Jump to content

Doctor Who

OjtamOjtam
 Share

Recommended Posts

najlepszy odcinek jest jak po raz pierwszy pojawiają się Płaczące Anioły

Chodzi ci o odcinek "Blink"? Według mnie był on świetny! :yay: To był pierwszy odcinek z 10-tym Doktorem, który obejrzałam. :fluttershy5: Zwykle przy horrorach zamykamy lub zasłaniamy oczy... W tym przypadku to najgorsza rzecz, jaką możemy zrobić. :rainderp:

Edit: kolejny odcinek Doctora na BBC Entertaiment... Był świetny! :)

W sumie, widok Doktora grającego z cyber planistą, będącym w jego głowie był bezcenny. x)

Ja tam z niecierpliwością wyczekuję ostatniego odcinka sezonu. Jego tytuł, The Name of the Doctor, mówi wiele, a zarazem nic. Pewno jak zwykle nas pomamią tym, że poznamy jego imię, ale w ostatniej chwili i tak ono nie padnie :rainderp:

Tak czy siak, zapowiada się solidny epizod.

Jak powiedzą imię Doktora, to się serial skończy. Przynajmniej według mnie. :rainderp: A tak nawiasem mówiąc: jak myślicie - który/która z dotychczasowych towarzyszy/towarzyszek Doktora najbardziej przypadła wam do gustu... Mi trudno jest się zdecydować... :lunathink: Powiem, że póki co najbardziej polubiłam Rose, Amy i Clarę. No i Jacka Harknessa. :rainderp:

Finał obejrzany.

Nie potrafię ogarnąć końcówki, może jestem na nią za głupi ale po prostu jej nie ogarnia :rainderp:

Wspomnienia wszystkich doktorów bezcenne szczególnie ta retrospekcja z pierwszym doktorem gdy kradł TARDIS

No i ciąg dalszy dopiero  w listopadzie. Jak ja wytrzymam do tego czasu? :

Z tego co sam zrozumiałem i co przeczytałem, ta postać to prawdopodobnie

któreś z wcieleń Doktora (zapomniane między ósmym a dziewiątym), które dopuściło się takich zbrodni, że nie jest godne miana Doktora.

Druga opcja to to, że tą osobą jest Valeyard.

Tak czy siak, będzie epicko w listopadzie  :lunaderp:

Finał naprawdę świetny.

Kiedy będzie Listopad. :lunaderp:

Nie moge się dokczekać ale na razie nadrabiam serie piątą z jedenastym Doktorem.

/która z dotychczasowych towarzyszy/towarzyszek Doktora najbardziej przypadła wam do gustu

Oczywiście, że Clara mam nadzieje, że zrobią jeszcze jedną serje z nią.

Doktor jest jednym z najlepszych seriali tego świata. Nie rozumiem jak można go nie lubić. Co do najulubionej ( czy jakoś tam tak) towarzyszki do Doktora to Donna lub Marta. 

doprowadziło mnie do łez ze śmiechu.  :cadanceawesome:

A najlepszy Doktor? Według mnie David Tennant jest naj genialniejszy ze wszystkich innych. 

Edited by NimfadoraEnigma

Tymczasem Matt Smith odchodzi z serialu, pojawiła się informacja na kanale BBC News. Nowego doktora poznamy w odcinku świątecznym. Jeśli chodzi o jego następce to chodzą słuchy(The Whisperman?) że następne wcielenie będzie miało płeć żeńską :rainderp:

Według mnie szkoda bo Matt jednak wiele wniósł ciekawego do serialu i teraz smutno mi tak jak wtedy gdy odchodził David Tennant.

Edited by Hoshidesu

A skąd takie niusy? Ciekaw jestem, gdzie padło jego nazwisko.

Zaskoczony jestem nieco tą wiadomością, bo jakoś wydawało mi się, że Matt Smith zostaje też na 8 sezon. Cóż, szkoda... No ale, będzie ciekawie xd

No nie... :( Czemu to się stanie akurat teraz?... Eh, znowu nie będę się mogła przyzwyczaić. Zresztą - nie ma pewności, że akurat ten aktor będzie grał Doktora. Ja np. słyszałam pogłoski, iż Doktora będzie grał... Daniel Radcliffe (tak, ten od Pottera :ming: ). Więc pewności mieć nie można nigdy. :)

O ile pamiętam, znalazłam na jakiejś stronie listę potencjalnych kandydatów do roli Doktora. Był na niej właśnie Radcliffe, wymieniony wcześniej aktor, który odtwarza postać Sherlocka Holmesa w jakimś serialu produkcji BBC... Zabijcie mnie, nie pamiętam nazwiska. :ming:

Cieszcie się, że Doktora nie będzie grał Bieber... :ming: To by była tragedia. D: