał: Serio? Nie znaczy to że od razu jestem jakimś zjaruchem tylko po prostu uważam że człowieka nie powinno się tak ograniczać. Z trawą potrzebny jest rozsądek, tak samo jak w przypadku każdej innej używki. Myślę że wszystko jest OK o ile dobrze i rozsądnie się z tego korzysta godzinę temu Flaming napisał: O stary, gust po prostu świetny. A z polskich? Dżem na przykład? Albo Lady Pank, Perfect, Budka Suflera, IRA? Ja już Cię lubię No to może ja też się pochwalę zespołami Jeśli chodzi o polskie piosenki to bardzo lubię i mam szacunek dla klasyków Ale najwięcej słucham tych zespołów : The Offspring, Slipknot, Tenacious D, Skillet, AC/DC, Kiss, Smash Mouth, Rise Against, :T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 3 minuty temu Vezz napisał: Muszę poznać wykonawców fandomowych, bo serio zbyt wielu nie znam. Może to z trawką to faktycznie prawda... Dużo tego palisz? Slipknota nie lubię. Dużo ludzi słucha Skillet, a ja się o nich dowiedziałem niedawno, bo przeglądałem chrześcijańskie zespoły rockowe i metalowe xD Tenacious D jest spoko, pierwsza piosenka jaką poznałem ich to było "F*ck Her Gently" xD A Megadeth lubicie? Ja mam fazę na nich ostatnio taką, że aż Dystopię kupiłem (I po co ja to wszystko tu napisałem? Chyba ludziom za dużo o sobie gadam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 10 godzin temu Vezz napisał: No to ja też się przedstawię ! Jestem Konrad i mam 18 lat. Ej, chwila... Czy Ty nie przypadkiem nie miałeś nicku Köndzio na zapytaj? D: Jak tak to Cię chyba kojarzę ze starego klubu MLP xD Tak czy owak witaj, baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 3 minuty temu Flaming napisał: (I po co ja to wszystko tu napisałem? Chyba ludziom za dużo o sobie gadam) Teraz jesteś nacenzurowany właśnie namierzam Twoje aktualne miejsce pobytu i dane osobowe 5 minut temu Flaming napisał: Tenacious D jest spoko, pierwsza piosenka jaką poznałem ich to było "F*ck Her Gently" xD Moją pierwszą piosenką było "Classico" 8 minut temu Flaming napisał: Dużo tego palisz? Nie. To jest tak jak z alkoholem, samemu się tego nie używa. Robi się to tylko w określonych sytuacjach z dobrym towarzystwem. No i przede wszystkim to w Polsce jeszcze nie jest legalne .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) 14 minuty temu Masłolot napisał: Ej, chwila... Czy Ty nie przypadkiem nie miałeś nicku Köndzio na zapytaj? O cholera ! Namierzyli mnie xD Po nicku zgaduję że ty jesteś Masło Ale ten internet jest mały xd Ja cały czas jestem na zapytaj aktywny ale mam nowe konto o nicku Vzzuu Edytowano Sierpień 10, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Yep, dobrze zgadujesz Właśnie patrzyłem ostatnio, co się dzieje w klubie, a tam był Twój komentarz i dziś spojrzałem tu i skojarzyłem jakoś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 O jakie "zapytaj" Wam chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 zapytaj.onet.pl, parę lat temu istniał tam dobrze prosperujący klub mlp, ale już jakiś czas temu się wypalił i w zasadzie nikt tu już nie wchodzi :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Aaa, onet. To ja się nazywam Emilolos, a na avku jest Dimebag Darrell. Że ja wcześniej o tym klubie nie wiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) Hehe czasy świetności tego klubu przypadał chyba najbardziej na rok 2011.. Komentarze klubu służyły nam jako czat xd Dużo dużo się działo Edytowano Sierpień 10, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Dobra, kończymy rozmowę, bo tylko zaśmiecamy niepotrzebnie temat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 (edytowany) Salut! Mnie znacie, przede wszystkim z niskiej samooceny, ale pomińmy ten aspekt. Nagrywam na yt (Rainbow 24), rysuję na dA (ScootDash14), pracuję na wielu wikiach, głównie na swojej, dotyczącej "Żółwika Sammy'ego i spółki". Jest to serial, który po prostu pokochałam i nie jestem w stanie go ot tak porzucić. No, kurczę, ja mam 15 lat! Jeżeli kogoś by to interesowało, na profilu mam mnóstwo linków. Kontakt do Skype'a też xD Jakby coś, to piszcie, mogę narysować coś na życzenie, mimo, że jakiegoś specjalnego talentu kreślarskiego nie mam, no, ale muszę czymś zapełnić stare zeszyty. Na yt też mogę nagrać fandub na życzenie, tylko trochę to potrwa, bo na razie uczę się Let it Go po francusku. No, to chyba tyle Narka. Edytowano Sierpień 12, 2016 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Trochę późno się witasz, ale lepiej późno niż wcale Oczywiście witamy serdecznie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 15, 2016 Share Napisano Sierpień 15, 2016 12.08.2016 at 21:02 Flaming napisał: Trochę późno się witasz, ale lepiej późno niż wcale Oczywiście witamy serdecznie. Dziękuję. Nie mam za bardzo czasu, żeby obczaić tematy z witaniem się, przedstawianiem, itp. Nawet nie trafiłam na nie na początku, więc cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Hejka jestem Karol, jestem z Wielkopolski. Uwielbiam Fanfiki z tagiem "TCB", moim ulubionym kocykiem jest Twilight, a z equestria girl ulubioną postacią jest Sunset (od drugiej części). Piszę właśnie pierwszego fanfika na portalu wattpad. Lubię czytać, majsterkować, pisać, czytać i od czasu do czasu pograć na kompie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Witaj Karolu! Może założysz osobny temat w sekcji "Na start"? W ten sposób dotrzesz do większego grona odbiorców. Na początek trzy pytanka: 1. Ile masz lat? 2. Jakiej muzyki słuchasz (standardowe pytanko)? 3. Wierzący? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 1 minutę temu Flaming napisał: Witaj Karolu! Może założysz osobny temat w sekcji "Na start"? W ten sposób dotrzesz do większego grona odbiorców. Na początek trzy pytanka: 1. Ile masz lat? 2. Jakiej muzyki słuchasz (standardowe pytanko)? 3. Wierzący? Od kwietnia 16 ,rapu (projekt equestria na YT), tak pół na pół. Miło poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 36 minuty temu Krystal Arrow napisał: Hejka jestem Karol, jestem z Wielkopolski. Uwielbiam Fanfiki z tagiem "TCB", moim ulubionym kocykiem jest Twilight, a z equestria girl ulubioną postacią jest Sunset (od drugiej części). Piszę właśnie pierwszego fanfika na portalu wattpad. Lubię czytać, majsterkować, pisać, czytać i od czasu do czasu pograć na kompie. Witaj Polecam założyć temat na forum "Na start", wtedy więcej osób będzie mogło cię poznać 3 Pytanka ode mnie: 1. Jaki jest twój ulubiony sezon MLP:FiM? 2. Od kiedy oglądasz MLP:FiM? 3. Jak znalazłeś nasze forum? Twister pozdrawia i życzy miłego spędzonego czasu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 3 godziny temu Krystal Arrow napisał: Od kwietnia 16 ,rapu (projekt equestria na YT), tak pół na pół. Miło poznać Mnie również miło Nie ma pół na pół! Albo wierzysz albo nie! Dawaj, szybka odpowiedź! Tak lub nie! Nie no, pewnie jesteś wierzący niepraktykujący, albo agnostyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się