Talar Napisano Styczeń 2, 2020 Share Napisano Styczeń 2, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 3, 2020 Share Napisano Styczeń 3, 2020 Spoiler Saints Row 4: Re-Elected jak nic 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 3, 2020 Share Napisano Styczeń 3, 2020 Dobrze! Chciałem dać coś niepozornego, bo tego typu dwuwymarowych pixelówek jest od groma, a Saints Row 4 to gra, która co rusz ma inny gameplay, grafikę itd. Przekazuje pałeczkę, Zegarmistrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 4, 2020 Share Napisano Styczeń 4, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2020 Jakieś Halo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 NIet xD Bardzo daleko od Halo xD Podpowiem że grasz policjantem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2020 To może jakaś część SWAT? Chociaż pistolet mi nie pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 Wciąż pudło - gra oparta jest na komiksie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2020 Policja i komiks... jedyne skojarzenie to sędzia dredd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 Spoiler Judge Dredd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 Podpowiedź + google = Spoiler Judge Dredd: Dredd vs. Death No, ale niestety nie byłem pierwszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 Judge Dredd to tylko nazwa postaci - a że od początku padają tutaj pełne tytuły gier - Wybacz Sosen - poprawną odpowiedź podał Triste. Dajesz waść dalej. Pełny tytuł to Judge Dredd: Dredd vs. Death. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 No to może... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2020 Powiem szczerze, że nie mam pojęcia, co to jest... i nawet nie mam punktu zaczepienia jak zacząć wyszukiwanie. Poczekam na podpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 Trover Saves the Universe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 40 minut temu, GlaceCordis napisał: Trover Saves the Universe Tak jest Świetna gra, w którą powinien zagrać każdy fan Ricka i Morty'ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 7, 2020 Share Napisano Styczeń 7, 2020 Myślę, że to będzie łatwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 7, 2020 Share Napisano Styczeń 7, 2020 Spoiler Metro Exodus Chwilę zajęło mi zastanawianie się która część, ale na szczęście widać przyrządy aparatu tlenowego, a te w każdej części wyglądają trochę inaczej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 7, 2020 Share Napisano Styczeń 7, 2020 (edytowany) 5 godzin temu, Zegarmistrz napisał: Odkryj ukrytą treść Metro Exodus Chwilę zajęło mi zastanawianie się która część, ale na szczęście widać przyrządy aparatu tlenowego, a te w każdej części wyglądają trochę inaczej xD Prawidłowa odpowiedź Edytowano Styczeń 7, 2020 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 8, 2020 Share Napisano Styczeń 8, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2020 (edytowany) Postaram się tym razem odgadnąć... - Trzymam "kciuki" Więc tak... Po mapce z prawej wnioskuję, że to gra podobna do Hyrule Warriors. Tak więc strzelam w... Spoiler Dynasty Warriors Gundam Reborn Edytowano Styczeń 8, 2020 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 8, 2020 Share Napisano Styczeń 8, 2020 Blisko, bardzo blisko, ale to jeszcze nie to Ale kierunek jak najbardziej słuszny, ino nie ta część ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2020 Chyba były dwie części więc... Albo więcej Spoiler DW Gundam 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 8, 2020 Share Napisano Styczeń 8, 2020 Yup, to druga część, z cała masą przeciwników i nowych maszyn do pilotowania I przepięknym systemem sterowania silników bocznych, pozwalających na uniki pod naprawdę dzikimi kątami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2020 Super... No to ode mnie coś łatwego Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts