Hoshidesu Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 No widzisz ja znam więcej osób które też wiedzą o tej zmianie i jakoś nie krzyczeli że to zwykły spoiler dodatkowo wcześniej pisałem już tutaj informacje o odejściu Smitha i jakoś nikomu nie przeszkadzało że to jest spoiler, ale jak już mówiłem ta informacja została mocno opublikowana w wiadomościach brytyjskiej publicznej stacji a u nas też została ujawniona(nie podam strony ze względu na reklame) bez jakiegokolwiek alarmu że to może zepsuć widzom to zaskoczenie o którym piszesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Czy tylko ja po obejrzeniu odcinka bałam ,,Night Terrors " się lalek ? Ja miałam schizę po Mummy i Przy tym z Renet Popmpadure. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ja tam bałem się ludzi bez twarzy,nie mogłem po nich spać XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 a ja troche się boje tych płaczących aniołów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 weeping angles, brrrr. Dla mnie najstraszniejsi to byli ci zombie mommy, i rasa kosmitów od ciszy, mogą zrobić ci co chcą, a i tak ich nie zapamiętasz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Cisza akurat jest fajna. Ma taka słodką mordkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Pragnę przypomnieć że cisza to kult, nie rasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Cisza była w porządku, ale ja i tak wolałem Raxacoricofallapatorian. Głównie za tą kompresję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Też oglądałem. Waszym zdaniem kto jest większym zagrożeniem? Dalekowie czy Cybermani? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Dalekowie mają znacznie większa siłę ognia, są także w stanie przetrwać silniejszy ostrzał, jednak Cybermani mogą z kolei "ulepszać" ludzi, zresztą nie zdziwię się, jeśli w przyszłych odcinkach zaczną to robić z innymi rasami. Jak dla mnie, nie da się określić kto jest gorszy :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Niech ulepszą Daleka, wtedy będzie pozamiatane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 No, coś w tym jest... Albo gdyby Dalekowie zaczęli ulepszać zamiast exterminate! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Niby zrobili tak z Clarą Oswin więc czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 A teraz ja zarzucę randomem (nie bić) https://www.youtube.com/watch?v=l2rfTR1PJkk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Takie tematycznie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 A ja mam niezwykle istotne zapytanie. Dlaczego nie możemy obejrzeć tego teraz!!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=YD997i_89RM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 A paczajcie co ja znalazłam fajnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 ...ale ja i tak wolałem Raxacoricofallapatorian. Głównie za tą kompresję. A ja za nazwę. Jak rozrewolweryzowany rewolwer i stół z powyłamywanymi nogami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Wczoraj BBC ogłosiło kto będzie grał 12th Doctora. Będzie to (kto nie chce spoilerów niech nie otwiera Spoilera) Peter Capaldi Potwierdzenie: https://www.youtube.com/watch?v=6Zim8zL3Q5k Ja tam będę tęsknił za Mattem, bo moim zdaniem jest najlepszy, no ale nic nie wiadomo może Peter też będzie fajny . PS: http://www.youtube.com/watch?v=UydYg5HLCpw (To jest fajne!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Im bliżej do rocznicowego odcinka tym bardziej zaczynam być niecierpliwy na dodatek jeszcze oczekiwanie na 4 sezon MLP. Jak tu wytrzymać? Od jakiegoś czasu wiadomo kto zagra 12 doktora (zależy jak wytłumaczą z tym doktorem-nie doktorem w ostatnim odcinku) Peter Capaldi co ciekawe zagrał już w tym serialu jako rzymianin Caecillius w odcinku Ogień Pompeii. W tym samym odcinku grała również Karen Gillan która została potem towarzyszką 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 I jeszcze jednym dla mnie zaskoczeniem było to: Marth Jones (towarzyszka 10 w 3 sezonie) I jej kuzynka, Adeola Johns- pracowała w Torchwood, przy aferze z duchami/cybermenami) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 To była ta sama aktorka, a w fabule Doktora zrobili tak, by wyszło, że to były 2 różne postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) Z tego co mi wiadomo to odcinek specjalny zostanie wydany 23 listopada, a 4 sezon My Little Pony także 23 listopada. Tyle w tym specjalnym odcinku będzie akcji (mam nadzieje ), już się nie mogę doczekać. Edytowano Wrzesień 9, 2013 przez Gouren Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Wiem Przy pisaniu tamtego posta mylnie wzorowałem się na początkowy termin MLP więc gafę popełniłem ^^ Wczoraj zaczęły się zdjęcia do odcinka świątecznego a Matt będzie musiał paradować w peruce z powodu jego wcześniejszej roli w innym filmie Podobno wrogiem doktora w tym odcinku będą Cybermani Albo inni ze starych wrogów Doktora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) Z tego co mi wiadomo to jego wrogami będą Zygony i Dalekowie Jak to mówią - Pożyjemy, zobaczymy! EDIT: I spotka się także z 10 Doctorem, oraz Rose Tyler i razem z nimi będą walczyć. Edytowano Wrzesień 9, 2013 przez Gouren Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się