Talar Napisano Sierpień 21, 2017 Share Napisano Sierpień 21, 2017 No jak widać nie jestem tak zagorzałem psycho-fanem jak Ty i nie odświeżam każdego medium o kucach co 2 minuty. Na ogół jakakolwiek informacja na temat serialu itd. pojawiają się od razu również tutaj, a jakaś nie zauważyłem, aby ktoś coś wstawiał, więc dla mnie to nowość. I jeśli aż tak Cię to boli, że ktoś może o tym nie wiedzieć i przyrównujesz to do bezczynnego siedzenia w dziurze w ziemi przez 14 dni, to chyba Cię za mocno słońce ostatnio przypiekło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7171314 Napisano Sierpień 24, 2017 Share Napisano Sierpień 24, 2017 Panowie spokojnie, nie rejdżujcie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Sierpień 26, 2017 Share Napisano Sierpień 26, 2017 Do "Shake Things Up!" brakuje pliku srt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 (edytowany) Leaping Off the Page Spoiler Get the Show on the Road Spoiler Edytowano Sierpień 27, 2017 przez PaganMuffin 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Wrzesień 2, 2017 Share Napisano Wrzesień 2, 2017 Zaległe napisy: Epic Fails Spoiler SRT Get the Show on the Road Spoiler SRT Leaping off the Page Spoiler SRT Dnia 26.08.2017 o 08:13, fallout152 napisał: Do "Shake Things Up!" brakuje pliku srt. Proszę: https://goo.gl/n9Mm4w 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Wrzesień 23, 2017 Share Napisano Wrzesień 23, 2017 (edytowany) Kolejne dwa Shorty z serii Canterlot Short! My Little Pony: Equestria Girls - Canterlot Short: Conki-Dink World, Good Vibes Spazz 1080p ENG DailyMotion Spoiler Edytowano Wrzesień 23, 2017 przez PaganMuffin 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7171314 Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Jakie to było słodkie ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 Napisy do... ostatniej tury shortów? Spoiler srt 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Październik 11, 2017 Share Napisano Październik 11, 2017 MEGA! Wyniuchałem w końcu gdzie można shorty obejrzeć A co do nich samych to są nawet dobre! Nie mogę się doczekać kolejnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 17, 2017 Share Napisano Październik 17, 2017 Jest gdzieś dubbing dostępny? Jak ktoś znalazł to czy mógłbym prosić o podzielenie się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Poniedziałkowe Smuteczki Dubbing PL Spoiler Co do polskiego dubbingu shortów aktualnie dostępne są tylko dwie piosenki: Poniedziałkowe Smuteczki (Monday Blues) oraz Szalona Nauka Twilight (Mad Twience) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Listopad 3, 2017 Share Napisano Listopad 3, 2017 Wczoraj Hasbro miało chyba jakiś dzień dobroci, bo w wersji polskiej (i nie tylko) pojawiły się 4 nowe shorty i 1 piosenka. Z niewiadomych powodów shorty mają po 3 polskie tytuły, więc podam je w wersji oryginalnej. "Make Up Shake Up" Spoiler "A Photo Booth Story" Spoiler "Raise This Roof" Spoiler "Steps Of Pep" Spoiler "Shake Things Up" Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Listopad 3, 2017 Share Napisano Listopad 3, 2017 Te "Shorty" bardziej zaliczają się do serialu ze względu na nowe stroje i odcinki których urywki były w trailerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Listopad 3, 2017 Share Napisano Listopad 3, 2017 3 godziny temu, PaganMuffin napisał: Te "Shorty" bardziej zaliczają się do serialu ze względu na nowe stroje i odcinki których urywki były w trailerze. Em... nie. To tłumaczenia letnich shortów (Summertime Shorts). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 3, 2017 Share Napisano Listopad 3, 2017 7 minut temu, Midday Shine napisał: Em... nie. To tłumaczenia letnich shortów (Summertime Shorts). Pagan odpisywał na post, który został już usunięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Listopad 3, 2017 Share Napisano Listopad 3, 2017 25 minut temu, Artem napisał: Pagan odpisywał na post, który został już usunięty No cóż... nie pierwszy i nie ostatni to derp w moim życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 "Pokaż na Drodze" Spoiler "Projekt Zwierzątko" Spoiler "Zastępstwa Rządzą" Spoiler "Sztuka Przyjaźni" Spoiler "Klub Filmowy Canterlot" Spoiler "Między Wierszami" Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Obejrzałem komplet filmików i prawdę mówiąc jeśli serial będzie na takim poziomie jak te "szorty", to sobie daruję. Humor stoi (a raczej leży) na bardzo niskim poziomie. Słabo. Mam jednak nadzieję, że to wina długości odcinków. W pełnych 22 minutach będzie lepiej... Może. PS. Też nie wiedziałem, że ma powstać serial. Tak, wiem, że to niesamowite, ale można tego nie wiedzieć. Powaga! Zapytajcie proboszcza, potwierdzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 29, 2017 Share Napisano Listopad 29, 2017 Widzę, że mam kompletnie odmienne zdanie na temat shortów od ludzi tu się wypowiadających. Mnie się bardzo podobały, miałem z tego niemałą frajdę i chętnie bym obejrzał tego więcej. Im więcej, tym lepiej. Przypomniało mi to, jak bardzo lubię Equestria Girls i że to tak naprawdę od tego zaczęła się moja przygoda z kucykowym serialem. Bez ludzkich wersji pewnie nie ruszyłbym kucykowych prawdopodobnie. Pewnie jestem jedynym człowiekiem, który tak ma 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksplorator Pustkowi Napisano Listopad 29, 2017 Share Napisano Listopad 29, 2017 Ja tam nawet lubię te shorty, jednak szału nie ma. Z pełnymi girlsami podobnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się