Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 14, 2019 Share Napisano Czerwiec 14, 2019 (edytowany) Klacz weszła na niewielkie podium i położywszy przed sobą stosik karteczek, zaczęła przemawiać. – Słuchajcie moi drodzy… Razem z Merry udało nam się opracować nową zabawę dla was. Powstała ona również dzięki rozmowie z Cheerfulem więc i on ma tutaj swój mały wkład. – Zabawa jest podobna do “Zgadnij Miejsce”, lecz obrazek jest od razu cały, a waszym zadaniem jest podać tytuł… Merry jak to było? – Screen z gry – Młoda klacz postukała kopytkiem o drewnianą podłogę i dodała cicho sama do siebie – Cokolwiek to znaczy… – Właśnie… waszym zadaniem jest odgadnąć, z jakiej gry pochodzi dany screen. Osoba, która udzieli poprawnej odpowiedzi, wstawia własny screen i zabawa leci dalej. Pozwolicie, że zacznę i wstawię to coś… Spoiler Edytowano Październik 2, 2019 przez Starlight Sparkle 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Czerwiec 15, 2019 Share Napisano Czerwiec 15, 2019 - Chyba wiem co to za gra - pomyślał misterspauls - może warcaft I? Spojrzał na klacze. - I jak dobra odpowiedź? - zapytał. Usiadł na krześle i zaczekał grzeczne na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 Pierwsze słyszę, ale szybkim researchem wydedukowałem iż tytuł gry to "Evil". Nie powiem jak, ale mam pewność że to właściwa odpowiedź Cosik ode mnie. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 16, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2019 (edytowany) @Lemi Owszem... Evil gra z czasów Amigi i chyba nigdy niedokończona. Przynajmniej sam mam tylko wersje nieco bardziej ulepszoną... W której wampir może wysysać życie i przemieniać innych. @misterspauls Warcraft wyglądał tak Spoiler Co do kolejnego screenu to sam nie wiem... dałeś niezłą zagwozdkę. Ale czy to nie Dead State? Edytowano Czerwiec 16, 2019 przez Starlight Sparkle 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 17, 2019 Share Napisano Czerwiec 17, 2019 A i owszem, Dead State Wstawiaj pan! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 17, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2019 Dobrze... to teraz coś takiego Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 17, 2019 Share Napisano Czerwiec 17, 2019 To pewnie nie to, ale co mi tam... Strzelić można - World War 3: Black Gold? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 17, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2019 Nie Próbujcie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2019 Share Napisano Czerwiec 19, 2019 Dnia 17.06.2019 o 22:54, Starlight Sparkle napisał: Nie Próbujcie dalej. Może jakąś podpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 19, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2019 W porządku... gra wyszła w 2003 jest to turowa strategia... podobna do planszowych gier wojennych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 19, 2019 Share Napisano Czerwiec 19, 2019 Massive Assault? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 19, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2019 Zgadza się Brawo... dajesz następny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 20, 2019 Share Napisano Czerwiec 20, 2019 Sorki za zwłokę, macie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2019 Share Napisano Czerwiec 20, 2019 Na bank jedna z odsłon MGS. Obstawiam, że to Metal Gear Solid 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 20, 2019 Share Napisano Czerwiec 20, 2019 Bardzo trafne obstawienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2019 Share Napisano Czerwiec 20, 2019 Ja dla odmiany dam coś nieco nowszego Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 20, 2019 Share Napisano Czerwiec 20, 2019 The Talos Principle ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 21, 2019 Share Napisano Czerwiec 21, 2019 Tak, a dokładnie to świat B 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 21, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2019 @GlaceCordis Zgodnie z zasadami poprosimy teraz screen od Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 (edytowany) Edytowano Czerwiec 22, 2019 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Enter the Gungeon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Potwierdzam i przyśpieszam... Teraz @PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Ostatnio nawet mam ochotę zagrać w tę grę ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2019 O rany... toś rzuciła wyzwanie. Cóż bierzemy się za szukanie, ale na razie nic mi to nie mówi. Jest ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Na razie za wcześnie na podpowiedzi Jutro albo pojutrze dam jak nikt nie da rady. Chyba gatunek widać w sumie mniej więcej jaki to jest. Lata można się domyślić :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts