Sosna Napisano Luty 17, 2020 Share Napisano Luty 17, 2020 No to ode mnie takie coś. Jak zawsze liczy się pełny tytuł Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 17, 2020 Share Napisano Luty 17, 2020 Powiedzmy, że... Spoiler Lara Croft and the Guardian of Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 17, 2020 Share Napisano Luty 17, 2020 Nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 22, 2020 Share Napisano Luty 22, 2020 Dobra prawie tydzień minął, więc dam podpowiedź. Uwaga oto ona: Triste był blisko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 22, 2020 Share Napisano Luty 22, 2020 Uwaga, strzelam! Spoiler Lara Croft and the Temple Of Osiris? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 22, 2020 Share Napisano Luty 22, 2020 A no to ta część. Dajesz następną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 22, 2020 Share Napisano Luty 22, 2020 (edytowany) Macie! Spoiler Edytowano Luty 22, 2020 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 25, 2020 Autor Share Napisano Luty 25, 2020 Może... Carmageddon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 Nie! To są wyścigi, a nie demolka. Mam wrażenie, że to... Need for Speed. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 Ani jedno, ani drugie, ale cieszę się, że próbujecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 RIDGE RACER! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 2 godziny temu, MarianWisniewski napisał: RIDGE RACER! TAK!!! Dajesz następną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 Może wy zgadniecie, co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 Spoiler Alone in the Dark 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 Nie wiem, czy czwórka, ale zgadłeś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 1 godzinę temu, MarianWisniewski napisał: Nie wiem, czy czwórka, ale zgadłeś! Sprawdziłem, to "czwórka", która ma też alternatywny podtytuł: "A new nightmare" Uwaga - liczy się pełen tytuł, czyli nazwa odsłony, a nie tylko serii Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 Spoiler Technicznie jest to Pokemon Ultra Sun ale ze wszystkich lokacji, Pikachu Valley nie różni się niczym w wersjach Sun i Moon, więc równie dobrze to może być Ultra Moon ._.'' Każda inna lokacja ma różne poki w zależności od miejsca i pory dnia... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 1 godzinę temu, Zegarmistrz napisał: Ukryj treść Technicznie jest to Pokemon Ultra Sun ale ze wszystkich lokacji, Pikachu Valley nie różni się niczym w wersjach Sun i Moon, więc równie dobrze to może być Ultra Moon ._.'' Każda inna lokacja ma różne poki w zależności od miejsca i pory dnia... Zgadza się. Dajesz następną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 4, 2020 Share Napisano Marzec 4, 2020 @Zegarmistrz zapodasz zagadką? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 4, 2020 Share Napisano Marzec 4, 2020 Nie śpię, już nie śpię~Śpiący Druid Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 9, 2020 Autor Share Napisano Marzec 9, 2020 Spoiler Chyba wpadło mi w kopyta... Demolition Man wersja snes na podstawie filmu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 10, 2020 Share Napisano Marzec 10, 2020 Yup, jak najbardziej, staroć, ale fajnie się grało zwłaszcza po obejrzeniu filmu Dajesz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 11, 2020 Autor Share Napisano Marzec 11, 2020 No to skoro lecimy po starociach... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 11, 2020 Share Napisano Marzec 11, 2020 Spoiler Donald Duck Plauground na Amige - miałem tą grę, spędziłem na niej dobre 2 lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 12, 2020 Autor Share Napisano Marzec 12, 2020 Zgadza się Prawie... bo to wersja na Commodore 64 i z to właśnie z tej maszynki znam tę grę. Dajesz dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts