DerP Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Kiedyś byłem hejterem i śmiałem się że ktoś ogląda MLP ale zmieniłem się gdy sam z ciekawości obejrzałem kilka odcinków. Witaj:D Też tak miałem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witaj Krzysiu /)(\ i jeszcze (^.)/)(\(.^). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Wielkie SIEMA Krzysiu i Dawidzie witajcie w na Forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Cześć Krzysiek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 witam cie Krzysiu i ciesze się że przestałeś być hejterem. mam nadzieje po pomimo niechlubnej przeszłości, rozwiniesz magie przyjaźni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 HEJ! Pozdrawiam Bronych i Pegasis. Jestem Zocha z Suwałk (podlaskie, patrz prognoza pogody). Oczywiście jak wszyscy ja również mam świra na punkcie MLP:D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Cześć wszystkim Jestem Paweł mam 14 lat zacząłem oglądać MLP około pół roku temu. Interesuję się muzyką- metalem i electro, dubstepem. 2 miesiące temu zainteresowałem się muzyką innych Bronies i do teraz jej słucham ^^. Moimi ulubonymi wykonawcami Bronies są : Wooden Toaster(Glaze) i TheLivingTombstone. Tak oprócz nich to jeszcze lubię bardzo Linkin Park i KoRn. Mam nadzieję, że jakoś się włączę do społeczności tego forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witaj Pawle i Zosiu !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witaj Pawle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam wszystkich Nowych Bawcie się dobrze i banów nie łówcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam nowicjuszy tego forum Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Witajcie i bawcie się dobrze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Witajcie, nowi użytkownicy forum - macie po kawie i kanapce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Jestem Marta, mam 13 lat. Lubię psy, konie, frugo i oczywiście MLP FIM. Moje ulubienica z MLP to Luna. Lubie jeszcze kilka innych kucyków, ale Lunę najbardziej. Gram na howrse.pl i doggi-game.pl. Piszę na blogu o MLP (kliknij na www na dole). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Masz bardzo rozbudowaną kreatywność.. Pełno fajnych, kolorowych kucyków na twoim blogu.. Szkoda, że tak troszkę pusto, ale źle nie jest. Miło mi ciebie przywitać, witaj wśród bronies i Frugoholików Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 witaj marto czuj się jak u siebie oraz witajcie wszyscy nowi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 dla wszystkich nowych. Welcome to the herd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Witam na i życzę miłej zabawy jak i również zawarcia wielu nowych znajomości z forumowymi Bronies/Pegasis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Witam wszystkich nowych !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Witaj Marto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Wielkie SIEMA nowi witajcie na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Witam (nie bede gorszy i też dam brohoofa ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Siemano wszystkim nowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się