Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 Pierwsze słyszę o tym, że miała by być druga część Zootopi ale może kiedyś. Co do samego filmu to faktycznie jest to jedna z najlepszych bajek jakie ostatnio powstały... po za jednym filmem, który bije resztę na głowę Wracając do zootopi to fajnie łączy motywy z serialów lat 90 z filmami o Bondzie i akademią policyjną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 27, 2018 Share Napisano Kwiecień 27, 2018 Spoko muzyczka. Spoiler Bardzo ciekawe usunięte sceny z filmu, a szkoda, bo by mocno wzbogaciły film... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 27, 2018 Share Napisano Kwiecień 27, 2018 Te usunięte sceny to raczej alternatywne wersje. Na blu-ray jest ich więcej (w tym "animowane szkice" np. motyw obroży). Dla mnie najbardziej szkoda rozmowy z rodzicami ponieważ ten fragment jest naprawdę smutny. A co do ewentualnego sequela, to myślę, że powstanie. Byle nie powtórzyła się sytuacja z Iniemamocnych Jedno jest pewne - nie przebije jedynki ponieważ nie zaskoczy poruszeniem tak poważnej tematyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 27, 2018 Share Napisano Kwiecień 27, 2018 11 minut temu, Triste Cordis napisał: Jedno jest pewne - nie przebije jedynki ponieważ nie zaskoczy poruszeniem tak poważnej tematyki Mi się najbardziej podobała scena, gdy Nick wkurza się na wypowiedzi podczas wywiadu z prasą. I mój najbardziej ukochany fragment całego filmu, to właśnie między tym wywiadem, aż do chwili ich pogodzenia się, później to już jakoś tak leci... Lubię też moment, gdy Nick opowiada o swojej przeszłości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 10, 2018 Share Napisano Maj 10, 2018 Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 6, 2019 Share Napisano Styczeń 6, 2019 W "Ralph Demolka 2" będzie nawet krótkie nawiązanie do "Zwierzogrodu" jak dla mnie to spory plus dla tego filmu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 6, 2019 Share Napisano Styczeń 6, 2019 34 minuty temu, BiP napisał: W "Ralph Demolka 2" będzie nawet krótkie nawiązanie do "Zwierzogrodu" jak dla mnie to spory plus dla tego filmu Ty mi lepiej powiedz do czego nie będzie nawiązania Disney wrzucił tam chyba wszystko do czego ma prawa. Ja po cichu liczę za jakieś nawiązanie do Gravity Falls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 6, 2019 Share Napisano Styczeń 6, 2019 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Ja po cichu liczę za jakieś nawiązanie do Gravity Falls Może ten cały Billy będzie głównym antagonistą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Cały weekend leci "Zwierzogród" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Luty 29, 2020 Share Napisano Luty 29, 2020 Ciekawy komiks: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler https://www.deviantart.com/borba 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 29, 2020 Share Napisano Luty 29, 2020 Zobaczyłam komiks, zootopia i borba i pomyślałam tylko o jednym komiksie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się