Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Żeby to raz... Lubisz fiolet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak... to kolor magii i starej wiedzy Obejrzysz ostatnią część Gwiezdnych Wojen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie... Oglądałam tylko pierwszą całkowicie część Star Wars w swoim życiu. Nie zabijajcie Lubisz gry Blizzarda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Bardzo A zaczęło się wszystko dla mnie od niepozornej gry StarCraft Grywasz w StarCrafta przez battleneta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 (edytowany) Nie. Ja w ogóle nie gram na PC (powolny laptop i Ubuntu zamiast WinZgrozy) Boisz się grając w horrory? 7 godzin temu, PervKapitan napisał: Oglądałam tylko pierwszą całkowicie część Star Wars w swoim życiu. Nie zabijajcie Tym razem ci się upiekło [odkłada miecz świetlny] Edytowano Styczeń 24, 2019 przez Triste Cordis 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak, dlatego muszę się najpierw napić conajmniej 4 piwa, by móc się ruszyć xD Nosisz czapki z daszkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie Lubisz sok pomarańczowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak Czy lubisz jeść mięso? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak jestem takim mięsożercą. Lubisz chodzić na imprezy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie bardzo. Lubisz oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Pewnie że tak dlatego tu jestem. Umiesz grać w szachy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 (edytowany) Tak Chciałbyś mieć pluszową Dashie ? Edytowano Styczeń 24, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie. Zamówiłam bowiem już pluszaka swojej ponysony Lubisz sok pomarańczowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 (edytowany) Tak, lubię. 3 godziny temu, Victoria Luna napisał: Zamówiłam bowiem już pluszaka swojej ponysony Spoiler @Victoria Luna Czy jak już pluszak do Ciebie dojdzie, to możemy się spodziewać jego pokazania i zrecenzowania na forum? Chciałbyś mieć półkę z kolekcją pluszaków? Edytowano Styczeń 24, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie. Bo już mam zawalone łóżko i szafki, a są zbyt ładne by oddać. Zdarza Ci się konsumować w wannie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie. Jeszcze ani razu mi się nie zdarzyło. Zdarza ci się mówić do siebie np. na ulicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie Zdarzyło ci się być pijany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie Spoiler Spoiler (nieletni nie powinni pić) nie pije Zjadłeś kiedyś coś na co jesteś uczulony? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 niejednokrotnie Chciałbyś urodzić się i żyć w innym kraju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Chyba tak Czy lubisz ostre jedzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Ooo TAK! Ludziom po 70 powinni zabierać prawo jazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Chyba tak Czy lubisz czytać fanfiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Oczywiście. Uwielbiam zagłębiać się w dzieła stworzone przez kogoś z nas. 4 godziny temu, Cheerful Sparkle napisał: Ukryj treść @Victoria Luna Czy jak już pluszak do Ciebie dojdzie, to możemy się spodziewać jego pokazania i zrecenzowania na forum? Spoiler Jasne! Jak tylko zostanie zrobiony, od razu prześlę zdjęcia Nie bez powodu czekam na niego ponad pół roku Masz w domu skrzydłokwiat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 (edytowany) Nie wiem co to jest? Adoptowałbyś prawdziwego MLP jeśli istniałby naprawdę? Edytowano Styczeń 24, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Oczywiście że tak. Jadłeś kiedyś krewetki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się