trebuhpl Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam kolejne nowe dusze. Welcome in herd, i takie tam. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Działam na te pegasis jak lep na muchy, coraz więcej ich przybywa ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdCube Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Prace prawdopodobnie wrzucę gdzieś za tydzień lub wcześniej jeśli się zmobilizuję. Dziękuję wszystkim za miłe powitanie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 You're welcome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Kolejna pegasis - it's so awesome! Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam dwie nowe pegasis na forum! Kasia, czemu tak pesymistycznie? Na pewno jesteś ciekawszą osobą niż myślisz, z rysunkami pewnie podobnie . Życzę wam miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Siema! Ola, rocznik 99, mieszkam w woj. wielkopolskim, ulubiony kucyk - Rainbow Dash. W wolnych chwilach lubię poczytać książki lub Fanfic, jeździć na rowerze i wkurzać siostrę. Słucham Nirvany, Metallicy, Led Zeppelin, Slipknot, ale też Prince Whateverer, Mandopony, AcousticBrony, Bronyfied, The Living Tombstone i innych Bronych Cześć ^^ :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Dobry Olu. Rocznik 99 - metallica, led zeppelin i slipknot ? Może być ciekawie. A może SOAD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 nie ważne ile masz lat, jak wyglądasz, kim jesteś, ważne, jakiej muzyki słuchasz :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 No nie wiem. Muzyki można słuchać wspaniałej, a być skończonym idiotą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 No nie wiem. Muzyki można słuchać wspaniałej, a być skończonym idiotą. Nie znam takiej osoby, muzyka wychowuje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Hejka! Wreszcie jakaś osoba w moim wieku ;> Miło mi cię poznać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Uuu, Soczek kradnie mi Avek. Maniaku, zawsze znajdzie się wyjatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Uuu, Soczek kradnie mi Avek. Maniaku, zawsze znajdzie się wyjatek. Wooo. Dopiero teraz zauważyłam. Jak ci to przeszkadza, to sobie zmienię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Nie, wezme tabletki na uspokojenie (if you know what I mean) i będzie w porządku.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStorm Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam Wszystkich Jestem Michał, mam 17 lat, mieszkam w zachodniopomorskim... dokładnie okolice świnoujścia ( no może trochę dalsze ) i uczę się w Świnoujściu... Ulubioną postacią z MLP jest Rarity i Twilight Sparkle interesuję się muzyką rockową, skateboardingiem i sportami extremalnymi w MLP dopiero się wkręcam (dzięki Bluedraft) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam, Michale. Miłego pobytu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam cię DarkStorm nawrócony przeze mnie na PONYfikanizm i witam wszystkich pozostałych co właśnie przybyli na te Forum miłej zabawy i żadnej wtopy (chodzi oto by z was żaden przypadkiem bana nie złowił ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Hah, witam kolejnego Świnoujścianina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Spodziewałem się niższej średniej wieku ale jestem zaskoczony Oczywiście nie odbierajcie tego źle, nic do nikogo nie mam : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Witam Cie Michale na forum .... Życzę miłej zabawy ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Serdecznie cie witam na forum Michale . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam Cię na forum, mój imienniku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Coś nam lekko obrodziło DarkCoś Witam wszystkich, bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 witam wszystkich nowo przybyłych czujcie sie jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się