Killer Poke Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 NIE wiesz co to wzmacniacz klasy D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Nie Spoiler Ale nie można wiedzieć wszystkiego Wiesz, że jest pełnia księżyca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Tak i uważam, że jest piękna z okna na półpiętrze mam doskonały widok na ten majestat. Zapisujesz lub nagrywasz wszystkie swoje pomysły ? Edytowano Styczeń 21, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 TAK! Lubisz oglądać teledyski na yt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Nie, rzadko to robię w sumie to chyba nawet wcale. Czy zarywasz dziś nockę ? Edytowano Styczeń 21, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Nie Kończę pewne rzeczy, by jutro ruszyć z kopytka. Czy musisz jutro wcześnie wstać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Na szczęście nie! Czy na ogół nie śpisz, gdy jest pełnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Ja zawsze śpię. Czy odczuwasz zmiany ciśnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Nie Lubisz Cupcake? Spoiler (te do jedzenia) Edytowano Styczeń 21, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Jakżeby inaczej! Chciałbyś mieć poduszeczkę w kształcie Pusheena? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Chyba nie Chciałbyś mieć dwie butelki Coli jak ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Nie. Masz coś do jedzenia w lodówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Tak Coś by się znalazło. Sztućce czy pałeczki? 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Sztućce Sebastian Loeb czy Colin McRae? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Colin McRae bo, ma więcej wyników w gogle. Cytryna czy Pomarańcza ? Edytowano Styczeń 21, 2019 przez Danio Doża Venucci 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 @Starlight Sparkle @Cheerful Sparkle @Danio Doża Venucci Ani jedno, ani drugie. Wolę przestrzeganie PROSTYCH zasad tej zabawy Spoiler Widzę, że trzeba wytłumaczyć je tak, jak dla nieogarniętego pięciolatka. 1. Zadajemy TYLKO takie pytania, na które można odpowiedzieć TAK lub NIE 2. Odpowiadamy TAK lub NIE, a jeśli ktoś chce to może to jeszcze uzasadnić. ################################################################ Wracam do pytania: "Masz coś do jedzenia w lodówce?" Tak, mam. Czy ignorujesz proste zasady tematów na forum i naginasz je pod siebie? 1 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 @Triste Cordis Starlight się pomylił i wprowadził nas w błąd. To nie jest powód, żebyś każdego minusował i zachowywał się agresywnie. Takie sprawy naprawdę można załatwiać spokojnie i pokojowo. NIE, NIE IGNORUJĘ ZASAD I NIE NAGINAM ICH POD SIEBIE Czy masz dzisiaj zły humor? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Hmm chyba nie. Sprzedajesz coś w internecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Nie. Umiesz piec ciasta? Edytowano Styczeń 21, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Tak Jadłeś/łaś dziś obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Jeszcze nie. Udzielałeś się kiedyś charytatywnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Tak. Nadal wysyłam pewnej dziewczynce moje fanarty oraz dałam obraz na aukcję WOŚP. Czy masz szkatułkę na biżuterię? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Nie. Miałam ale dałam mojej siostrze. Sprzedałaś coś kiedyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Tak. Umiesz robić/składać origami modułowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Nie. Kiedyś prubowałam ale mi nie wychodziło. Nocowałaś kiedyś u przyjaciółki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się