Popularny post. Victoria Luna Napisano Czerwiec 17, 2018 Popularny post. Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Witam serdecznie, moje małe (i te większe) kucyki! Minęło trochę czasu od kiedy ponownie wróciłam na forum, jednak teraz znalazłam chwilę czasu pomiędzy nauką (która mimo wakacji ciągle trwa, ba nawet muszę się przygotować na następny rok, więc wakacje dla mnie nie oznaczają wolne od nauki, ale tylko od szkoły) a pracą nad nowymi rysunkami ku czci Księżniczek i innych taborecików; tym razem przedstawię Wam rysunki stworzone przy użyciu tradycyjnych (i nieco nowocześniejszych) przyborów... Tak więc zapraszam do oglądania mojej bardzo skromnej galerii (na tą chwilę >:3) Spoiler Tutaj były małe problemy z uchem oraz skrzydłami- niechcący wygląda to tak, jakby Luncia miała skrzydła domontowane na ostatnich kręgach lędźwiowych Co do uszu- wyszły nieco za duże... Dodajmy, że art powstał 27 lutego, więc wtedy szlifowałam nowy styl... Spoiler Mam w swoim zwyczaju uwieczniać te większe i mniejsze święta na swoich artach- tym razem dnia 1 kwietnia (to nie jest żart :v) wrzuciłam AJ z wielkanocnym koszyczkiem... Uszy nadal ciut duże ale szłam w dobrym kierunku. Były też problemy z fryzurą, jednak myślę że uporałam się z tym problemem. Spoiler Fluttergoth robiona na sponatnie. Według Eljonka rysunek był lepszy bez cieniowania... dziwny jest ten papier więc na skanowaniu nie mogłam uzyskać lepszej wersji Spoiler Moje ostatnie dzieło, zrobione z okazji Dnia Mamy; mojej mamie bardzo spodobał się taki prezent, gdyż Applejack (nazywana przez nią Wiejskim Kucykiem) jest jej ulubioną postacią. Spokojnie, nie należy ona do fandomu ale czasami opowiadam jej streszczenia odcinków czy oglądam serial w jej obecności Coż, to tyle na dzień dzisiejszy. Aktualnie pracuje nad nowymi artami, z czego dwa to You Character Here, jeden adopt oraz jeden commission- jest więc czego się spodziewać w następnych postach ode mnie Have nice night 9 3 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Jak by to powiedział ROJO (youtuber taki) - "osz ty w życiu" To jest naprawdę piękne. Mam nadzieję, że twoja galeria stanie się mniej skromna, a bardziej ogromna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Masz talent dziewczyno! Miniaturowa AJ jest obłędna! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Troszkę mniej kwadratowe pyszczki i będzie cudnie... ale fakt miniaturowa AJ jest najlepsza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 18, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2018 14 godzin temu, Triste Cordis napisał: Jak by to powiedział ROJO (youtuber taki) - "osz ty w życiu" To jest naprawdę piękne. Mam nadzieję, że twoja galeria stanie się mniej skromna, a bardziej ogromna 14 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Masz talent dziewczyno! Miniaturowa AJ jest obłędna! Dziękuję bardzo z całego serduszka Tak jak wspomniałam, idą wakacje przez co będę miała więcej czasu na tworzenie nowych arcioszków :3 11 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Troszkę mniej kwadratowe pyszczki i będzie cudnie... ale fakt miniaturowa AJ jest najlepsza Czasami właśnie wychodzą mi aż za bardzo kwadratowe ale pracuję nad tym ^^' Widzę, że bobasy robią furorę XD Chyba zrobię serię takich rysunków- znamy rodziców każdej z Mane6/7 więc co stoi na przeszkodzie xd 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 11 minut temu, Victoria Luna napisał: Widzę, że bobasy robią furorę XD Chyba zrobię serię takich rysunków- znamy rodziców każdej z Mane6/7 więc co stoi na przeszkodzie xd Jupi, jupi, jupi! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek Chan Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Ty to chyba się z kredkami w ręku urodziłaś lol. Te kwadratowe pyszczki są kozackie w opór Uwagi, które wymieniłaś przy każdym z rysunków... Kompletnie nie widać, że coś tam nie gra. Nie jestem żadnym krytykiem,a tym bardziej artystą, ale panieee! Ubóstwiam te Lune w ciul. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 18, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2018 (edytowany) 10 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Jupi, jupi, jupi! Plany planami ale może wypali xd 6 godzin temu, Dzidek Chan napisał: Ty to chyba się z kredkami w ręku urodziłaś lol. Te kwadratowe pyszczki są kozackie w opór Uwagi, które wymieniłaś przy każdym z rysunków... Kompletnie nie widać, że coś tam nie gra. Nie jestem żadnym krytykiem,a tym bardziej artystą, ale panieee! Ubóstwiam te Lune w ciul. Dziękuję bardzo Twoje słowa sprawiają, że robi mi się cieplej na serduszku Pozytywne opinie jak i krytyka są dla mnie równie ważne- te pierwsze motywuje mnie do dalszej pracy a wytykanie błędów pomaga je później eliminować Edytowano Czerwiec 18, 2018 przez Victoria Luna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 13 godzin temu, Victoria Luna napisał: Widzę, że bobasy robią furorę XD Chyba zrobię serię takich rysunków- znamy rodziców każdej z Mane6/7 więc co stoi na przeszkodzie xd Jak już zrobisz tę serię to bardzo proszę o wrzucenie tutaj albo linka podaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 19, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2018 1 minutę temu, Bleflar napisał: Nie cierpię twoich rysunków. Ukryj treść Bo są sto razy lepsze od moich i jestem zazdrosny Ja jestem bardzo zazdrosna o wiele innych artystek... jakoś daje radę, ba, nawet się nimi inspiruje xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Czerwiec 19, 2018 Share Napisano Czerwiec 19, 2018 Powiem ci, że masz talent i genialnie rysujesz. Powiem ci więcej - to jest zbyt zajebiste. Naprawdę, widać że się mega starasz i masz wielki talent, a twoje rysunki są baaardzo przyjemne dla oka. O tyle o ile towarzysze wyżej bardzo polubili te kwadratowe pyszczki, to ja nie jestem w 100% przekonany, ale to bardziej kwestia gustu. Ale jeszcze raz podkreślę - to jest niesamowite, wszystko dopięte na ostatni guzik. Kłaniam się nisko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 21, 2018 Share Napisano Czerwiec 21, 2018 Prace są piękne! Widać, że masz talent Co do za dużych uszek, według mnie nadają urok kucykom i wyglądają, jakby były zrobione celowo. Kolorowanie 10/10 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 21, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2018 Dnia 19.06.2018 o 20:56, Ziemowit napisał: Powiem ci, że masz talent i genialnie rysujesz. Powiem ci więcej - to jest zbyt zajebiste. Naprawdę, widać że się mega starasz i masz wielki talent, a twoje rysunki są baaardzo przyjemne dla oka. O tyle o ile towarzysze wyżej bardzo polubili te kwadratowe pyszczki, to ja nie jestem w 100% przekonany, ale to bardziej kwestia gustu. Ale jeszcze raz podkreślę - to jest niesamowite, wszystko dopięte na ostatni guzik. Kłaniam się nisko. 4 godziny temu, swinkipinki napisał: Prace są piękne! Widać, że masz talent Co do za dużych uszek, według mnie nadają urok kucykom i wyglądają, jakby były zrobione celowo. Kolorowanie 10/10 Dziękuje bardzo Każdy ma swój gust w kwestii uszu czy pyszczków, jednak cieszę się, że moje arty mimo wszystko się podobają 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 23, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2018 Miałam chwilę czasu i ochotę na zrobienie coś nie-kucykowego więc wygrzebałam swoją książkę do rysowania i próbowałam podążać za instrukcją ^^' Spoiler Futerko wyszło mi nieco zbyt jednolicie plus lapki były dosyć... specyficzne... Mam lenia na robienie kucykowych rysunków xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 23, 2018 Share Napisano Czerwiec 23, 2018 3 minuty temu, Victoria Luna napisał: Miałam chwilę czasu i ochotę na zrobienie coś nie-kucykowego więc wygrzebałam swoją książkę do rysowania i próbowałam podążać za instrukcją ^^' Ukryj treść Futerko wyszło mi nieco zbyt jednolicie plus lapki były dosyć... specyficzne... Mam lenia na robienie kucykowych rysunków xd Możesz poprawić link do rysunku? Chyba źle się wbił... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 23, 2018 Share Napisano Czerwiec 23, 2018 Mi link działa bardzo dobrze... A co do rysunku to jest super. Fajny puchaty kociak Mówisz nie kucykowego ależ to przecież może być Opal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 24, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2018 11 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Możesz poprawić link do rysunku? Chyba źle się wbił... Mi normalnie działa... Jeszcze nie wrzuciłam go na Devca ponieważ trochę się boję że podczas skanowania ołówek się rozmarze; rysunek był robiony ołówkiem 6B który jest bardzo miękki. Jak tylko go opublikuję, poprawię link ^^ 9 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Mi link działa bardzo dobrze... A co do rysunku to jest super. Fajny puchaty kociak Mówisz nie kucykowego ależ to przecież może być Opal Opal byłaby bardziej nadąsana i zjeżona xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Lipiec 1, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2018 Miałam chwilę czasu oraz commission do zrobienia Oto owoce mojej pracy Spoiler Spoiler Commission dla Xelacient 2 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 1, 2018 Share Napisano Lipiec 1, 2018 @Victoria Luna Ślicznie! Normalnie mowę odbiera! Nic dodać, nic ująć! Widać już wyraźnie, że dopracowujesz własny styl. Piękne włochate uszy, urocze oczy z długimi rzęsami i charakterystyczne kwadratowe pyszczki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Lipiec 1, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2018 Bardzo miło mi to słyszeć Będzie nieco (bardzo) chamska reklama, ale w razie czego mam otwarty status na zamówienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Lipiec 1, 2018 Share Napisano Lipiec 1, 2018 Chciałbym tak rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Lipiec 1, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2018 20 minut temu, IloveSombra napisał: Chciałbym tak rysować Zawsze możesz spróbawać- co szkodzi? ^^ Przypomniałeś mi żeby ściągnąc w końcu lineart Evehly i zrobić tego collaba xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2018 Share Napisano Lipiec 1, 2018 @Victoria Luna Nie no, czapki z głów Spoiler Rainbow Dash moim zdaniem wygląda lepiej (świetne pióra), ale i tak najlepsza jest Luna. Mam nadzieję, że narysujesz kiedyś Lyrę i pochwalisz się nią na forum. PS. Mam dla ciebie wyzwanie. Poziom "super ultra trudny jak cholera hard" - kucykowa wersja Aloy z Horizon Zero Dawn: Spoiler http://horizonzerodawn.wikia.com/wiki/Aloy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Lipiec 1, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2018 (edytowany) Bardzo lubię Sea Swirl ze wgd. na jej cutie mark i dresing, więc może i wcisnę Lyre (Bon Bon pewnie się wprosi xd) 18 godzin temu, Triste Cordis napisał: Mam dla ciebie wyzwanie. Poziom "super ultra trudny jak cholera hard" - kucykowa wersja Aloy z Horizon Zero Dawn: Odkryj ukrytą treść http://horizonzerodawn.wikia.com/wiki/Aloy Spoiler Challenge (probably) acceptet Wcisnę to między Sea Swirl+Lyra+BonBon(?!), ychem, adoptem, commisionami a facetem xd Ciasno jest ale daje radę Edit @Triste Cordisdigital czy traditional? Bo jak digital to zrobię taki nieco bardziej wypasiony art bo planuję ćwiczyć background Edytowano Lipiec 2, 2018 przez Victoria Luna 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 2, 2018 Share Napisano Lipiec 2, 2018 Ktoś już to napisał, ale powtórzę... bardzo ładne oczka i te rzęsy. Futerko tez ślicznie wyszło i ten kwadratowy pyszczek hmm chyba będzie znakiem rozpoznawczym. Na pierwszym obrazku, głównie uwagę przykuwają oczy z długimi rzęsami... bardzo fajny efekt. Kolejna fajną sprawą są futrzaste uszka i ta grzywka. Chyba tylko skrzydełka troszkę za wysoko. Drugi obrazek ma bardzo podobne, jeśli nie identyczne oczka i uszka. Fajny znaczek z filiżanką. Troszkę słabo wyszły kopytka, ale ogólnie cały obrazek jest bardzo dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się