Skocz do zawartości

Paladyn Zanderson

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Najnowszy odcinek już w sieci. Podałbym link, ale nie wiem czy mogę (reklamy 16+). :twilight3: A jednak nie mogę. Po prostu wpiszcie sobie w google "star vs the forces of evil season 3". Więcej nie mogę napisać, ponieważ okazało się, że jednak da się pobierać odcinki :/ Na PC nie widać linków. Na tablecie już tak. Dziwne. 

A teraz wrażenia.

Odkryj ukrytą treść

Edytowano przez Triste Cordis
  • Lubię to! 1

Pierwszy tydzień Star vs Forces of Evil za nami. Wróciły kluczowe postacie, pojawiły nowe, stało się coś zaskakującego i bardzo zaskakującego. Nie zabrakło "Starco", typowej Star, czy też dziwnego humoru. Cieszę się, że po niezbyt udanej "Bitwie o Mewni" wróciło to, za co polubiłem ten serial :) Następna porcja odcinków od poniedziałku do czwartku. No to lecimy (spoilery)

"Scent of a Hoodie" i "Rest in Pudding"

Odkryj ukrytą treść

"Club Snubbed" i "Stranger Danger"

Odkryj ukrytą treść

"Demoncism" i "Sophomore Slump"

Odkryj ukrytą treść

I ostatni zestaw:

"Lint Catcher" i "Trial by Squire"

Odkryj ukrytą treść

Kolejne dwa odcinki obejrzane. 

"Princess Turdina" i "Starfari"

Odkryj ukrytą treść

"Sweet Dreams" i "Lava Lake Beach"

Odkryj ukrytą treść

Kilka screenów (spoilery)

Odkryj ukrytą treść

Odkryj ukrytą treść

Słodkie :) 

Odkryj ukrytą treść

Dzisiejszy wykład zakończę prostym i nic nie mówiącym - GLOBGOR!:rainderp:

Nie wiem, czemu dopiero teraz zobaczyłem ten temat. Serial tak mnie wciągał, że gdy go odkryłem to dwa sezony obejrzałem w jeden dzień :crazytwi:

Już nie mogę się doczekać jutra, kiedy tylko pomyślę o tym serialu (z resztą jak z MLP, gdy ma być nowy sezon)

• +1 2

Kolejny tydzień za nami. Następny odcinek (o ile Wiki nie kłamie) - 2 grudnia. A teraz o wczorajszych odcinkach:

"Death Peck" i "Ponymonium"

Odkryj ukrytą treść

"Night Life", "Deep Dive" i "Monster Bash" (trzy jednego dnia? Co im tak się spieszy?)

Odkryj ukrytą treść

Screeny (spoilery)

Odkryj ukrytą treść

Odkryj ukrytą treść

• +1 1

• 2 weeks later...

spoljeryyyyyyyuy znajdź u

Ogólnie powiem, sezon pół na pół. Niektóre odcinki raczej średnie (gołębie i badanie potworów z żonąsleszmatką Pampaliniego), inne bardzo dobre (3 ostatnie, ball Star z tomem chociażby za samą scene tańca i inne).

Za największe plusy uważam to, że głównym porlbemem tego sezonu jest to, że "Everybody Loves Marco" (poza Jackie xD), a on sam nie wie, czego chce. Star, Jackie, Star, Kali, Star, Hekapoo, Star, Jena, Star i tak bez końca. Marco chyba nawet sam nie wie, jaki farciarz z niego i że ma branie jak... myślę kilka minut nad porównaniem, ale nic mi do głowy nie przychodzi. Tak czy tak, chłopak rozdzierany na wszystkie strony, co bardzo się dobrze ogląda.

Poza tym, świetnie kontynuowana jest fabuła i z każdym kolejnym odcinkiem popychającym fabuła do przodu, pragnąłem więcej. Bo to w połączeniu z ciągłym rozwijaniem relacji między zajebistymi postaciami tworzą stare, dobre i sprawdzone Star vs The Forces of Evil, które tak bardzo lubię i tak świetnie się to ogląda.

Czekam na finał 2 czy tam 4 grudnia. Coś czuję, że pomimo świątecznej otoczki w zapowiedzi (święta latem?), będzie grubo.

Ten sezon pęka w szwach od shipów, ale większość z nich jest wciskana na siłę. Fani wmawiają sobie zbyt wiele. Byle spojrzenie i już [tu nazwa shipu]. Czasami odnoszę wrażenie, że autorzy specjalnie dają takie scenki ("a niech się cieszą") :) A tutaj ciekawy komiks o "shipach"

Odkryj ukrytą treść

• +1 1

Dnia 1.12.2017 o 19:58, Betonowy Jeż napisał:

@Triste Cordis Nawiązanie do MLP? Krew demona? Chyba coś przeoczyłem. Mógłbyś jakoś naprowadzić :)

Fajne w tym sezonie jest to, że większość akcji dzieje się w tle. Niby takie slice of life, ale jak się dobrze przyjrzeć, to dzieje się dużo.

Expand  

Krew demona? Ja (chyba) o tym nie pisałem :hBB25: A co do nawiązania, to jednorożec Star ma swego rodzaju uroczy znaczek. Na upartego można uznać to za nawiązanie. 

A teraz o dzisiejszym odcinku specjalnym.

Odkryj ukrytą treść

Tak się zastanawiam czy to koniec sezonu trzeciego? Jeśli tak, to słabo. Bardzo słabo.

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...