Rysia Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Jestem Rysia. Dołączyłam do bloga bo moja koleżanka mi go poleciła i też dlatego, że lubię rysować kucyki (ogólnie kocham rysować) i... zaczęłam się nimi interesować. Miło was poznać! 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Ciebie też miło poznać. Witaj na forum! Jakbyś miała jakieś pytania pub po prostu chciała pogadać to pisz do mnie. Postaram się odpisać najszybciej jak to możliwe. 2 minuty temu, Rysia napisał: Dołączyłam do bloga bo moja koleżanka mi go poleciła Zdradzisz nam kto jest twoją koleżanką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Miło cię poznać Widzę, że znowu fala nowych. Czy jakiś weteran mógłby powiedzieć, czy to zbieg okoliczności, czy też rzeczywiście istnieje taka tendencja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 @jasiulo Bo wypada 7-dmy dzień i jest nowa populacja, jak w heroes'ach 3. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj w stadzie Powiedz nam coś o sobie czym się interesujesz jakiej muzyki słuchasz no i jaki jest twój ulubiony kucyk ? Napisałaś że lubisz rysować może pokazałabyś jakieś prace my chętnie zobaczymy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 @WilczeK Really makes you think. W piątce też tak jest. Pewnie mamy Tydzień Broniacza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj na forum ....skoro rysujesz poniacze tooooooooooooo chciałbym zobaczyć twoje prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Witaj na forum i czuj się tu jak u siebie Jeśli czegoś nie wiesz, śmiało pisz do mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysia Napisano Wrzesień 21, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Dnia 20.09.2017 o 19:21, Nightmare Princess napisał: Ciebie też miło poznać. Witaj na forum! Jakbyś miała jakieś pytania pub po prostu chciała pogadać to pisz do mnie. Postaram się odpisać najszybciej jak to możliwe. Zdradzisz nam kto jest twoją koleżanką? @Księżniczka Luna. taki ma nick ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 38 minut temu, Rysia napisał: @Księżniczka Luna. taki ma nick ^^ Ja również to forum poleciłam koleżankom Przy okazji, też lubię rysować kucyki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Witaj na forum! Mam parę pytań do Ciebie: Jaki jest twój ulubiony kucyk? Rysujesz? Może pokażesz swoją twórczość? Czytasz coś? Jaką muzykę preferujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 (edytowany) Dnia 20.09.2017 o 19:18, Rysia napisał: Jestem Rysia. Dołączyłam do bloga bo moja koleżanka mi go poleciła i też dlatego, że lubię rysować kucyki (ogólnie kocham rysować) i... zaczęłam się nimi interesować. Miło was poznać! Maleńka poprawka - jesteśmy na forum A tak w ogóle to jak to mówią minionki - BAAAAALOOOO!!! [tłum. hallo] Spoiler Edytowano Wrzesień 21, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Miłej zabawy ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się