Zafira Napisano Lipiec 7, 2018 Share Napisano Lipiec 7, 2018 (edytowany) Zapraszam do wpisywania się na listę fanów! Fani Sunset Shimmer! 1. Zafira 2. Keks 3. MLPFan 4. Nightbringer 5. GlaceCordis 6. Triste Cordis 7. Dzidek Chan 8. Night Sky 9. Zandi 10. Jakubas18 11. Lyokoheros 12. PusheenRoza 13. Youkai20 14. IloveSombra 15. Mich 16. ConQrM 17. Orsiro Edytowano Lipiec 9, 2018 przez Zafira 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2018 Share Napisano Lipiec 7, 2018 Poproszę o dopiskę do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 7, 2018 Share Napisano Lipiec 7, 2018 Proszę w wpisanie mnie na listę albowiem lubię ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Proszę o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Sunshet Shimmer is the best human pony Znaczy się, poproszę o dopisanie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek Chan Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 No prosiłbym o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Bardzo proszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Fan risuto ni watashi o nyūryoku shite kudasai (jako ze mam sunsetke w kimonie na vatarku to oficjalna japońska prośba o dopisanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Dopisz mnie do listy fanów Sunset. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Kiedyś już tu była i nawet ja ją prowadziłem... więc na wypadek, gdyby nie było to jaśniejsze od słońca... to powiem, że też proszę o dopisanie do listy fanów najwspanialszego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PusheenRoza Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Proszę, dopisz mnie do listy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Dopisz i mnie, jeśli łaska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Ślicznie proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mich Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Ja również poproszę o zapis na tą zacną listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Lipiec 9, 2018 Share Napisano Lipiec 9, 2018 Też chcę bym został dopisany do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 9, 2018 Share Napisano Lipiec 9, 2018 Proszę mnie nie wpisywać na listę, chcę tylko przytoczyć jedną kwestię... Jakim cudem lista fanów Sunset po jednym dniu jest dłuższa niż lista fanów księżniczki Celestii? Może mi to ktoś z łaski swojej wytłumaczyć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zafira Napisano Lipiec 9, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2018 3 godziny temu, Szonszczyk napisał: Proszę mnie nie wpisywać na listę, chcę tylko przytoczyć jedną kwestię... Jakim cudem lista fanów Sunset po jednym dniu jest dłuższa niż lista fanów księżniczki Celestii? Może mi to ktoś z łaski swojej wytłumaczyć? Szczerze mówiąc, to niewiem, ale napewno lista Księżniczki Celestii po jakimś czasie się także powiększy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 2, 2019 Share Napisano Listopad 2, 2019 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts