twister Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Witajcie Jak pewnie wiecie (albo nie), w 7 sezonie poznacie moich rodziców Ok ok, spokojnie A ty co? Nie podjarany. Troche.... No więc, oto i temat do dyskusji. Do dyskutowania o wszystkim co chcecie na temat rodziców Dashie Obczaimy wszystko. Dyskutujcie, dyskutujcie, ...... i dyskutujcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 (edytowany) ja myślałem że wykitowali, osobiście to nie chce ich poznać bo charakter ma po nich to łatwo się domyśleć a ja RD nie lubię, więc już z góry wiem że starych też nie polubie Edytowano Luty 27, 2017 przez ToxicMasterUzi 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Jaram się tym masakrycznie. Brakuje jeszcze żeby tylko RD miała rodzeństwo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Bardziej jarałem się rodzicami Fluttershy, bo jest moje ulubiona z Mane 6... Rodzice Dash - OK I guess. Jestem ciekaw jaka historia będzie z nimi związana... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Jakoś specjalnie się do tego nie szykuję. Bardziej się podjarałem odcinkiem, gdzie poznałem rodziców i brata Flutterki. Myślę, że wiadomo czego można się spodziewać. Raczej gnający jak wicher ojciec i matka sportsmenka (luźny pomysł który pierwszy mi przyszedł). Czuję że odcinek będzie głośny. Za głośny. Coś jak RD x3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Hmm, Hasbro postanowiło wyjaśnić wątki drążone od wieki wieków i w sumie mnie to cieszy. Jakoś specjalnie się tym nie ciesze, ale za to szanuje Hasbro za to, że podąża tą drogą. Czekam z niecierpliwością na Sezon 7, bo jak na razie te 20 minut, które zwykle spędzałem na oglądaniu odcinka, nudzę się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Jej ojciec (bądź matka????) będzie miał/a kretyńskie imię xD Rainbow Dash - Parent names are Windy Whistles and Bow Hot Hoof! ;___; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Ja zawsze myślałem, że przez 7 sezonów nie znaliśmy rodziców Rainbow, bo bali się do niej przyznać i ucieli z nią kontakt po tym jak wydali na świat kuca z tęczową grzywą. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden&Girl Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 Ja nie mogę doczekać się już tego odcinka! Całe sezony głowiłam się jak wyglądają jej rodzice i czy w ogóle istnieją? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 8 godzin temu Golden&Girl napisał: i czy w ogóle istnieją? Raczej musieli by istnieć, Rainbow Dash nie została chyba urodzona przez roślinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 10 godzin temu Ziemowit napisał: Raczej musieli by istnieć, Rainbow Dash nie została chyba urodzona przez roślinki No woesz, wszystko jest możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 Jakoś nigdy się nie zastanawiałem na temat rodziców naszej wspaniałej Rainbow ale odcinek może być ciekawy. Choć teraz się zastanawiam kim są czy są to zwykłe pegazy pracujące w fabryce chmur czy może jacyś zawodowi sportowcy. Choć skłaniam się ku pierwszej opcji bo Rainbow jakoś nigdy nie wspominała swoich rodziców jako swoją inspirację czy wzór do naśladowania. Zastanawia mnie jeszcze dom Rainbow przecież to jest pałac! Inne kucyki z mane 6 mieszkają w zwykłych domach po za Księżniczką Twilight rzecz jasna choć i ona długi czas mieszkała w przytulnej małej bibliotece a nasza Dashie od początku mieszka w wypasionym pałacu. Czy to może być spadek po jej rodzicach czy może owoc jej wybitnej kariery sportowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midori Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Nie mogę się doczekać tego odcinka, zawsze mnie ciekawili rodzice RD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 Ciekawe czy potwierdzi się że Rainbow Strike jest jej ojcem :E Black Leon & Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts