Zegarmistrz Napisano Lipiec 2, 2020 Share Napisano Lipiec 2, 2020 @Starlight Sparkle Nie śpimy ;> Odpowiedzi rzucono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 2, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2020 Jestem i przepraszam za ociąganie się. Więc tak oczywiście @Triste Cordis masz rację, jest to Deus Ex: Invisible War. Hud nie był aż tak tragiczny w tej grze i widziałem gorsze. Dajesz dalej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 To ja dam coś w miarę łatwego. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 To jest Unreal 1998. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 Tak. To pierwszy Unreal, do którego mam ogromny sentyment Dajesz dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 Co to jest za gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 Co prawda screen rozdzielczością nie grzeszy ale idzie rozpoznać postać a to najważniejsze. W każdym razie gra z której pochodzi to Spoiler Asassin's Creed Odyssey 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Lipiec 4, 2020 Share Napisano Lipiec 4, 2020 Tak to jest Asassin's Creed Odyssey dajesz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 4, 2020 Share Napisano Lipiec 4, 2020 Nie powinno być zbyt skomplikowane Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 4, 2020 Share Napisano Lipiec 4, 2020 To na pewno Soul Calibur, dam sobie palec uciąć. Tylko która część...pewnie coś po 3 bo do 3 pamiętam wszystkie mapy i to nie jest jedna z nich. A przynajmniej nie w takiej jakości xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Lipiec 4, 2020 Share Napisano Lipiec 4, 2020 To jest Soul Calibur tylko nie wiem która część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 14, 2020 Share Napisano Lipiec 14, 2020 Bez części nie uznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 14, 2020 Share Napisano Lipiec 14, 2020 Strzelam, że to Soul Calibur VI, bo model postaci jest dość szczegółowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 14, 2020 Share Napisano Lipiec 14, 2020 A no to szósta część serii. Swoją drogą popełniłem derpa, bo wcześniej dokładnie tego samego screena dałem w innym temacie i podpisałem z jakiej gry pochodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 14, 2020 Share Napisano Lipiec 14, 2020 4 godziny temu, Sosna napisał: A no to szósta część serii. Swoją drogą popełniłem derpa, bo wcześniej dokładnie tego samego screena dałem w innym temacie i podpisałem z jakiej gry pochodzi Nie widziałem go Wystarczyło podać numer części, a że postać jest dość szczegółowa to wybór był oczywisty. No to teraz Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Lipiec 15, 2020 Share Napisano Lipiec 15, 2020 To jest gra. Deadly Premonition grałem ją kiedyś. No to teraz co to jest za gra Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts