Norbert99 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Były żółte, fioletowe, pomarańczowe i różowe. Rarity ozdobiła ostatnią czerwoną wstążka Link do komentarza
Nikern Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 ;_; ktoś napisał jak szukałem. Ale tak to te kolorki: pomarańcz, żółty, fioletowy, różowy i wstążka czerwona ^^(dodana po namyśle) Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Za zgodą Magenty poprowadzę quiz dalej! Obie odpowiedzi z podanych wcześniej są poprawne. Norbert99, Nikern - gratuluję! Pora nieco ożywić temat. Z kim widzimy Rarity na tym screenie? a) Thunderlight b) Thunderlane c) Thunder Sound d) Thunder Bolt e) Thunderflash Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Jako, iż SPIDIvonMARDER dał radę tak szybciutko odpowiedzieć poprawnie, to tylko gratulować i życzyć powodzenia przy następnym pytaniu! Brawo! Lecimy, moi drodzy. Mając na uwadze tylko sezon pierwszy, w których odcinkach nie wystąpiła Rarity, ani też o niej nie wspomniano? a) 3 i 9 b) 12 i 14 c) 9 i 19 d) 12 i 15 e) 22 i 24 Link do komentarza
Norbert99 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Moim skromnym zdaniem, jest to odpowiedź D Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Norbert99, brawa dla Ciebie! Jako, iż tak szybko udzielono prawidłowej odpowiedzi, to nie ma co zwlekać z kolejnym pytaniem. Świetna robota. Jak się nazywają rodzice naszej cudownej klaczy? To nie powinno stanowić problemu! Chociaż... a) Magnum i Pearl b) Mando i Pearl c) Melly i Pipsqueak d) Mando i Pipsqueak e) Melly i Pearl Link do komentarza
Norbert99 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Wygląda na to ze o tej porze nie mam konkurencji i się nie dziwie późno już Odpowiedź A Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 A więc znów gratuluję poprawnej odpowiedzi, Norbert99! Pewnie, możemy się nieco rozkręcić, skoro noc tak młoda Polećmy z nieco trudniejszym pytaniem - ciekaw jestem, jak sobie dasz radę, lub ktokolwiek inny, kto tu zajrzy. Jakiego koloru grzywy brzydzi się Rarity i zdecydowanie nie chciałaby takiego mieć? a) Niebieski b) Żółty c) Różowy d) Zielony e) Pomarańczowy Link do komentarza
Norbert99 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie wiem czy to miało być trudne D Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Super, znowu mogę wstać i bić brawa! Gratuluję ponownie, Norbert99. Kolejną część quizu postaram się ułożyć rzeczywiście nieco trudniejszą. Jednak biorę pod uwagę, iż zaglądają tu nie tylko tak wielcy znawcy, jak Ty, więc poziom... ujmijmy, że rozgrzewkowy Kilka z podanych informacji należy do błędnych. Które to? Nosi sztuczne rzęsy. Nosi perukę. Co tydzień spotyka się w SPA z Twilight. Jest jedyną projektantką mody, która mieszka w Ponyville. Brzydzi się plam oraz wszelkiego brudu. Jest bardzo nieśmiała, boi się mówić tego, o czym myśli. Posiada dwa zwierzaki. Posiada Kota. Link do komentarza
Norbert99 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 1 Nosi perukę,2 Co tydzień spotyka się w SPA z Twilight, 3 Jest bardzo nieśmiała, boi się mówić tego, o czym myśli, 4 Posiada dwa zwierzątka Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Świetnie! Jakby nie patrzeć, zadanie nie należało do najtrudniejszych. Dziękuję za prawidłową odpowiedź i znów gratuluję, Norbert99! Kolejne łatwe pytanie: Czy Rarity kogokolwiek uderzyła? Link do komentarza
Norbert99 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Jeżeli nie liczyć tej Mantykory (...o ile to jest mantykora....) w drugim odcinku pierwszego sezonu, to wydaje mi się ze nie. Damie przecież nie wypada używać przemocy Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Świetna odpowiedź, gratuluję ponownie! Mam nadzieję, że przyjemnie bierze się udział w rozgrzewce? Gdy tylko wpadnę na coś trudniejszego, niż to, co... Hej, a czemu właściwie teraz by z tym nie wyskoczyć? Być może tęskniliście za czymś trudniejszym? Z którego odcinka pochodzi screen? Podać moment jak najdokładniej. Normalnie dam punkt reputacji, jak mi to ktoś dzisiaj znajdzie Link do komentarza
The Valkyrie Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Odc. 17. Z samego początku, na filmiku z Dailymotion jest to ósma sekunda. 2 Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Świetnie, The Valkyrie, gratuluję precyzji! Czas na następne pytanie: Przypatrując się uważnie kapeluszowi Rarity, zgadnijcie, z jakiego odcinka pochodzi tenże screen. Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 To chyba odcinek "W zielonym Ci nie do twarzy" - tak myślę Link do komentarza
Nikern Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Zdecydowanie to odcinek "W zielonym ci nie do twarzy" ^^ Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Oczywiście, oboje macie rację! Teraz czas na trudniejsze pytanie. "As fun as creating this haute-couture ensemble that I just finished making? Delightful, non?" - z którego odcinka pochodzi ten cytat? Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Magenta Marvelous Link do komentarza
The Valkyrie Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 "Too many Pinkie Pie's". Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 z too many pinkie pies Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Doskonale, wszystkie odpowiedzi są prawidłowe! Gratuluję i zapraszam do głowienia się nad kolejnym: Skąd pochodzi ta scena? Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Z traileru Equestria Girls...? Scena gdzie Twilight zbliża się do zwierciadła. Link do komentarza
Recommended Posts