Szonszczyk Napisano Luty 18, 2018 Share Napisano Luty 18, 2018 (edytowany) Poprzednia lista fanów miała 33 osoby... pobijemy to teraz? Zapraszam do wpisywania się do listy moich ulubieńców! ULUBIEŃCY KSIĘŻNICZKI CELESTII: 1. Szonszczyk 2. Wilczkowa 3. GlaceCordis 4. MLPFan 5. Midday Shine 6. Hajsiak 7. Poszukiwacz15 8. Uszatka 9. Truskawkowa Mamba 10. Qiciorożec 11. Yukonora 12. Zafira 13. Starlight Sparkle 14. SebastianRichCountryOwner 15. Kruczek 16. MagiMemNon 17. misterspauls 18. Tempest Shadow 19. Phylian Edytowano Czerwiec 2, 2020 przez Szonszczyk Aktualizacja. 2 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Luty 18, 2018 Share Napisano Luty 18, 2018 Ja poproszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 18, 2018 Share Napisano Luty 18, 2018 Ja też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 18, 2018 Share Napisano Luty 18, 2018 Droga Księżniczko Celestio! Wielce uradowałoby mnie dołączenie do grona Twoich ulubieńców. Twoja wierna fanka, Midday Shine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Luty 19, 2018 Share Napisano Luty 19, 2018 Miło by było gdybym się tam pojawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 19, 2018 Share Napisano Luty 19, 2018 Ja też dołącze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 13, 2018 Share Napisano Marzec 13, 2018 Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truskawkowa Mamba Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 (edytowany) Mnie też dopiszcie proszę Edytowano Marzec 26, 2018 przez Truskawkowa Mamba 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qiciorożec Napisano Marzec 27, 2018 Share Napisano Marzec 27, 2018 PROSZĘ chcę być na liście.. 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yukonora Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Mogę dołączyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zafira Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Mogę prosić o dopisanie mnie do listy? Proszę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Również poproszę o dopisanie do listy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Zgłaszam się, moja droga księżniczko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Jestem na Twe rozkazy, Wasza Wysokość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 O pani błagam strzeż swych poddanych, by krew i łzy ich więcej nie płynęły. O pani błagam strzeż ich spokoju, by mogli bezpiecznie żyć. Obdarz ich opieką swą, błagam zakończ koszmar który prawdą chcę się stać, przywróć dawnego świata kształt. Ty która we władaniu masz cały świat. O potężna, miłościwie nam panująca księżniczko Luno. *Ehem to są komnaty księżniczki Celestii. Och przepraszam zaszła drobna pomyłka, ale nie żałuję, chyba zostanę tutaj na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 22, 2018 Autor Share Napisano Listopad 22, 2018 Całkiem ciekawy sposób na zapisanie się do listy ulubieńców, ale będę litościwy i nie zawołam straży pałacowej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Ja misterspauls chce być twoim wiernym fanem moja piękna słoneczko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 16, 2020 Share Napisano Maj 16, 2020 Droga księżniczko Celestio mam na imię Krystian Jurek i jestem twoim ogromnym fanem. I chciałem spytać czy mnie droga księżniczko wpiszesz swoją listę fanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Ja rówież mogę dołączyć.?Od dziecka uwielbiam Księżniczkę Celestię oraz MLP. Pomimo iż jestem już w liceum XD.Więc mogę również dołączyć na tą listę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 3 godziny temu, Phylian napisał: Ja rówież mogę dołączyć.?Od dziecka uwielbiam Księżniczkę Celestię oraz MLP. Pomimo iż jestem już w liceum XD.Więc mogę również dołączyć na tą listę? Oczywiście, że możesz, moje dziecko. Wierz mi, są na tej liście osoby starsze od Ciebie o ładne parę lat. Panna Midday na pewno chętnie Cię wpisze... Wpisałabym, księżniczko, gdybym tylko mogła. Nie mam dostępu do tej części akt. Tym musi się zająć @Szonszczyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts