Kamikun Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Great and Powerful? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Dziwny Pan z MLP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Tovarisch Spamer 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Uprzejmie proszę o więcej propozycji Np. Łowca pluszowych kucyków czy coś w ten deseń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Brony Fluttershy zauroczony 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 25, 2018 Autor Share Napisano Listopad 25, 2018 (edytowany) *Gdy zamieszanie wokół słoja do głosowania ostatecznie ucicha, uśmiechnięta asystentka ponownie wraca na scenę* Tym razem też poszło całkiem nieźle, choć nie tak tłumnie, jak ostatnio. Mam nadzieje, że nasz kandydat będzie zadowolony. Kto byłby niezadowolony z przydomka od tak wspaniałej publiczności? To w końcu propozycje od moich cudownych fanów, Moon! Racja, racja, nie mogłabym śmieć twierdzić inaczej. Lista wygląda następująco. Great and Powerful Dziwny Pan z MLP Tovarisch Spamer Brony Fluttershy zauroczony Pan rozprawka Niektóre wydają się naprawdę interesujące...Jedno jest już zajęte! Masz racje, ale...Żadne ale! Wielka i Potężna Trixie zastrzegła sobie ten tytuł swoją potęgą i wspaniałością! Którym czynem dokładnie?Wszystkimi Moon, wszystkimi! Ah, no tak. Dobrze, dobrze, to wykreślę pierwszą propozycję. Kto śmie podważać to zdanie, zapraszam na scenę! Zewrzemy szranki w pojedynku na sztuczki! Spokojnie, nikt nie śmie wątpić w twoje umiejętności, o Wielka i Potężna. Żadnego pojedynku nie będzie!Twój tytuł już podebrali, muszę bronić mojego! Nikt nie śmie Ci go odbierać, zapewniam. Może odetchnij chwilę i idź zjeść ciasteczka, czekając z pozostałymi kandydatami na ich kolej? Zanim pójdę, zapytam! Który z pozostałych tytułów podoba się najbardziej, panie @Grzegorz_Nikodem?Wybieraj rozważnie. Edytowano Listopad 25, 2018 przez Moonlight 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 Po wielu dywagacjach analitycznych i porównawczych, bicia się z myślami, nieprzespanych nocach i ogólnego rozgardiaszu emocjonalnego nie pozwalającego mi się rychło zdecydować dotarłem w swoim rozważaniach do ostatecznej konkluzji, że numerem 1 wśród propozycji niechaj będzie... Spoiler Tovarisch Spamer Uprzejmie dziękuję @Moonlight za nominację Oddaję ukłon @Starlight Sparkle za kreatywną propozycję Natomiast Great and Powerful od początku wiedziałem, że nie wybiorę, gdyż byłoby to zuchwałością wobec Trisii oraz potwarzą dla niej Całe szczęście było w czym wybrać! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 27, 2018 Autor Share Napisano Listopad 27, 2018 *Moon zadowolona wpisuje przydomek na listę i uśmiecha się szelmowsko, do wzdychającej z ulgą sztukmistrzyni*Na co były te nerwy, o Wielka i Potężna? Przecież twoi fani Cię wielbią. Nie zrobiliby Ci czegoś takiego. To nie jest śmieszne, Moon. To naprawdę nie jest śmieszne. Dobrze, rozumiem. Dziękujemy naszemu wiernemu fanowi za współpracę i zapraszamy na herbatkę prosto od Najlepszej asystentki Wielkiej i Potężnej Trixie. Proszę powiedzieć, że jest pan ode mnie, panie Tovarischu Spamerze, to może dorzuci jakieś przekąski.Niech nie żałuje cytrynki i cukru! *Asystentka spogląda wymownie na iluzjonistkę. Iluzjonistka patrzy zdezorientowana na asystentkę* O co Ci chodzi, Moon? Kandydat... gdzie jest kolejny kandydat? Tamci zza kulis poszli razem na herbatkę... zresztą, tym razem to Ty miałaś wybrać, pamiętasz? Um, coś mi niby o tym wspominałaś. Moonlight, wierna asystentko Wielkiej i Potężnej mnie, czy Ty znowu zapomniałaś o swoich obowiązkach i próbujesz zrzucić na mnie? Nie skądże! Przecież wszystko przygotowałam... *Moon desperacko wypatruje kogoś w tłumie* Jest!*Asystentka zbiega ze sceny i po chwili wprowadza na nią nieco zdezorientowaną kandydatkę* Widzisz, nie zapomniałam! To w takim razie kim jest nasza kolejna kandydatka, oczekująca swojego nowego, wspaniałego tytułu? Nikt inny, tylko uwielbiana @PervKapitan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Cerber 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Kapitan Ban 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Czarownica Internetów! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Forumowe KGB 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 1, 2018 Share Napisano Grudzień 1, 2018 Cybernetyczna Dręczycielka! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Internetowa Glados 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 29, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2019 *Zaspana Sztukmistrzyni przeciąga się wychodząc na zakurzoną scenę* Mooooon? Moonlight? Gdzie jesteś? Już dawno powinnaś zebrać i podsumować propozycje... Prze... przepraszam! Wielka i Potężna Trixie? Um... panna Moonlight zostawiła kartkę. Dała mi ją i powiedziała, że mam ją pani przekazać, jak tylko pani skończy drzemkę.Oh! Doprawdy? Dziękuję panu bardzo. Czyli moja asystentka jednak żyje! *Iluzjonistka magicznie teleportuje kartkę przed swój nos... po kilku krokach w bok i podniesieniu jej z estrady* Cóż, wygląda na to, że moja droga Moon musi teraz uczyć się u Zecory na jakiś ważny test z projektowania eliksirów... Czyli to jest teraz ważniejsze od pomocy kucykowi, który ją karmi i rozsławia. No nicm rozliczę się z nią później. Dziś muszę działać po staremu i zrobić wszystko sama. Czyli w najlepszy możliwy sposób! Nie ma się o co martwić! W końcu jestem tu najlepszym zarządcą sceny!*Po zliczeniu głosów Trixie zasłania słój peleryną, który niespodziewanie znika. Słychać tylko cichy brzdęk tłuczonego szkła zza sceny*Jakkolwiek! Panie, panowie, źrebaki, listonosze i inni niekopytni widzowie! Lista dla panny @PervKapitan wygląda następująco: Cerber Kapitan Ban Czarownica Internetów! Forumowe KGB Cybernetyczna Dręczycielka! Internetowa Glados Przyznam, że nasza kandydatka musi mieć naprawdę imponującą reputację, skoro już zebrała sobie dwóch, tak wiernych fanów. Wielka i Potężna Trixie jest pod wrażeniem. Pozostaje pytanie, która z podanych przez wiernych fanów opcji pasuje najbardziej naszej drogiej kandydatce? art by EpochAii 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Dobrze, że jest z czego wybierać ^^ Najbardziej podobają mi się dwie opcje: Forumowe KGB i Internetowa GLaDOS (bo w sumie taka poprawna pisownia). Ciężko mi jest wybrać między uwielbieniem rosyjskich klimatów, a uwielbieniem sarkastycznej postaci, jaką jest GLaDOS...ale niech będzie Forumowe KGB. Chociaż jeszcze aż tak się nie rozwinęłam jako moderator, to cieszę się, że innym się podoba moja tutejsza rola :3 Gorące pozdrowionka dla dwóch Panów, którzy pozwolili mi tak powybierać. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 15, 2019 Autor Share Napisano Luty 15, 2019 *Na zaplecze wbiega zadyszana asystentka i skacze wprost na drzemiącą Iluzjonistkę*Triiixiiiieee! Ja nic nie zrobiłam! Wiedziałam! Czekaj, co? Co? Trixie? Moon? Moon!? To ty żyjesz!? Trochę mi zeszło, ale już jestem. Dostałaś moją kartkę? Cudownie i taak. Zebrałaś propozycje? Tak. Wpisałaś je na kartkę na tablicy? Nie. Nie? No wiesz, przysnęłam. Trixie...Ups? Nie tylko ty tutaj sporo pracujesz, a sen jest bardzo ważny dla urody. Noo, może masz rację, ale teraz zawężaj ruchy, pani Wielka i Potężna.*Asystentka odbiera zgrabnie karteczkę z wybraną nazwą od Forumowego KGB i pośpiesznie wpisuje je na listę* Dziękujemy naszej poprzedniej kandydatce za cierpliwość, wyrozumiałość i gorące pozdrowienia. Mamy nadzieję, że przydomek będzie zapamiętany przez pokolenia i o Wielka i Potężna Trixie, dlaczego dalej nie ma Cię na scenie z kolejnym poszukującym? Przecież już idę! Musiałam poprzestawiać skrzynki jabłek, które podrzucił nam ten milutki pan. Oh, jak miło! W końcu jakaś pozytywna informacja. Będzie czym karmić naszych cierpliwych widzów, w trakcie zbierania głosów. Może wtedy nam więcej wybaczą.To moi fani, oni zawsze będą dla mnie wyrozumiali. Uwielbiają mnie! Wszystko ma swoje granice, ale nie zaprzeczam, że są w tym całkiem nieźli. To jak się nazywa nasz darczyńca? Spotkałam go ostatnio w sadzie, gdy ćwiczyłam nowe sztuczki. Applejack powiedziała, że zwą go @Orsiro. Mam nadzieję, że nasza publika wymyśli godną nazwę dla tak pracowitego kandydata. Liczymy na was! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Motomaniak Spoiler Pierwszy, pierwszy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Motokucyk z Equestrii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 AppleMotoTown 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Jabłkowy mechanik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Mechaniczne Jabuszko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Władca mechanizmów wszelakich 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 16, 2019 Share Napisano Luty 16, 2019 Mecha-Moto-Majster 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 20, 2019 Share Napisano Luty 20, 2019 AppleCyklista 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts