Zafira Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 (edited) Zapraszam do wpisywania się na listę fanów! Fani Sunset Shimmer! 1. Zafira 2. Keks 3. MLPFan 4. Nightbringer 5. GlaceCordis 6. Triste Cordis 7. Dzidek Chan 8. Night Sky 9. Zandi 10. Jakubas18 11. Lyokoheros 12. PusheenRoza 13. Youkai20 14. IloveSombra 15. Mich 16. ConQrM 17. Orsiro Edited July 9, 2018 by Zafira 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Poproszę o dopiskę do listy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightbringer Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Proszę w wpisanie mnie na listę albowiem lubię ją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Proszę o wpisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Sunshet Shimmer is the best human pony Znaczy się, poproszę o dopisanie na listę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidek Chan Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 No prosiłbym o dopisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Sky Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Bardzo proszę o dopisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Fan risuto ni watashi o nyūryoku shite kudasai (jako ze mam sunsetke w kimonie na vatarku to oficjalna japońska prośba o dopisanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Dopisz mnie do listy fanów Sunset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyokoheros Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Kiedyś już tu była i nawet ja ją prowadziłem... więc na wypadek, gdyby nie było to jaśniejsze od słońca... to powiem, że też proszę o dopisanie do listy fanów najwspanialszego kucyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PusheenRoza Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Proszę, dopisz mnie do listy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youkai20 Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Dopisz i mnie, jeśli łaska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IloveSombra Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Ślicznie proszę o dopisanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mich Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Ja również poproszę o zapis na tą zacną listę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConQrM Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Też chcę bym został dopisany do listy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Proszę mnie nie wpisywać na listę, chcę tylko przytoczyć jedną kwestię... Jakim cudem lista fanów Sunset po jednym dniu jest dłuższa niż lista fanów księżniczki Celestii? Może mi to ktoś z łaski swojej wytłumaczyć? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zafira Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 3 godziny temu, Szonszczyk napisał: Proszę mnie nie wpisywać na listę, chcę tylko przytoczyć jedną kwestię... Jakim cudem lista fanów Sunset po jednym dniu jest dłuższa niż lista fanów księżniczki Celestii? Może mi to ktoś z łaski swojej wytłumaczyć? Szczerze mówiąc, to niewiem, ale napewno lista Księżniczki Celestii po jakimś czasie się także powiększy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts