Moonlight Napisano Marzec 4, 2018 Autor Share Napisano Marzec 4, 2018 (edytowany) Oki, długo nie wstawiałam. Trochę się tego uzbierało, więc po prostu wstawię tu co lepsze prace i zachęcę was gorąco do czytania artykułów o użytych przeze mnie przyborach w ET ^ ^ *** Dobry wieczór! Na pierwszy ogień pójdą dziś moje stare ocki w nowej odsłonie: Secret: Spoiler Tak to niewidoma, tęczowa zebra. Stworzyłam go kiedyś na grę RPG w dziale AJ... nie wyszło za dobrze, ale OCek został ^ ^ Moonlight i Bloody: Spoiler Szybki rysek promarkerami Bloody z liści :3 Spoiler Zrobiona na Krakowskim meecie w dniu nauczyciela ^ ^ Moonlight: Spoiler szybki rysek w 15min Szybki rysek Moon jako breezie Kolejne zamówienia wysłane do Francji: Spoiler Próbki obrazków bloczkami Inktense do najnowszego artykułu ET: Spoiler Na sucho Na mokro Moje pierwsze podejście do adopcji, klaczka należy już do pewnego Niemca z polskimi korzeniami ^ ^ Spoiler Komisz dla @Cahan (tu wstawiam link do opowiadania) Spoiler Próby rysowania kucyków stylami innych znanych lub nieznanych artystów: Spoiler Tim Burton Edward Gorey I na koniec rysunki niekucykowe: Spoiler pierwsze podejście do farb akrylowych Jeśli ktoś jest zainteresowany to ponownie dam link do mojej galerii na DA: https://moonlight-ki.deviantart.com/gallery/ To tyle na dzisiaj ^ ^ Co myślicie o progressie? Moim zdaniem jest całkiem niezły. Zdecydowanie przestałam się bać używać mocniejszych kolorów, co wyszło na plus. Tak... Miłego wieczoru! ~Moon Edytowano Marzec 4, 2018 przez Moonlight 3 1 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Tak! Zmotywowałaś mnie, żeby wreszcie ruszyć lenia i dokończyć request, który leży zaczęty od dwóch tygodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 7, 2018 Autor Share Napisano Marzec 7, 2018 Dnia 5.03.2018 o 00:24, Dairinn napisał: Tak! Zmotywowałaś mnie, żeby wreszcie ruszyć lenia i dokończyć request, który leży zaczęty od dwóch tygodni. Cudownie! Cieszy mnie to ^ ^ To ja zapodam najnowszą pracę skończoną dzisiaj Inspiracja: laboratoria z chemii organicznej :3 Spoiler 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 8 minut temu, Moonlight napisał: Cudownie! Cieszy mnie to ^ ^ To ja zapodam najnowszą pracę skończoną dzisiaj Inspiracja: laboratoria z chemii organicznej :3 Ukryj treść W sumie to nie do końca prawda... Po prostu próbuję się uporać z tym okropnym, toksycznym uczuciem zazdrości. Nowy rysunek wspaniały. Sprawia że nawet chemia organiczna brzmi przyjemnie (zazwyczaj wzdrygam się na wszystko co związane z chemią lub matmą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 8, 2018 Autor Share Napisano Marzec 8, 2018 20 godzin temu, Dairinn napisał: W sumie to nie do końca prawda... Po prostu próbuję się uporać z tym okropnym, toksycznym uczuciem zazdrości. Nowy rysunek wspaniały. Sprawia że nawet chemia organiczna brzmi przyjemnie (zazwyczaj wzdrygam się na wszystko co związane z chemią lub matmą) Chemia organiczna jest całkiem przyjemna, przynajmniej pierwsze zajęcia z chromatografii były bardzo fajne. Może nawet ciut "artystyczne", bo rozdzielaliśmy mieszaniny barwnych wskaźników. Całkiem ładnie to wygląda podczas przeprowadzania doświadczenia :3 Zazdrość.. hmm znam to. Też nie lubię tego uczucia i próbuję się z nim uporać doskonaląc umiejętności. Na razie wychodzi ; P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Marzec 9, 2018 Share Napisano Marzec 9, 2018 Dnia 8.03.2018 o 21:27, Moonlight napisał: Chemia organiczna jest całkiem przyjemna, przynajmniej pierwsze zajęcia z chromatografii były bardzo fajne. Może nawet ciut "artystyczne", bo rozdzielaliśmy mieszaniny barwnych wskaźników. Całkiem ładnie to wygląda podczas przeprowadzania doświadczenia :3 Zazdrość.. hmm znam to. Też nie lubię tego uczucia i próbuję się z nim uporać doskonaląc umiejętności. Na razie wychodzi ; P Dobra, dobra napisałam że chemia organiczna brzmi przyjemnie, co nie znaczy że mam ochotę czytać o mieszaninach barwnych To jakiś sposób...tylko że u mnie średnio działa, ale nie poddaję się xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 9, 2018 Autor Share Napisano Marzec 9, 2018 (edytowany) Dnia 9.03.2018 o 22:27, Dairinn napisał: Dobra, dobra napisałam że chemia organiczna brzmi przyjemnie, co nie znaczy że mam ochotę czytać o mieszaninach barwnych To jakiś sposób...tylko że u mnie średnio działa, ale nie poddaję się xD Zawsze warto próbować zainteresować kogoś tematem xD Nie mam zbyt wiele okazji, by się tym dzielić, chemia to ciężki temat. Przynajmniej moje teksty o rysowaniu ktoś czyta ^ ^ To powodzenia w dalszych próbach! Edytowano Marzec 11, 2018 przez Moonlight jednak napiszę pod postem, trochę czasu minęło 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 11, 2018 Autor Share Napisano Marzec 11, 2018 Witam! :3 Najnowszy rysunek zrobiony wspólnie z @Magpie 'iem On wybrał postać, zrobił lineart, a ja wypełniłam go kolorem i dodałam wszystkie białe szczególiki Użyłam promarkerów jako bazy i kredek do nadania tekstury Spoiler 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 15, 2018 Autor Share Napisano Marzec 15, 2018 Tututururu.. Dobry wieczór To dziś popełniłam kolejny rysunek, jest całkiem ładny, więc go tu zostawię. Cieszcie nim oczy! Spoiler 3 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 (edytowany) Ostatnio zastanawiałam się nad sensem rysowania kucyków pony ale rysunek zacny, to fakt. Cieszy oczy i ogrzewa ciepłem jakie od niego bije w ten zimowy, smutny dzień. Edytowano Marzec 16, 2018 przez Dairinn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 oglądając twoje rysunki zdałem sobie sprawe jak dano kucy nie rysowałem przez oddanie się RPG i rysowaniu oręża moich postaci XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 20, 2018 Share Napisano Marzec 20, 2018 Piękne! najbardziej podoba mi się ostatnia praca, cieniowanie włosów jest niesamowicie staranne, ja nie mam do tego cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Kwiecień 9, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2018 Dnia 16.03.2018 o 21:17, Dark Technology napisał: oglądając twoje rysunki zdałem sobie sprawe jak dano kucy nie rysowałem przez oddanie się RPG i rysowaniu oręża moich postaci XD RPG szanuję, rysowanie kucy może poczekać xD Dnia 20.03.2018 o 17:26, swinkipinki napisał: Piękne! najbardziej podoba mi się ostatnia praca, cieniowanie włosów jest niesamowicie staranne, ja nie mam do tego cierpliwości Mnie rysowanie tych wszystkich kresek relaksuje po ciężkim dniu. Polecam i dziękuje za opinię ^ ^ *** Dobry wieczór, to znowu ja z moimi ryskami. Smacznego: Spoiler Zabawa Koh-i-noor magic mojej siostrzenicy, rysunek zrobiony w 5 min. Nic specjalnego, ale siostrzenica mówiła, że jest piękny, więc wstawiam ; P Spoiler Moonlight w nowej kiece mojego projektu :3 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 18, 2018 Autor Share Napisano Maj 18, 2018 Dzień dobry ponownie! Kolejna porcja artów. Wiem, że się cieszycie! Szybka główka Coco Pommel w stylu vintage Spoiler Jakieś bazgroły ze szkicownika, tak wygląda w nim większość stron Spoiler Komisz dla @Ghatorr:3 Spoiler Na koniec sposób na fajną okładkę szkicownika, upaćkać go resztkami farby pozostałej po tworzeniu Luny - polecam Spoiler Dobrze, to teraz pozostało zachęcić do dyskusji... Hmmm... Spróbuję tak: Cukiereczki, powiecie mi jakie kredki lubicie i polecacie? Chętnie bym przetestowała coś nowego ^ ^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 20, 2018 Autor Share Napisano Maj 20, 2018 Uwaga, uwaga coś niesamowitego! Mój progres między początkami rysowania kucyków w 2011r. i aktualny stan w 2018r. :3 Jestem z siebie strasznie dumna! Spoiler Co myślicie? 1 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Maj 20, 2018 Share Napisano Maj 20, 2018 Ładny progres postąpiłaś przez ten czas, trzeba przyznać. Jeszcze przyłóż większą uwagę na tła i będzie to ładnie ze sobą współgrało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 20, 2018 Autor Share Napisano Maj 20, 2018 (edytowany) 7 minut temu, Pingwinek Mroźny Caluś'a napisał: Ładny progres postąpiłaś przez ten czas, trzeba przyznać. Jeszcze przyłóż większą uwagę na tła i będzie to ładnie ze sobą współgrało. Tło jest tu tylko dodatkiem ;P Miało być proste, by rysunek nie był zbyt ciężki. I tak sporo się na nim dzieje ^ ^ Choć prawda, jest to pole, nad którym powinnam jeszcze trochę bardziej popracować Dziękuję! Edytowano Maj 20, 2018 przez Moonlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Maj 21, 2018 Share Napisano Maj 21, 2018 Moim zdaniem to jest fenomenalne. Coś niesamowitego. Brawo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 21, 2018 Autor Share Napisano Maj 21, 2018 1 godzinę temu, Nika napisał: Moim zdaniem to jest fenomenalne. Coś niesamowitego. Brawo Dziękuję ślicznie! Jak widać ponad 7 lat ćwiczeń przynosi owoce :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 31, 2018 Autor Share Napisano Maj 31, 2018 Kolejny rysek! Yay! Tym razem dokończona wersja Rarity, którą rysowałam w ramach szybkiego tutorialu do artykułu o grzywach Możecie go znaleźć w tym numerze ET: Spoiler Postanowiłam też skleić wszystkie skany rysunku mojej wampirki, który wstawiałam tu jakiś czas temu Wygląda to nawet całkiem ciekawie :3 Spoiler Cio myślicie? ^^ 2 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Czerwiec 2, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2018 Eksperyment! Nie jestem pewna czy to nadal wygląda jak moja praca Spoiler 1 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 Ładnie wyszedł. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 Co to za artysta, który nie kombinuje z technikami i innymi narzędziami? Szanuję i mi się praca podoba. Kombinowanie jest jak najbardziej na plus, bo widząc co poniektóre osoby np. na Bronies Radosnej Twórczości to nie zapuszczają się dalej robiąc tylko postacie / kucyki na jedno kopyto. Zabronić nie zabronię, ale nie specjalnie w tym widzę coś co potrafi rozwinąć wachlarz możliwości, co najwyżej kreski. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Czerwiec 12, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2018 Dnia 2.06.2018 o 09:38, darkblodpony napisał: Ładnie wyszedł. Dziękuję! Dnia 2.06.2018 o 16:13, The Silver Cheese napisał: Co to za artysta, który nie kombinuje z technikami i innymi narzędziami? Szanuję i mi się praca podoba. Kombinowanie jest jak najbardziej na plus, bo widząc co poniektóre osoby np. na Bronies Radosnej Twórczości to nie zapuszczają się dalej robiąc tylko postacie / kucyki na jedno kopyto. Zabronić nie zabronię, ale nie specjalnie w tym widzę coś co potrafi rozwinąć wachlarz możliwości, co najwyżej kreski. Staram się próbować nowych rzeczy czy z techniką, czy przyborami, bo to jednocześnie rozwija kreatywność, warsztat, ale też daje frajdę. Miło, że ten eksperyment się podoba. Dziękuję za opinię! *** Oki doki, ostatnio moja twórczość cierpi ze względu na ogrom zaliczeń i egzaminów przed sesją... ale udało mi się dziś ukraść trochę czasu na szybki szkic! To właściwie surowa wersja pomysłu, który na pewno kiedyś zrealizuję - Chrysalis jako Thanos Spoiler 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Czerwiec 13, 2018 Share Napisano Czerwiec 13, 2018 Szybki szkic...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się