Jump to content

Doctor Who

OjtamOjtam
 Share

Recommended Posts

No widzisz ja znam więcej osób które też wiedzą o tej zmianie i jakoś nie krzyczeli że to zwykły spoiler dodatkowo wcześniej pisałem już tutaj informacje o odejściu Smitha i jakoś nikomu nie przeszkadzało że to jest spoiler, ale jak już mówiłem ta informacja została mocno opublikowana w wiadomościach brytyjskiej publicznej stacji a u nas też została ujawniona(nie podam strony ze względu na reklame) bez jakiegokolwiek alarmu że to może zepsuć widzom to zaskoczenie o którym piszesz.

Dalekowie mają znacznie większa siłę ognia, są także w stanie przetrwać silniejszy ostrzał, jednak Cybermani mogą z kolei "ulepszać" ludzi, zresztą nie zdziwię się, jeśli w przyszłych odcinkach zaczną to robić z innymi rasami. Jak dla mnie, nie da się określić kto jest gorszy :/

• 2 weeks later...

Wczoraj BBC ogłosiło kto będzie grał 12th Doctora.

Będzie to (kto nie chce spoilerów niech nie otwiera Spoilera)

Peter Capaldi

Potwierdzenie: https://www.youtube.com/watch?v=6Zim8zL3Q5k

Ja tam będę tęsknił za Mattem, bo moim zdaniem jest najlepszy, no ale nic nie wiadomo może Peter też będzie fajny .

PS: http://www.youtube.com/watch?v=UydYg5HLCpw (To jest fajne!)

Im bliżej do rocznicowego odcinka tym bardziej zaczynam być niecierpliwy na dodatek jeszcze oczekiwanie na 4 sezon MLP. Jak tu wytrzymać?

Od jakiegoś czasu wiadomo kto zagra 12 doktora (zależy jak wytłumaczą z tym doktorem-nie doktorem w ostatnim odcinku)

Peter Capaldi co ciekawe zagrał już w tym serialu jako rzymianin Caecillius w odcinku Ogień Pompeii. W tym samym odcinku grała również Karen Gillan która została potem towarzyszką 11

Z tego co mi wiadomo to odcinek specjalny zostanie wydany 23 listopada, a 4 sezon My Little Pony także 23 listopada.  :v

Tyle w tym specjalnym odcinku będzie akcji (mam nadzieje :D), już się nie mogę doczekać. :P

Edited by Gouren

Wiem :P Przy pisaniu tamtego posta mylnie wzorowałem się na początkowy termin MLP więc gafę popełniłem ^^

Wczoraj zaczęły się zdjęcia do odcinka świątecznego a Matt będzie musiał paradować w peruce z powodu jego wcześniejszej roli w innym filmie

Podobno wrogiem doktora w tym odcinku będą

Cybermani

Albo inni ze starych wrogów Doktora

Z tego co mi wiadomo to jego wrogami będą

Zygony i Dalekowie

Jak to mówią - Pożyjemy, zobaczymy! :v

EDIT:

I spotka się także z 10 Doctorem, oraz Rose Tyler i razem z nimi będą walczyć.  

Edited by Gouren